Osjetili su i oni kineze. Kad sam ja kupovao ADV prije 2 god, cekao sam ga 3 mjeseca. I to vatao veze da mi ga ostave.
Sad na stanju i X-ADV i ADV, da biras.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Osjetili su i oni kineze. Kad sam ja kupovao ADV prije 2 god, cekao sam ga 3 mjeseca. I to vatao veze da mi ga ostave.
Sad na stanju i X-ADV i ADV, da biras.
A nije no se sprdaju sa narodom, nepunih 16.000eura x-adv . Za te pare se moze dosta ozbiljan motor kupit … a opet u svijetu maxija i za te pare tesko ko moze parirati t-max mada je i on precijenjen
Ali ide neko ludo vrijeme …
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Cisto da javim ako se kome desi da mu ispadne tablica na motocikl.
Idete na tehnicki za zahtjev za novu tablicu i saobracajnu, placate 25 eura, to je ukupno tablica, saobracajna i taksa (cini mi se mnogo za motocikl ali jbg), taj zahtjev predajete u mup i cekate novu saobracajnu i tablicu, i obavezno sarafljenje direktno u drzac za tablicu od motora da se jedino moze maknut ako se iscupa.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ponovih se i ja sa polovnim novim motorom![]()
Ode KTM, dodje R1200GS Rallye...
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Aj sa srećom nek jeovaj rally je isto kao adventure samo bez velikog rezervoara jel tako?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Sa srecom kolega , sa GS nema greske a mislim da je najjudobniji motor za putovanje ikada![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
GS-ovci su sektasi
puno lijepih kilometara kolega
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
GS prepada kako se lako vozi.
Nek je sa srecom!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nek je srecan, dugo km da predjes bez problema. Bas lijep motocikl
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Nije glomazan kao Adventure, a uzeo od tog modela najbolje (točkove prije svega). Kolega, potrošio što prije gume.
Sent from my Motorola 8400
Zdravo svima, nešto razmisljam da se poslije duže pauze vratim na dva točka, za početak bih uzeo neki maxi ili adv skuter.
E sad, isključivo nov i sa cijenom oko 5000e.
Gledao sam (nisam probao) NAS, SYM, Zontes, Voge i sad nisam siguran u kvalitet tih brendova.
Ako neko ima iskustva, svaki savjet je dobrodošao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da ali su tezi mnogo nego alu tockovi koji dolaze na GS. Em su vazda krivi
GS se komad bolje vozi od GSA. Mislim na asfalt i sportsku/agresivnu voznju.
E sad ovaj Rallye izgleda najbolje od svihi na to uticu i tockovi.
Za Multistradu Enduro pasuju alu tockovi od Multi 950, pa to je nebo/zemlja razlika u tezini i ponasanju motora na istim.
Last edited by dub_c; 02-06-25 at 05:01.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
A ima sve prednosti i mana...
Ja sam isto nesto navikao na zicane, tj svaki motor do sad mi ih je imao
Navozah se malo ovih dana sa njim, i vozi se i ovaj dosta fino, ok su mu izbalansirani tockovi
Dosta je udoban, pa nema covjek osjecaj za brzinu (slicno kao i ostali 1200ccm+ adv motori), i onda onamo dje mislis da vozis 50-60 ides zapravo 80-90, a onamo dje mislis da ides 80-100 zapravo ides 150-160...![]()
Sve u svemu, moja namjena mu je udoban put u dvoje na duze destinacije, plus da se moze lagano pregaziti neki losiji put, makadam itd kad zatreba...
@extravaganca, nije, moj je zavrsio kod druga mi koji vozi prilicno offroad i mnogo ce ga bolje iskoristiti nego ja
U CG je dugo vremena da znam bilo samo dva 790 Adv R, moj i jednog Rusa sto ga je prodao na kraj Perunu u NK.
Dok je standardnih 790S bilo nesto vise...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks