Shto se deshava sa Drezga kiselim mlijekom???
Treca tegla u nekoh 20 dana da je otvorim,i ljuto skroz...datum ok,sve ok,bash mi je žao ako ne budu odrzali prijashnji kvalitet,jer sam obozavao to mlijeko.
...
Pa i zove se kiselo mlijeko,ne?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Vrijeme je u pitanju, jednostavno atmosferski uslovi su nenormalni i utiču na kiseljenje.
I kod drugih proizvodjaca se to desava. Predji na drugo dok ga ne poprave. Mada nije vise kao ono sa pocetka nema mi onaj miris krave![]()
U sred ljeta sam ga koristio bilo je bez greshke,i maloprije im dadoh josh jednu shansu,i pri otvaranju se chuje kao blago pucanje,ali se jedva chuje,odmah mi je bilo jasno da ce biti ljuto.
Vishe ga definitivno neki period necu uzimat,žao mi je jer je em domaći proizvod a i bio je vrhunskog ukusa,shta se desilo...neka se oni preispituju.
...
E sad si dao ideju stručnjacima za zvukove na licu mjesta![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pa znas sto je dobro sto Drezga izgleda dokazano domace kisjelo mlijeko koje se moze pokvariti nema hemije previse ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Onda si miran i sa Lazinama, Srnom itd itd, svaki kvaran nadjes
Ja vjerujem nasim mljekarama...
To što uzljuti ne znači da je pokvareno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Domace, ukisjelis ga i u toplom periodu godine moze par dana max. Uzmite u obzir kako nasi marketi pretovaraju robu, da je dosta cesto ostave i na sunce, pa i magacinu, izmedju rafova itd, prije nego dodje u rashladnu vitrinu.
Zdenka pakovanje 1.89 a dvije family pack za 4.39 na popust...
Je l probao ko odje "Mijanja Cetinje" vakumiranu prsutu? Ne znam jesam li samo ja ubo neki "skart" ili nesto al odvratnije prsute nisam u zivotu probao, kao plastika
Chokolada Galeb crna 3,09,a bez shecera 3,59 € e mnogo jada,iako je bolja meni i od Lindt.
...
70 centi krtola.u Aromu, u Gintas 1.30.. ista tehnolođia
Idea po moru oružana pljačka sa cijenama, i ostali su digli cijene, ali ovi baš kolju
Forever young, i want to be forever young
Ima li igdje da se kupi pravi grčki jogurt, a ne ovo smeće od Grekosa i sličnih "grčkih tipova jogurta"?
Ima ponekad pravi grcki Dodoni u Voliju ali sa ukusima. Ne znam ima li klasicni...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks