-9 и Делон Рајт пуца тројку рано.
-11 Шамет пуца фејдинг тројку.
15/22 са слободне.
Сам пао сам се убио.
Бију га из најјаче али му дају анд 1 сваку десету.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
-9 и Делон Рајт пуца тројку рано.
-11 Шамет пуца фејдинг тројку.
15/22 са слободне.
Сам пао сам се убио.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Кат је толики минус у одбрани да боли.
imacemo hipstersko finale. nimalo nezasluzeno.
ovo je avaj, pretacno. problematicno je bilo kad je igrao jednu poziciju, pa je znao kako da definise tijelo - mada je jos na pocetku u minnesoti igrao i na 4 i na 5, u petorci sa diengom, pa sad i sa gobertom. sad kad jednako igra i 4 i 5, samo je jos gore. ne moze da juri okolo i pokriva sve na 4, a bez definisanih instikata na 5, kao da je raspolucen izmedju onoga sto misli da bi mozda i mogao da brani i onoga sto bi sematski trebao da brani. ne znam koliko igraca u ligi igra istovremeno na pozicijama 4 i 5, i to je realni problem u danasnjoj kosarci.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Он би одлично могао да игра у одбрани, било 4 или 5, само да има жељу. Али је он очигледно нема. Физички би могао све да испрати само да хоће. Неће бити да рецимо један Лук Корнет има боље физићке предиспозиције од њега. Али знамо да није све ни до физичких атрибута. Рупа.
ОКС - 4:0 - 3.6 квота
ОКС - 4:1 - 3.5
Kako sam i predvidio.
Žao mi je radi @Avet i drugih s foruma koji simpatišu NY ali bolji ide dalje.
Oklahoma je bliža osvajanju, ima i prednost domaćeg terena što njima itekako znači.
No, opet je tu Karlajl, čovjek koji je već osvajao
Valjalo bi da ide u 7.
Last edited by jokaš; 01-06-25 at 07:36.
Mogao bi bit koristan centar od Robinsona da ta slobodna popravi. Slomi ekipe ukradeni teren na foru.
Ono kako izgubise prvu, a opet nesto su i oni tada krivi, onih nekoliko brzih napada na koje ih niko nije primoravo...
Mogla je i OKC od Denvera zglajzat zbog pobjeda Denvera na foru.
Ne bih otpisivo Indi, ipak tu ima NBA sampiona poput Siakama i Tomasa Brajanta.
Pa veli "you miss 100% shots you don't take. But she proved that you can miss 100% shots you take"
Za Angel Reese.
Brunson je meni djelovao izdusheno,ali ono bash.
...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Prerano se NBA odrekao Marselinja Uertasa.
On tek sad ulazi u svoj prajm.
da je lebronu jedan marcelinho umjesto doncica, ne bi se onako blamirao protiv wolvesa.
mislim da je zasluzio jos jednu sezonu makar, nakon sto su dva proslogodisnja startera trejdovana na dan pocetka kampa, a igrac koji je dosao je na kraju mijenjao poziciju.
lista uspjesnih koledz -> NBA trenera je vrlo kratka, i neka jaka imena nisu uspjevala da se probiju u NBA (pitino, calipari, tarkanian...).
Tajris ili Šej?
Napalio sam ti se, veli, ka Finli na Džordana...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Gepekovat ce Tajrisa.
posto je chet domaci, za thunder.
Da vidimo šljakanje ili kašljanje Paskalovo...
Гледамо ли?
Нема, вели, ништа љеше, но кад чељаде задовољно оде на спавање![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks