Kakva je ovo sprdnja sa NTC, prije 20 dana mi je stigao paket. Kurir laže da me je zvao više puta.
Meni do sad svaka stigla preko M-one. Da mogu da biram, samo bih njih birao.
Imaš tamo da ocijeniš kurira, pa ocijeni i obrazloži
Meni ovo nije na Temu, nego prvi put sa Aliexpress-a. Nisam imao pojma gdje mi je paket, kontaktirao ECSC da bi mi oni dalje uputili.. Žalio sam se svakako.
Mone je za sada ok, jeste da ti ne donose kuci nego ides u prodavnicu ali ok, kad stignes podjes i uzmes. Jednom mi samo nisu poslali poruku da je paket stigao ali ok, posao sam i uzeo ga. Sad treba da mi stigne 4 paketa u manje vise isto vrijeme. Pa cemo videti kako ce biti.
Je li ko vracao garderobu koja nije odgovarajuce velicine?
Koja ja procedura?
Lakse je da pro/date. Zasto bi vracali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Temu narucen 15.maja poslato preko NTCa, 29.maja uručeno. Ni sam ne vjerujem.
p.s. civilno vozilo uručilo pošiljku
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Naručih sa Temua dron od 60e, poslat, sad mi rekoše drugovi da za to treba prvo dozvola neka da se izvadi.. Kakva su iskustva?
Sačekaj da stigne, pa ako bude komplikacija, javi se
Ja sam uzeo jedan isto,to je vise igracka nego dron ali odlican da se covjek nauci na njega.
https://share.temu.com/WLIORyAHW8A
Evo konkretan, valjda nece praviti nista
Već sam to odradio, ne pravim narudžbe ispod 80e,i uvijek uzmem 50 back
Ja sam samo jednom uspio da dobijeme neke kredite i uzeh nekih sto dzidzamidza da kazem jeftino . E sad mi stal o iskacu ovi pinovi , kupon 200e , bla bla raznih stvari al kad obrnem okrenem nista od toga nije realno i stvarno jer uzmem kupon krenem da kupim neku stvar koju dam regularno platio 20e , sa kuponom mi daje neku cijenu npr 35e pa snizeno na 23e ….
Jel ima neka fora ili da neko napise neko upustvo kako da dobijem realne neke popuste . Sad u ovom trenu bih porucio neke stvarcice sto mi trebaju a sve ukupno je izmedju 200-300e
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Najbolja fora na temu je claim credit.
75€ kupiš 50€ dobijes nazad na kredit u sledecih 7 dana. (Moraš kucati svaki dan claim credit i kliknuti claim)
I onda narucis opet 75€ a platis samo 25€ i sve tako.
ja sam probao, dobioh kao 150posto, ali do 50e, sto nije lose, ali nemozes na sve, nece da nsve stvari iz korpe, nego od 40stvari, on mi nudi 20stvari, i nemogu sve sa sajta, nego mi izbaci neku listu koja mi je manje vise nebitna.
Ko ima visak telefona moze da iskoristi kad prvi put instalira Temu aplikaciju strasne popuste kao novi korisnik.Ja uzeh tablet za 3e sa jednog telefona a sa drugog starter za kola za 15e inace je 55e.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks