Naravno. Eto si nabrojao gomilu velikana iz dps-a koji su upravljali Nikšićem i optužio ih za svašta nešto. Siguran sam da imaš dokaze za to i da si dokaze proslijedio sudu. Možda kažeš a oni su dokaze uništili kad su izgubili izbore. Super, đe su ti dokazi za to? Nije da ti ne vjerujem, to je dps, naravno da su svašta radili. Ni ja nemam dokaze za dpsova nepočinstva, ali naravno da mogu da optužim.
Što se tiče Šubare i dokaza, ajde da navedemo samo neke situacije za koje postoje video dokazi:
- prije prethodnih izbora snimljen kako navodi onog momka na lažno optuživanje da je napadnut;
- snimljen kako raspiruje mržnju i poziva na nasilje;
- zaposlio ženu tužioca koji je trebalo da ga goni;
- nezakonito drži dvije nespojive funkcije, primarno da ne bi odgovarao za ono gorenavedeno.
Ovo je ono što je ili snimljeno ili postoje papiri crno na bijelo. Da ne pominjemo sad zapošljavanje aktivista sa kupljenim diplomama i lažiranim iskustvom i stažom, niko od vas osvježivača to uopšte ne smatra krivičnim djelom.
Osvježivači me podsjećaju na onaj vic o korumpiranosti profesora na beogradskom univerzitetu. Ispit iz istorije, odgovara student koji je platio profesoru. Pitanje kad je počeo ww2 u Jugoslaviji, ovaj odgovara 1941. Bravo, položio si. Odgovara student koji nije platio. Kad je počeo ww2 u Jugoslaviji? 1941. Između koga se vodio? Između tih i tih. Koliko je bilo žrtava? Toliko i toliko. Dajte imena, kolega, imena!
I da ne bi slučajno konačno odgovorio da li je mijenjana ulična rasvjeta u Nikšiću i da li ste se time hvalili u predizbornoj kampanji?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bookmarks