Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Skuplje za pojas no za nasilje u famelju.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Uh, kako ga zakuca...

Quote Originally Posted by Shaneman View Post
A tek iz udesa, kad te nevezanog opali onaj airbag, iskustvo koje stanovnici razvijenijih drustava teze mogu iskusiti jer ne preispituju previse opravdanost primjene pojasa.
Sto izjavi jedan njemacki policajac prije nekog vremena - ne postoji argument da vozac ne veze pojas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
Opet se ne slazem, valjda je bolje da u slucaju udesa neko prezivi a ne da gledamo je li kriv on ili ovaj drugi. Kazna za pojas i zavrsena stvar, ja imam 193cm i 120kg i pojas mi NIKAD nije smetao, a cujem od ljudi 50kg manje od mene kako im smeta, jes vala kako ne

Da se razumijemo - ja sam ZA pojas... redovno isti mecem i nastavicu tako - ne zbog kazne, ne zbog policije, ne ni zbog nekog ko ce manje odgovarat ako me nagrdi, no radi sebe... meni se u autu vezu svi putnici na obje klupe ili ja necu da vozim - mogu vjerovatno na prste jedne ruke nabrojat koliko puta je to pravilo prekrseno za 20 godina vozacke karijere

ALII (cuveno) - ako je nekome do toga da dokazuje da je majmun posto od covjeka (a ne obratno) - ja mu ne bih branio i to je to
Kao sto pisah - ako se desi udes, niko ne snosi odgovornost za tvoje povrede, dodati tome i da placas troskove hitne pomoci, lijecenja proizislog iz povrede itd itd - dalo bi se tu nakititi odredbi da vecini udje u glavu da taj pojac glavu cuva, a ne dzep...

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
Nije ovo.jos na snagu mada ima dosta rupa kao moze da ti uzme auto? Npr

Ovlašćeni policijski službenik će prilikom kontrole saobraćaja, odnosno u vršenju nadzora, od učinioca težeg prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima koji je u posljednje dvije godine pravnosnažno osuđivan za teže prekršaje iz ove oblasti privremeno oduzeti predmet koji je bio upotrijebljen za izvršenje tog prekršaja. Troškove nastale u vezi sa čuvanjem privremeno oduzetog predmeta snosi lice od koga je predmet oduzet – precizirano je novim članom 307a.

Ovo i krajne neustavno i nelogicno i pravno nije regulisano

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ima li dje javne rasprave, da se zalimo na gluposti?