Ali zbilja highlight je knjizica komunista danilovica. Pa vrijedjelo je gledat ovu tragediju
I sad se smijem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa njihovo cijelo djelovanje počiva na tome da se vjeruje u ono što pričaju, bez mogućnosti dovođenja u pitanje izrečenog.
Svakako mi ne pada na pamet da gledam ove budalaštine.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Petar je noćašnju emisiju trebao da odradi u OŠ na Lazinama, da podśeti ovo smeće od Danilovića stradanja 52 mladijeh. No bi ponio crvenu člansku i pravio se mutav
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
I dalje ne znam zašto koalicije sa desetak članica imaju pravo da svaka članica bude jednako zastupljena u medijima i da pojedinačno drvi o svemu i svačemu. I to članice koje nemaju ni pola posto podrške. Bukvalno Dajković raspali ima veću podršku od Danilovića. Ko tebe zna Džaja čuš mene Daniloviću?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Čuh da su neke ugrožene Srpkinje sinoć briljirale kod Komnenića sa damskim manirima i da je bilo kvalitetnom nadglasavanja.
Pa da pitam jel gleda to neko.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Jedan je problem sama četnička ideologija Koljeničinih poklonika i članova partije, a potpuno drugi to što među četnikoidima sve nesposobni debil do nesposobnog debila. Makar ovi koji su izbačeni u prvi plan.
Zar je problem što su "četnikoidi" nesposobni? Šta bi bilo od CG nam malene da su sposobni...?
Ne zezaj, NHM.
Nesposobni su za smislenu misao i za posao za koji su postavljeni, lako je biti sposoban za praćenje gotovih instrukcija. I kad se gura neka ideologija, mora se nešto raditi u okviru svoga posla.
Vidjeh na mreže higlighte. Kami onome koji je ono oženio. No, taj mrčo se može bar razvest, a ove su nama suđene na nekoliko godina minimum.
Tako da, kami nama.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Uvijek ima nastavak karijere za sitne politicare ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo su Ljalja, sa sve foteljom, iznijeli neđe u prirodu.
Na Nova M, samo prešaltah![]()
Dobra emisija kod g. Petra Komnenića.
Malo o g. Bećiru, malo o Trinaestojulskoj generalno... malo ovo malo ono... svega ima.
Najbolje je bilo u pauzama za reklame,no ostasmo uskraceni za taj dio.
...
Zbog Bećira propalog falsifikatora je zapostavljen drugi dobitnik, ono je blago, samo ga treba puštit da priča.
Tako je,a lijepo ga je i vidjet.
...
Ako Miloš Karadaglić nije rođeno gospoče, ne znam ko je.
Ne znam ko je Bećir no znam ko je Stanišić inače nema šanse da gledam to njesra ne zbog njih dvojice no Komnenića.
Izvan sad svega Stanišić meni ono koliko ga znam sjećam se neđe u djetinjstvo da nije neka baš salonerija ima on dosta toga iza sebe a ima i dosta tragedije u životu nekako mi je i žao zbog sve ove hajke na njega.
To je lik kome novac ama baš ništa mislim ne znači.A popularnost tek.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Taj je koliko ja shvatih Petra,pitao plaća li se učeshce u emisiji.
...
E ne znam ako jes onda je baš..bezveze.
Sam je u suštini onda sebe degradira imao je jaku biografiju.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks