Očekivana pobjeda OKC.
Kako sam i rekao.
Sad će bit druga priča...ali imam osjećaj da će im OKC okinut jednu u goste.
Ovaj SGA je ka Jokić.
Nevjerovatna smirenost.
Jokic ima najbolji PR ikad, ali zato ovaj covjek najgori ikad.
Visestruki sampion koji to nikad nije bio.
Jedini.
Svi ostali su makar jednom uzeli.
A za Barklija, Melouna i Stoktona ne zalim. Oni su nekoliko godina imali timove za titulu.
Očekivana pobjeda OKC.
Kako sam i rekao.
Sad će bit druga priča...ali imam osjećaj da će im OKC okinut jednu u goste.
Ovaj SGA je ka Jokić.
Nevjerovatna smirenost.
i knicksi i minnesota imaju poprilicnu planinetinu za preskociti. 76-6 u WCF imaju ekipe koje su imale vodjstvo 2-0.
i kakav je ovo utter woke nonsense od igre na istoku, mislio sam da se tamo igra prava kosarka gdje se krvavo zaradi svaki poen, a ne ovi hipsterski rezultati sa po 110-120 koseva.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Halibrton plese s loptom. Nije tesko kad ga je bridzis samo jednom uzeo full court.
8p su niksi primili direktno jer ne guse loptu kad je on uzme. A i to sto nema ukradenih lopti kad je stalno kod njega.
Ako plej koji je point god uvijek ima ostavljen prostor da uputi dobar pas, to je losa odbrana.
Bolju odbranu igra indi.
Samo sto su talentom limitirani.
Samo nesmit ima talenta za odbranu.
Nismit bio strasan trojkas na koledzu. U NBA odmah pokazao odbranu.
Nice job, Boston.
Sekvenca u kojoj je Indiana pobjegla s početka četvrte četvrtine i napravila razliku (sve dok je Haliburton na klupi):
- T.J. McConnell i Turner vrte pick & roll, Knicksi iskaču na McConnella (?!?!), short roll Turnera i koš od table s poludistance
- McBride dribla u aut
- T.J. McConnell vrti pick tamo neđe na krilu, Knicksi ga kao brane i zaustavljaju njegov prodor (a pušti ga brate neka šutne poludistancu drugo ne umije), u stvari sva akcija je od lopte, Sheppard trojka dok su Knicksi smušeni i pogubljeni u svojim rotacijama ko i đe koga čuva (Mitch i Cam Payne krivi)
- Towns šut u ivicu table, Payne sa istekom napada lomi sat
- T.J. McConnell opet vrti pick, ovaj put Bridges ide ispod, McConnella ne interesuje ništa osim da se zaleti u reket, Knicksi skupljaju?, Siakam se otvara i pogađa za 3, opet Knicksi pogubljeni u rotacijama.
Ne znam je li zbog umora fizičkog ili psihičkog koji je posljedica fizičkog, il' je nešto teže od oboje, ali ne smije utakmice da ti pobjegne na 2 minuta gluposti. Ostatak četvrtine Knicksi su proveli jureći rezultat i Haliburtona kad se vratio, Indiana je dala dvije trojke kad je izgledalo da ih imaju, i onda opet na kraju je sve došlo na jedan šut koji je Brunson promašio (kao i u prošloj, možda neko drugo rješenje osim njegovih divljih trojki?). Veliki meč Siakama, osim par šuteva na kraju koji su mu izašli iz koša, odigrao je savršeno i žao mi je što nije dao 50 jer je mogao da je forsirao. Sve što je zamislio je ostvario, svaki šut iz okreta je bio težak ali smislen, svaku kretnju od lopte je iskoristio.
Ne znam, Knicksi su džabe krečili ako će ovako glupo da izlete iz serije. Ja jesam sklon da precijenim talentovaniju ekipu i prelako otpišem uslovno rečeno slabiju, nemoguće mi je da ih Indiana lomi na tempo i na energiju i da Knicksi krepavaju poslije 30 minuta u oba meča, ali evo ispada tako. Najlakše je reći da Thibs proširi rotaciju, ali kako i koga jer na primjer zločinac Cam Payne ne smije više da vidi teren.
Danas se igraci bave pisanjem istorije, i to mi se svidja.
Nikad vise intelektualaca u ligi.
https://www.b92.net/sport/kosarka/nb...iju-video/vest
Nema se sto zamjerit Niksima.
Bude tu i srece malo.
Mada osvajaju oni koji su naspanovani na to i pobjeda im bitnija od licne statistike i slave.
Prosli mec su Niksi par poslednjih napada zavrsavali u 10. sekundi.
2p, a primili 6, protivniku ostavili 20s na sto.
Samo fundamenti osvajanja i nema zime.
Indijana ih tek nema, ali divlja kosarka uz imanje floor generala zna da slomi ozbiljnije ekipe koje se ne drze osnova.
Ergo, NYK su izgubili ova dva meca, nije ih Indi dobila.
Da ne ipadam kontradiktoran, hocu da kazem da ne zamjeram kad danas ekipe gube dobijene meceve jer su igraci s po mozga.
Eno jokic najveci kosarkaski genije danasnjice pa baca vestbruku, sutira neke step tri koraka bek trojke...
Last edited by Bruda; 24-05-25 at 12:30.
Sad pogledah zavrsnicu, da vidim jesam li sve u glavi iskonstruisao... Nedje na oko 50s dop kraja Niksi zavrsavaju napad za 10s, i na 30s do kraja zavrsavaju za 5s.
Tu stvarno na celendz ostecen njujork. Jeste cista banana Siakama, ali onda i po ruci, i vucenje dresa. Pa samo to mozes da tumacis da je sprijecilo OGja da ponovo dodje do lopte, da je dalo prednost Siakamu da nakon blokade uzme loptu, i covjek dobi preinacenje, Indi loptu, pljas jos jedna trojka...
Ali samo s pola mozga igraci u poslednjem minutu zavrse dva napada za 15s, i onda posle kuku lele.
Branson dao Branson promašio.
On je krivac.
Nerezonski šut za 3 na 15s do kraja???
dobro zapazanje. isto vazi i za OKC.
skoro svaki napad knicksa / minnesote izgleda kao poradjanje - nema sekundarnog napada, sutni sta ti se pruza iz primarnog, a skoro svaki napad pacersa / thundera izgleda kao jednostavan algoritam, iako sa druge strane ima opakih individualnih defanzivaca.
otud i dosta suteva izgleda divlje. je li brunson morao da sutne sa 9 metara? pa, imao je prilicno otvoren sut sa 9 metara. ne znam bi li imao sa 7 i po.
Povrijedi Edvards koljeno u odbrani, 3 napada i odbrane bio igrac manje, a onda trojka ukradena zaplodjivanje
rijecima velikog rimskog mislioca antoniusa edwardusa - they got jalen williams, we got TJ shannon.
inace, edwards je mladji i od jalena i od shannona.
mislis ovu, pa onda i sledecu?
kad nema lindsaya, fostera i ostale bratije, moze ponesto da se odigra.
provukosmo se nekako.
Sinoc vidim rezultat 4-2, predvidjam 2 puta Hartenstajn i jednom Rendl, ulazim kad ono stvarno tako.
I onda ne mozes da pripremis utakmicu za sablon ekipe.
OKC igra neki svoj sablonski, uigrani maksimum, Sota dosta ostavlja na stolu.
Ne svidja mi se sto stlno ne guse SGA, koji veci dio meca izigrava pleja a u stvari je jedna prirodna dvojka, poput Bukera.
I oni takvom pleju u prva dva meca skroz dozvolili da do trojke tapse onu loptu i ima lagani pregled igre, nocas je bilo sporadicnih pritisaka koji su bas poremetili organizaciju igre.
Sota isto ima problem kad je Konli na klupi, da se lopta sigurno i iskusno kontrolise, ali nije ni OKC se nesto pretrgla da Entu napravi problem.
On ce svakako sam sebi sutnut u koljeno.
ko bi muzao one izmisljene faulove kad bi sveli shaija na sutera?
ovo sto je conley jedini prirodni play, pa to je problem citave sezone, a i prosle. cim izadje, krenu da se nizu retardirane greske. ali jebiga, ima sto godina, a 32 starterska minuta je prebacio 4 puta ove sezone - 2 utakmice koje su otisle u produzetak i 2 na 1 posjed.
problem je sto je oklahomin sablonski uigrani maximum najcesce dovoljan za laganu pobjedu, cak i kad odigraju osrednju partiju. minnesotin plafon je vjerovatno 10-15% veci, ali ga dostignu jednom u 10 utakmica, ostatak bauljaju izmedju 50 i 80% potencijala. jednom u tri utakmice odigraju cetvrtinu na nivou juniora druge crnogorske lige, pomislis da ne moze gore, ali stigne brzi demant. oklahoma jednom u mjesec dana odigra cetvrtinu za zastidje.
Što bi veliki mislilac Antonius Edwardus rekao: "KAT ćemo mi vukovi osvojit TITULU, no SAT!"
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sto je s Taunsom, je li ljut sto?
Cijele sezone grajndujes, igraci ti igraju i kad se vodi po 40, a u mecu sezone igras odjednom Robinsona, Harta, Dusa, Semeta i Delona Rajta.
I nekom ludom srecom nisu se raspali.
We still believe.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Minuti bez Brunsona i sa Wright-Shamet kombinacijom, koja je sva prašnjava izvađena iz kredenca sa servisom za ručavanje za 48 osoba, su ih spasili. Svašta se dobro desi kad ne igra Cam Payne. Ne znam što mu Wright i prije nije igrao, uvijek je bio zahvalan igrač. Dobro, dobro, i Townsova spektakularna četvrtina je presudila, da se ne buni safari. Nevjerovatno da Townsa aktiviraju i traže tek onda kad Brunson nije na parketu (čitaj: nije lopta kod njega non stop), ali nebitno, ispalo je odlično, 20 razlike nadoknaditi u gostima je ipak za poštovanje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks