Ne sjetih se prije kad sam debil, uzeh nove gume a trebao sam prije ovo da pitam...Naime, sviđa mi se ovo cijelog života, mogu li kako da napravim da mi imaju ovaj natpis na moje gume, ne mora biti ovo Toyo Tires ali samo sam okačio primjer![]()
Uzimaj sa 313, kad je bal nek je mask…
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne sjetih se prije kad sam debil, uzeh nove gume a trebao sam prije ovo da pitam...Naime, sviđa mi se ovo cijelog života, mogu li kako da napravim da mi imaju ovaj natpis na moje gume, ne mora biti ovo Toyo Tires ali samo sam okačio primjer![]()
Pa izaberes boju i napravis...
Ne umijem ja ovo da ispišem a da to izgleda lijepo iskreno...
A dobro, izbocena su ti ta slova, ne bi trebalo da bude pretesko ako je ozbiljan flomaster. To vec ne znam...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Meni je to uzas, nekako samo za trkacka kola koja su namijenjena samo za stazu, ili eventualno old tajmere one sto imaju citav zid od gume bijeli...
Ali naravno ako se tebi svidja ti stavi, sebi ispunjavas zelju, ne meni.
Imas da kupis ove markere, pa po fabrickom tekstu/logu da obojas, sto je mozda bolja opcija jer posle to mozes obrisat nekim razredjivacem pretpistavljam, u slucaju da ti se ne svidi.
A imas i da kupis gotova slova, koja se lijepe specijalnim lijepkom za zid gume...Ali kostaju 60+ eura
guglaj tire white lettering cutout
samo nemoj pokusavat obicnim sprejevima i bojama, jer to mora biti fleksibilno
Last edited by Laz; 06-05-25 at 13:21.
Samo zamisljam kako bi to izgledalo na mojeg ScenicaKako bi to bilo pecki..pakao
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam to jednom uradio 2000. godine i dan danas mrzim sebe zbog toga.
Ima li kod nas dje ovo da se odradi?
Sent from outer space using Tapatalk
Dekarbonizacija uzice
Sent from my moto e13 using Tapatalk
Ima li ko u Pg da radi sajlu za podizac stakla?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sef na kružni Nk/Ct
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ubih se listajući auto diler zadnjih nedelju dana, sinula mi ideja da imam neki project car, neki japanac ali oćeš matrak...Osuđeni su ljudi na golf trojke, četvorke i petice...Katastrofa..
Puklo mi crijevo od intercoolera prije dva dana, dje bih mogao naci novo? U pitanju je starudija passat b5 98 , 81kw AFN.
Sta te najvise zanima? Moze li Toyota Celica 2000+ 1.8 VVTL?
Može!
Od kraja osnovne(~200x-te) mjerim jednu sivu, tada je bila nova, sad je godine stižu a i dalje je atrakcija, na isti je parking evo 20 i neku godinu, znaci 1 vlasnik!
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Jedino da nadjes onda Celicu prije 2000, bilo ih je turbo i 4x4.
Ona Honda integra mi je prelijepa, podsjeća malo na supru))
P.S Ne bih nešto što ima na svaki ćošak od auta...nešto što je rijetko..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks