Što se tiče karme i tinejdžera i filmova,dovoljno je pogledati Varljivo leto i staviti prst na čelo,odnosno zapitati se treba li bit tolerantniji
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
NećeJa u njihove godine nisam znao jesam li šupljiji u glavu, ili u stomak. Jer nisam umio ništa drugo bez da đe zabudalim za kakvom loptom ili biciklom ili u krošnju kakvog drveta, i da se doma ne vrćem dok ne pošalju poćeru.
Ahahahahahaha, za te engleštine sam slab, ali znao sam nekad davno jednog zanimljivog čoeka koji je imao to za uzrečicu... Jedino je on to izgovarao karma is my bitch![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Skoro sve što treba za pravu alasku čorbu. Fali samo sunčan dan, da se ispod kotlića vatra zapali, ali kad je kotlić dobar i na dobru ploču će završit poso. Paradajza koliko i ribe, ribu malo promiješat (iako je meni zbilja od krapa jezerskog savršena, opet je koji komadić klijena i još ponečega još ljepše dopuni), dobrano strpljenja i posvećivanja, druge tajne ovđe nema.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bolje na tebe nego na komšijua ne brini, biće sigurno 3,4 stepenika bolja od tebe :P
Samo da ne bude bolja u ovome od čega me strah
Ova komšinica mala malo liči na moju ćerku
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidi ili si joj ti pokazao kako ne treba pa joj se zgadilo, ili prosto i to iskustvo mora proći i onda samo neka pazi da ne mješa različita pića u toku izlaska, neka pije dosta vode i tako, uputi je![]()
Nezvanično se zove nikolakojobija
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Od mene za danas jedan low budget - pašta sa povrćem i sardinama
![]()
Auff hleb malo u rerni, njeguski sir, 5-10 kapljica limuna _ 2 pjata sad odmah momentalno
Dje iam da se kupe ovi muskarci sto kuvaju? Ne pitam za cijenu![]()
A to obicno ide sa padom hormona rasta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mnogo puta sam čuo rečenicu: „Ajde skuvaj mi kafu, nekako mi ljepše legne kad mi je neko drugi skuva, nego kad je sam sebi spremim.“
I stvarno, ima nešto posebno u tome kad neko drugi pripremi nešto za tebe, pa makar to bila i obična kafa.
To me navelo da se zapitam: da li kuvari, koji po cijeli dan kuvaju profesionalno, imaju nekog kod kuće ko njima sprema ručak? Ili i kod kuće oni nastave da budu ti koji kuvaju za sve?
Na konto price , 99% restorana ima kuvara a ne kuvaricu a kad je u pitanju kuca onda se smatra da je kuvanje (mislim na generalno spremanje hrane ) 100% zenski posao
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I Džejmi Oliver kaže da, iako mu žena nije neka kuvarica, kod kuće kuva ona
Ne treba nositi posao kući, vele.
Pa ja sam čuo makar 10ak puta slastičare/buregdžije/pekare/kuvare da oni ne jedu kolače/burek/hranu koju sami spreme.
Jednostavno čovjeku je to dosadno iako se ostatak građana "davi" u nekim proizvodima
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Da da bugi,to je zaista istina.
I ako sam izasao iz kuhinje vise od 10 godina,posao nisam zaboravio.
Djeci spremam 2 nedeljno sto oni žele,a ostatak supruga završava,kako dorucak tako i večeru.
Orada/lignje/gambori/brancin/pastrmka sa dalmatinskim varivom,punjenu piletinu u sosu od bosiljka,teletina sa pekarskim krompirom i jos neka jela koja one vole ja to im spremam.
Meni nije tesko,samo njihov osmijeh nakon rucka govori sve
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Neki dan spicih do Konzuma u Kupare, naleceh na one debele krakove od obotnice 10e/kg, odlicna cijena vala. (Znao sam ih nac kad je akcija na 4eur za kg.)
Napravih ogromnu vanglu obotnice na salatu, mff, nema ljepseg jela iz mora cini mi se
Ps: sledeca akcija na krakove ce da dovede do kupovine zamrzivacaodavno se guzim da uzmem jedan, ovo ce me taman pokrenut
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 31-05-25 at 10:37.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kako se krakovi spremaju?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks