Iberostar Bellevue u Bečićima, je li neko ljetovao? Dobih solidnu ponudu na poslu, all inclusive, ali ne znam nikoga da pitam za iskustva...
Cao mnogo cemu al' to nam je sto nam je...
--------------------------
Do Not Disturb.
Iberostar Bellevue u Bečićima, je li neko ljetovao? Dobih solidnu ponudu na poslu, all inclusive, ali ne znam nikoga da pitam za iskustva...
Neces pogrijesiti.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Do Not Disturb.
Točeni Paulaner @ Vongola i cio dan skakanje sa ovih stijena. A voda tako čista da sam hobotnicu baš često gledao dok sam ronio površinski onuda.
Raj, mada provaljeno mjesto skroz nažalost...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Dje je ovo?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Hladna Uvala, Bušat
Odmor mozga. Neka nastavi sezona ovako, odlicno je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a pogledaj mu tehnicke probleme
nothing comes from violence and nothing ever could
Voda topla. Pivo ledno. Preporuke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulazio sam u more, bilo je top. Imam dobar pogled na planine. :P
A ja vec racunam guzva je vikendom. Postacu ozbiljan introvert![]()
Perazica Do moj favorit zadnjih nekoliko godina ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prosto bilo vala i 10 samo kad ima parkinga...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Like it....
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Đe poć sa djecom danas, ima li đe zvanično koje plaže još nisu otvorene? Buljarica, kakva je situacija danas ?
Standardno Bulja top, bješe gužve ali nađosmo lagano suncobran i ležaljke, Paradiso beach, 5e set (moguće da će biti više no šank još ne otvoriše pa nema pića i hrane kod njih). Parking 3e, ručasmo u Galiju tu pored, bacih pogled u prolazu do kola na cijene u Bridge & B5, kod njih parking još i besplatan a cijene prekorektne. Ako je neko obidova nešto tamo neka baci utiske, jer ako je ok eto možda i jedine obale na našem primorju đe se može provesti lijepo dan za neke normalne pare sa familijom.
Ja sam potpuno zab ide li se sa Bulje ili Čanja barkama na onu Kraljevu plažu...
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks