Kaze mi drug juce da mu stigao racun -1€
Stavio solarnu prije par mjeseci...
Evo ga proradila app
31.78€
Kaze mi drug juce da mu stigao racun -1€
Stavio solarnu prije par mjeseci...
Po kom osnovu, po kom zakonu EPCG obracunava zateznu kamatu na neplacene racune:
https://investitor.me/2025/02/24/epc...0-eura-kamata/
EPCG nije banka/finansijska institucija.
Sto coek nece sve cuti, i vidjeti
Sto bi sa ukidanjem 'naknada za transport energije iz druge galaksije' i naknada za Milo, pardon male hidrocentrale![]()
Kako ti lupas na svaku mogucu temu to je strasno. Zakonom im je dozvoljeno da naplacuju zateznu kamatu. Ne samo EPCG nego svakom pravnom licu kojem kupac kasni sa placanjem.
Zakon o obligacionim odnosima zamisli i to postoji u CG.
Aj jos jedan post o Milu, skupom internetu i kako je to u Svajcaraku. Kad samo pomislim da je narod CG vjerovao u price naroda koji je posao u inostranstvo prije nego sto je stigao internet i sve se moze lako provjeriti. Greote.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisi pitao nego konstatovao. Kad o necemu nemas pojma onda se pita. A ovako si htio da ispanes prepametan.
Znas dobro kakve veze ima. Pises neistine dje stignes i kad ti se odvovori bjezis i izvrces teme.
Zateznu kamatu svako ima pravo da naplati. Nije CG divljana po tom pitanju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prijavila sam prošlog mjeseca jedno brojilo za e racun na nacin opisan na sajtu ove nesrecne epcg, pisala im opet ovog mjeseca i nema nikakvog odgovora. Račun nije stigao. Onda sam platila preko sajta zadnji racun, dobila neku potvrdu na e mail, ali nigdje ne mogu nakon toga da utvrdim je li to proknjizeno, kod provjere stanja i dalje se pojavljuje iznos posljednjeg racuna.
Ima li kakvog načina da se ovo utvrdi precizno sem da zovem call centar i natezem se s operaterima?
skines aplikaciju i pisace ti nula ako je proknjizeno
nothing comes from violence and nothing ever could
Bravo, goozo, to je to.
Ima li negdje da se kupi tester za FID sklopke - onaj mali sto se stavlja u utičnice ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos uvijek nisu pustili racune....
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Solari im komplikuju život za obračun
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
30 eura, mjesec bez paljenja klime.
8.64 € maj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
12.02€
Narednih par mjeseci samo ta pretplata da se plati![]()
83.62
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kako brate? Maj mesec, nit se grije nit hladi.
E ne znam, što je najjače nije se žena nešto ni pretrgla sa kuvanjem u maju a bili smo i odsutni 5 dana.
19.58
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks