Svi uzdizu Acerbija a finala ne bi bilo da nema DUMFRISA
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Bih jer sam realan covjek. Sinoc drugu koji je je gledao kod mene govorim u realnom vremenu da nije penal, on govori jeste a neutralan je. Stize usporeni, ispostavlja se da ga je covjek dotakao 0.46ms prije nego li loptu i to je to... Nije ga sudija ni svirao cini mi se sam po sebi vec ga je var zvao...
Sto se tice branio se inter od Barcelone govora, branili kao i svako manje vise generalno sto bi... Grcevito kad pritisnu katalonci, jako na presingu po terenu, i napadao je inter isto, 2x po 2:0 vodili.... Jedno od realnijih objasnjenja je da su ta 2x po dva gola prednosti bili too good to be true situacija pa ne znaju sto bi s tim... Tu fali iskustva. Acerbi aleee, fratezi alee![]()
Svi uzdizu Acerbija a finala ne bi bilo da nema DUMFRISA
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Damfriz je napredovao dosta a mislim da ce bit na vrhuncu za jedno 2 sezone, kad poslozi malo mozak i ukapira da su mu fizikalije brze od donosenja odluka![]()
Da nije bilo Zomera, džabe bi im sve bilo.
On je zapravo presudio.
Zomer, vrlo mio golman meni![]()
Zommer je macka prava
Vazda je bio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svaka cast Interu na mišiće su prošli. Fizički jača ekipa, nije se lako ni branit'. Meni nocas ovaj Arsenal ima šansu ne bi ga otpisivao. A sto se tice finala to je jedna utakmica i tu je sve moguće.
Arsenal prolazi i bice lakse s njima u finalu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nocas igrat 2-3 gola i to je to![]()
Satelitski resiveri/oprema
Barselonu spasava sto imaju Jamala pa protivnici imaju respekt prema njima, udvajaju ga i povlace se zbog njega. Da ga nemaju, bili bi laksi protivnik od Getafea. Rafinju nije problem zaustavit, nije vanzemaljac poput ovog djeteta
Ne volim ja nešto Inter i mogu se složiti sa tvojim opisom njegovih igrača,ali ona strast koju su pokazali posle golova,onaj urlik na onoj metalnoj ogradi...ja sam ih sinoć obojicu zgotivio....podsjetiše me na Delibašića ili na Đokovića na Vimbldonu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 07-05-25 at 19:48.
Donaruma ubjedljivo najbolji golman na svijetu. Nije mi jasno kako rep. Italije nista ne moze napravit. Rekoh vec 2x da Arsenal prolazi i to nakon meca u Londonu dje je Arsenal izgubio. Ali kad sam vidio kako ih je Aston Vila oducila od fudbala, sto ne bi i ovi. Ipak mislim da bi za Inter laksi protivnik bio PSZ, ali bas tesko da prodju ove kese.
Dominira Arsenal na startu.
Kakav gooool jbt
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Гооооолацооооо
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Како је закачи као из снова.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Napisah na drugom mjestu negdje u toku osmine ili četvrtfinala , PSŽ mora da osvoji LŠ.
Sve drugo bi bilo epska nepravda.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Osvaja PSG ovo pjeske!!!
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Ne osvaja vazda najbolji.
U finalu dajem prednost Interu iako je PSŽ strašna ekipa.
Kakvo odsustvo razumijevanja fudbala sudije za ovaj penal
Bas glupost
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks