Blu...ovi Budvani/nke bi mogli onekad pozvat u goste...i taman plaža onaj tajming shto tigrica reche,od 18-20h,idealno![]()
...
Loše čitaš, rekla sam od 6 ujutru do 8 ujutru
I ono jes mi x puta prošlo kroz glavu kako je ova tema degutantna i gadna i trebalo bi je utuliti. Ali ono, nekako se lijepa energija pokrene zahvaljujući bikovima gurmanima i gladnim okitzama
Evo vi tizer prije no što navale
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 30-04-25 at 18:18.
Moze i taj tajming,no nam postavi shator onda da imamo dje prespavat.
Lichno,meni se vishe svidja od 19h pa nadalje...
...
Volim i ja noćno kad se kolonija makne ali i ovaj ultra jutarnji termin dođe tu neđe sigurno je ugođaj.
I nema potrebe ikome u goste imam familiju po primorju koju perfektno izbjegavam koliko god su vješti u kulinarstvo naročito ovi u Kotor.Super kul je to u djetinjstvu kasnije gledaš da ih ne gledaš.A ova pašta sa slatkim kupusom moja mama je spremala u ono zlo doba.Ali, bilo je preukusno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 30-04-25 at 23:23.
Tajna vrh gulaša: miješajte mesa (ovđe jagnjeći but, juneća rebra, u bazu/supu kosti što ostanu i piletina), prvo opecite meso do braonkaste korice na mrvu ulja, onda povrća GOOMILU, onda supa ali malo samo, blendanje, onda meso nazad ali U ŠTO GUŠĆU podlogu (jer se tako neće skuvat i postat ko krpice, no će odinstat i topiće se u usta), ako niste vični vatri onda samo meso i povrće odradite na živu vatru, a dalje dinstanje na ćumur (mnogo je stabilnija temperatura i neće vas prevarit).
I, naravno, osnovna od svih tajni: Nemojte taj dan radit ništa drugo, nećete imat kad![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bitrate na aparatima - šljiva iz Valjeva aka četnikuša
Inače ne pijem kratka, ali dobro miriše i treba mi nešto da me ritne iz umora dug je dan...
![]()
Sinoć se sve odvijalo prebrzo jedva sam ovo uspjela da snimim
![]()
Pa evo ćeš me nadživjet, ruštula je zakon.
Povratak u bazu.
Domaćin mi je servirao neku brašnjavu kobasicu reko može iako pojma nisam imala što je dok nije donio osjećala sam se ka mr Bean kad su mu donijeli živi beef sva sreća da ga ne uvrijedim gledala sam kako da se toga ratosiljam bila neka mačka u blizini.Poslije odoh na provjerenog krapa.
Nego.
Bolonjeze za ekipu za mene ljubavnik kojeg sam se tako uželjela.Uz koziji sir/čedar/kefir i tri vrste luka.
![]()
Last edited by Bluemoon; 03-05-25 at 16:11.
"Brašnjava kobasica"?Misliš brašnjena.Eeee,i to nikad nisi probala.Bruka.Pa to je must have uz raštan
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 03-05-25 at 16:49.
Tako nešto neka vrh tradicionalna kobasica na Cetinje i te krajeve.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Moraš malo...makar na silu.Za nekih dvadeset godina ćeš je zavoljeti.Takav je bio slučaj samnom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne ni pod cijenu da mi uzmu državljanstvo a već sam nakupila dobrano negativnih poena,raštan,šipak zovem nar,i ni u ludilu ne bi probala to što mi izgleda kao neko odrstranjeno crijevo ja se ozbiljno izvinjavam jer govorim o hrani nije mi bilo dobro.
Mesi,mesi...![]()
...
Doručak - kajgana s baby spanać, a ručak se krčka...
E vala se jelo za praznike ko da śutra ne postoji, tačno sam na granici BDD-a i trebalo bi nešto činjeti, doduše ne pravim velike oscilacije tako da bravo ja, a naravno cilj je uvijek isti - nikome na teret, samo na rados'
https://i.pinimg.com/474x/e2/81/62/e...0e8dbb9774.jpg
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks