Page 796 of 825 FirstFirst ... 296696746786792793794795796797798799800806 ... LastLast
Results 19,876 to 19,900 of 20604

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    Uh, kako ga zakuca...

Da se razumijemo - ja sam ZA pojas... redovno isti mecem i nastavicu tako - ne zbog kazne, ne zbog policije, ne ni zbog nekog ko ce manje odgovarat ako me nagrdi, no radi sebe... meni se u autu vezu svi putnici na obje klupe ili ja necu da vozim - mogu vjerovatno na prste jedne ruke nabrojat koliko puta je to pravilo prekrseno za 20 godina vozacke karijere

ALII (cuveno) - ako je nekome do toga da dokazuje da je majmun posto od covjeka (a ne obratno) - ja mu ne bih branio i to je to
    Kao sto pisah - ako se desi udes, niko ne snosi odgovornost za tvoje povrede, dodati tome i da placas troskove hitne pomoci, lijecenja proizislog iz povrede itd itd - dalo bi se tu nakititi odredbi da vecini udje u glavu da taj pojac glavu cuva, a ne dzep...

ima li dje javne rasprave, da se zalimo na gluposti?
    I za ozbiljnije stvari javne rasprave su kod nas gotovo besmislene.Postoje eto tek da kao postoje.Ne znam odakle je došla direktiva za ovo ali meni liči na čist populizam.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Jes ali ovo su javne rasprave dje se tvoje misljenje ne uvazava ali i bogu fala ovakve gluposti da se usvoje pa da to advokat na sud naplacuje

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Jes ali ovo su javne rasprave dje se tvoje misljenje ne uvazava ali i bogu fala ovakve gluposti da se usvoje pa da to advokat na sud naplacuje

A na kojima se uvažava nego odosmo u oFF.

Fora je da je besmisleno jer će i dalje Janko i Marko sa povlaštenim tablicama itd kršiti sve zakone a neki nesretnik će da najebe čisto da su ka neđe primijenili te kao zakone.

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    I za ozbiljnije stvari javne rasprave su kod nas gotovo besmislene.Postoje eto tek da kao postoje.Ne znam odakle je došla direktiva za ovo ali meni liči na čist populizam.

jok, no ce struka da se pita kod nas

A na kojima se uvažava nego odosmo u oFF.

Fora je da je besmisleno jer će i dalje Janko i Marko sa povlaštenim tablicama itd kršiti sve zakone a neki nesretnik će da najebe čisto da su ka neđe primijenili te kao zakone.

nece uvaziti, vjerovatno, ali valja barem radi istorije da ostane trag da je neko imao misljenje da je to sto rade pogresno
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    982
    Thanked in
    708 Posts

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

jok, no ce struka da se pita kod nas

nece uvaziti, vjerovatno, ali valja barem radi istorije da ostane trag da je neko imao misljenje da je to sto rade pogresno
    Da ne bude da sam ja protiv toga,naprotiv ali ostane jedino to zbog radi istorije a ako je iko ikada učestvovao u nekoj javnoj raspravi u bilo kojoj oblasti odlično zna kako to izgleda.I još ako se uključe neki nvo i slično što dobijaju donacije itd dobije smisao ta rasprava da nekome ode još i lova u džep ni na šta.I svo to donošenje ovih i onih zakona da ne rečem neđe i prepisivanje bukvalno je postala praksa.Niti se gleda što nama stvarno treba u praksi niti kad se donese se sprovodi do selektivno a poneđe bogme ne da nema smisla nego je još na štetu.

So men,vežite pojaseve,činite što je do vas no ne znam za vas ali nekad moraš prekršiti i nešto u saobraćaju npr da ne staneš pješaku jer vidiš da se onaj tamo u retrovizor manijak zaletio ka šumaher pa ako staneš namjestio si ovome što kroči na pješački da ga ovaj satre.Bukvalno nam je saobraćaj pretvoren u neku pcr srvajver igricu tako da ovi debilizmi oko pojaseva i ostalo čisto da se eto kao oni nešto usklađuju sa EU.

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Zasto je preko puta habitata javni parking pretvoren u privatnu tj koji se naplacuje od parkinga...
    Pomucili su se

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Da ne bude da sam ja protiv toga,naprotiv ali ostane jedino to zbog radi istorije a ako je iko ikada učestvovao u nekoj javnoj raspravi u bilo kojoj oblasti odlično zna kako to izgleda.I još ako se uključe neki nvo i slično što dobijaju donacije itd dobije smisao ta rasprava da nekome ode još i lova u džep ni na šta.I svo to donošenje ovih i onih zakona da ne rečem neđe i prepisivanje bukvalno je postala praksa.Niti se gleda što nama stvarno treba u praksi niti kad se donese se sprovodi do selektivno a poneđe bogme ne da nema smisla nego je još na štetu.

So men,vežite pojaseve,činite što je do vas no ne znam za vas ali nekad moraš prekršiti i nešto u saobraćaju npr da ne staneš pješaku jer vidiš da se onaj tamo u retrovizor manijak zaletio ka šumaher pa ako staneš namjestio si ovome što kroči na pješački da ga ovaj satre.Bukvalno nam je saobraćaj pretvoren u neku pcr srvajver igricu tako da ovi debilizmi oko pojaseva i ostalo čisto da se eto kao oni nešto usklađuju sa EU.
    saobracaj u CG je postao teski stres...
    ja sam nekad volio da se vozim, voznje radi - odem da se izluftiram i lagaaaano okruzim s kraja na kraj grada, upoznam nove ulice i slicno - sad ni u ludilu
    sto od manijaka na 4 tocka, sto od onih na 1/2 sa baterijom - stres samo takav svaki dan kad se u kola sjedne

odvali mi neki dan covjek retrovizor (jos sam sa 2 tocka pobjegao van puta)... izadje, saopsti mi da je sve to super jer je bitno da mi nijesmo povrijedjeni i ODE... prosvjetitelj...

Studio INtarsia

9. The Following 3 Users Say Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

saobracaj u CG je postao teski stres...
    ja sam nekad volio da se vozim, voznje radi - odem da se izluftiram i lagaaaano okruzim s kraja na kraj grada, upoznam nove ulice i slicno - sad ni u ludilu
    sto od manijaka na 4 tocka, sto od onih na 1/2 sa baterijom - stres samo takav svaki dan kad se u kola sjedne

odvali mi neki dan covjek retrovizor (jos sam sa 2 tocka pobjegao van puta)... izadje, saopsti mi da je sve to super jer je bitno da mi nijesmo povrijedjeni i ODE... prosvjetitelj...
    Kapiram.Možda bi najbolje rješenje konkretno za PG đe je najgore na ovu temu bilo ažurniji GSP kao u gradovima u EU đe imaš na svaka tri minuta linije i pokrivenost grada u svakom smislu da auto ne moraš ni paliti bez neke prijeke potrebe,no ne znam ni kako bi zaživjelo u ovaj mentalitet. Recimo ja u bilo koji grad u EU đe imaš i metro,i autobuse još imaš na gugl map kad stiže kuda ide ne bi u ludilu palila auto.Još kad pogledaš da ih ođe preko 60% krši pravila pa i sama murija i funkcioneri imaš opšte rasulo ne znaš okle da počneš.

11. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Kapiram.Možda bi najbolje rješenje konkretno za PG đe je najgore na ovu temu bilo ažurniji GSP kao u gradovima u EU đe imaš na svaka tri minuta linije i pokrivenost grada u svakom smislu da auto ne moraš ni paliti bez neke prijeke potrebe,no ne znam ni kako bi zaživjelo u ovaj mentalitet. Recimo ja u bilo koji grad u EU đe imaš i metro,i autobuse još imaš na gugl map kad stiže kuda ide ne bi u ludilu palila auto.Još kad pogledaš da ih ođe preko 60% krši pravila pa i sama murija i funkcioneri imaš opšte rasulo ne znaš okle da počneš.
    od svega ovoga imamo na gmap uctane autobuske linije :P

ne azuriraju ih bas (ne znam ni kako se to radi) jer je Stari preoran, pa pola linija ne ide kuda je islo

Ali vozio sam se par puta skorije - s kraja na kraj grada, milina - razgledas, stress free

Studio INtarsia

13. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Ziva istina kad bi znali linije na google maps i tracking autobusa to bi bilo idealno.
    Inace svaki autobus ima gps, teltronica modem ruter i da ne recem cifru...

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

od svega ovoga imamo na gmap uctane autobuske linije :P

ne azuriraju ih bas (ne znam ni kako se to radi) jer je Stari preoran, pa pola linija ne ide kuda je islo

Ali vozio sam se par puta skorije - s kraja na kraj grada, milina - razgledas, stress free
    Oh Yeah,ne moraš pri tom da misliš đe ćeš da se parkiraš i ostale zajebancije vjerujem ako bi se to apgrejdovalo da bi bilo sve više ljudi koji bi koristili pa bi i problem parkinga bio rješen.

16. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Cijene parkinga po centru na x3,svaki trotoar svaka zelena povrsina kazna na brisac 100 plus evrica i autobusi puta 3 cesce od sad da idu pa izvolite... Za mjesec dana bi sve se ocistilo ali ovo je balkan...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

18. The Following User Says Thank You to darko cfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-sa-1-200-eura

Dežurni tužilac, objašnjavaju, nije obaviješten da je policajac koji je izazvao nezgodu, pokušao da napusti lice mjesta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    46 Posts

ima li ko iskustva sa putem do aerodroma Tirana, moze li bit da imaju neke fiksne radare? na 2-3 mjesta mi je nesto blicalo kao da me slikalo, pa da znam dal da ocekujem cimanje sledeci ulazak)

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Dron su imali i fatali, ovo sa fiksnim radarima mozda je novina , mada vazda kad si u stranoj zemlji postuj pravila jer ne stedi niko strance

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Dron su imali i fatali, ovo sa fiksnim radarima mozda je novina , mada vazda kad si u stranoj zemlji postuj pravila jer ne stedi niko strance

Istina iako i ovdje đe masu krše i prekoračenje brzine i sve gledam da maksimalno poštujem ali gledam kroz Hrvatsku na magistralu Dalmatinci lete,krše pravila i sad još neki naš da se ponese ka ne gine mu kazna neboderka.

23. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Al stvarno morate prestati sa tom pricom "ugrozavam samo sebe nevezivanjem" pa i narkoman ugrozava samo sebe pa je gudra ilegalna stavite te pojaseve i ne prdite
    žale se i meni neki da ih pojasevi guše i da oni to ne mogu, eno se dvoje vezalo pozadi i ugušili se, još su mi na zadnjoj klupi, šta da radim s leševima? :P
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,386
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Ja nikad nisam vidjeo policiju da koristi pojas. ne znam za vas.

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Vozim juče oko 60 km/h (što je preko ograničenja, na tom djelu magistrale je ograničenje 50 ili 40 km/h), iza mene VW Tuareg crni PG tablica, a iza Audi A6 isto PG tablica, prije jednog pravca (benzinska pumpa u Reževicima) palim lijevi žmigavac i srećom pogledam u retrovizor, ovaj sa A6 pretiče i Tuarega i mene... Na Tuarega se popališe rotacije... Kao u onim klipovima, karma

Sent from my Motorola 8400
    Danas udes na toj raskrsnici, A3 kabrio, Opel Astra i Citroen Xsara Picasso, ovi momci (četvoro) što su bili u Astri dobro su se ugruvali (hitna je dvojicu povela), djevojka u A3 ruku povrjedila. Picasso bio parkiran.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    9,010
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

Prvog maja za budvu. Od markovica kolaps
    Sta rade podgoricani, tuzani i danilovgradjani to je sramota. Preticanja stotina kola i onda silu na sramotu oce da upadnu isped. Nisam htio pustit jednoga sa kajenom, doslo je do toga da je izasao momcic da pita sto je problem
    Rekoh ne sine, sile nema da ces ispred mene upast pa da ce neko danas glavu izgubit.
    Najjace dje on ne vidi nista lose u tome sto radi. Moroni danas stasavaju, bahati moroni

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

28. The Following 7 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    559
    Thanked in
    402 Posts

I meni juce na sozinu oce sa strana da upadnu , kao da smo mi svi debili sto cekamo u red a oni pametni da zaobiđu . Nisam htio nijednog pustiti , jos sviraju.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

30. The Following User Says Thank You to straus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    968
    Thanked in
    522 Posts

To je niza inteligencija ljudi. Gledaju te kao da si ti kriv sto ih ne pustis a ne oni. Ne vide sta rade i sa takvim nema poente raspravljati se. Stasava sve vise i vise debila.

Sent from my SM-F956B using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

32. The Following 6 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,235
    Thanks Thanks Received 
    8,150
    Thanked in
    3,114 Posts

Proslo ljeto meni tako jedna ruskinja u tivat, bez pardona obilazi kolonu i signalizira mi da stanem da bi se ubacila.

Naucila je sve crnogorske psovke. Mislim da je 50 stepeni napolje i kilometarska kolona doprinijelo da reagujem na ovaj nacin

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Nisu oni samo moroni nego su još moroni pod kokainom izgleda.

https://feral.bar/post/36624

Ja svakog takvog pustim što će mi u život još sa ovakvima da tjeram inat.

Last edited by Bluemoon; 03-05-25 at 10:55.

Page 796 of 825 FirstFirst ... 296696746786792793794795796797798799800806 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)