Da ima srece pa da neko od ovih sto su zaduzeni da unapredjuju turizam pogleda dokumentarac National Geographica : Naljepsa putovanja vozom, tu bi mogli da nadju inspiraciju da kupe jedan panoramski voz koji bi kroz Platije i ostatak moga da se naplacuje ne za putovanje nego kao izletnicki voz, nego to su sve drvad uhljebljena.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pozdrav iz Dubrovnika
![]()
Koliko je mediteran u tom periodu ili azul u ulcinj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Restoran Oblun. Dvije kafe i dvije domace rakije 18€. Idemo jako.
Koja je rakija u pitanju?
Imamo i mi kvalitetnih, ko oce da se pruzi.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Domaca loza. xD
Nema više ajkula u Crnoj Gori.
Nova smrtna opasnost po poštenog srpskog turistu. BABA SERA!
https://informer.rs/drustvo/vesti/10...leta-crna-gora
Tko leti, vrijedi...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovaj članak Slobodne Europe je zapravo više zastrašujuć za turiste od ajkula i pirana u tabloidima.
https://www.slobodnaevropa.org/a/tur...YvSvU3XG1vz3aQ
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Glupost , nek idu u hrvatsku na kuglu sladoleda 7 eura kome je skupo
I hrvatska ko crna gora ima odrziv turizam...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 11-06-25 at 20:56.
Ne znam jel im skupo ili šta ali prošle godine mi je Bijela presjela zbog turista a bila sam tamo iz obaveza.Do Novog bukvalno mi je trebalo gotovo sat vremena.A ponašaju se bahato kao da su parama još kupili i tu čast bahaćenja.
Neko spominja kako nemamo muzičkih festivala u turističkoj ponudi u CG.Evo im sad šansa da preuzmu originalni EXIT pošto se u Srbiji gasi.
https://www.danas.rs/kultura/posledn...vakvoj-srbiji/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Još nam samo fali Marko Nastić i Dejan Milićević.
Šalu na stranu nema Crna Gora kapacitet za tako što.Neki dj-ing postoji,festivali postoje nije da ne postoje.Na primorju su prikladnije neke klape kao što se i dešavaju nego ovakva imena iz dj-inga đe treba i prostor i cio tim a saobraćaju da ne pričam kakav bi tek kolaps nastao.
Inače ova spika da će da se ugase mi je malČice sumnjiva.
Last edited by Bluemoon; 12-06-25 at 13:52.
Ajde da kažem pored ovog ludila u saobraćaju meni bi voz bio idealan prevoz nema zastoja/kolona/nadrogiranih vozača/udesa ali WTF.
"Voz koji je iz Bara krenuo u 17:03 časova ostao je bez struje ubrzo nakon polaska, neposredno prije stanice Šušanj.
“Nakon više od dva sata čekanja, oko 19 časova, stigli smo u Sutomore. Tamo smo, vidno iscrpljeni, izašli iz voza i čekali dolazak brzog voza koji je trebao stići u 20:30 časova”, tvrdi jedna od putnica koja se obratila CdM-u.
Tamo su ih, umjesto informacija ili pomoći, dočekali neizvjesnost i dodatno čekanje.
“U Sutomoru nas je bilo na stotine – djece, starijih osoba, iscrpljenih ljudi. Tokom cijelog čekanja, niko od osoblja nas nije obavještavao o situaciji, niti nam je pružena bilo kakva informacija ili pomoć“, požalila se CdM-u jedna od putnica.
Putnicima je rečeno da će moći da nastave putovanje brzim vozom koji je trebalo da stigne u 20:30. Međutim, po dolasku tog voza, kondukter im je saopštio da ne mogu ući jer nemaju odgovarajuće karte, te da moraju sačekati lokalni voz koji iz Bara polazi u isto vrijeme."
Viđeh nedavno na cdm.
Ovo treba preimenovati u temu Crna Goro što se dešava?Idealno smo za ove tjubere što snimaju ultimate survivor.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Hahahaha, kako sam cesto tamo cekajuci moje klijetne nagledao sam se tih glava taksista.
I ima jedan medju njima, sa sve akreditacijom Taxi, koji evo 5 godina turu uvatio nije.
Da vam opisem stajling:
Kajla
Icegerg majica, Dizni junaci print
Tn patike
Teksas farmerke ili bermude
Najglasniji medju njima, naravno!
Predpostavljam(o) sto mu je posao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bojat se da ne krenu da kupuju nove, neke koji ne odgovaraju širini šina. Kao braća Srbijanci tramvaje što su. Na stranu nacionalizam, ko god unazad decenijama zamjera našim nesposobnim i korumpirani idiotima a podržava njihove nesposobne i korumpiranje idiote, mora i sam da bude neka vrsta idiota. Možda iskrenog, a možda ipak i korumpiranog.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Braca iz Srbije imaju i brzi voz koji vozi Bg - Ns, hvalili su se da dostize brzine i preko 200 kmh, medjutim kako je ta trasa kroz Vojvodinu jako "zahtjevna" taj brzi Soko ne prelazi 120 kmh u zadnje vrijeme, a s obzirom ko je radio prugu i to je prevelika brzina.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Zato im je voz odlican, uredan i cist, kompletna usluga odlicna.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks