Ne odgovori ti ni na jedno od pitanja, nemas argumenata jbga.
Takav vam je sav posao u ES, samo laz, glupa prica, mazanje ociju/farbanje.
Nego kazi hoce li Spajic, ovaj Alabbar, sta li koji k vec, da gradi ove kule od karata na 300 spratova u Ulcinju?
Ima svi u CG da zive u penthouse-ima, da voze Ferarije, i da piju sampanjac svaki dan umjesto vode
Sto se tice saobracaja, svi ce da 'letu' privatnim helikopterima, avionima, ili mozda da rasire usi, i 'poletu' u 3pm
Usput, zar vam istrazivanje javnog mnjenja pokazuje toliko nezadovoljstvo u narodu sa Spajicem i PES-om, pa se bojite da ce narod da vas 'pregazi' te stize direktiva iz centrale da morate da ih branite u svim medijima. Ja mislio da ovaj forum nema nikakav efekat, da se ljudi ne informisu preko njega
Je li toliki 'skripac'![]()
Last edited by techlinkit; 12-04-25 at 18:42.
Nove kazne se kuvaju...
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...0-eura-5292615
Napokon regulisanje trotineta koje ne mogu na oci vise vidjet' od nenormalne djece i matorih degenerika.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
U potpunosti podrzavam. Stvarno smo postali Kambodza sa voznjom, kao da pravila ne postoje se vozi. Jedino jakim kaznama i kaznjavanjem ce se uvesti u red.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I ja podrzavam ako bude civil u kontrolu policije pa da gleda policajce tih 2 sata jel pisu svakome prijavu!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Džabe nam zakon kad nema ko da ga sprovodi...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Znači ovako, ako ne stavim pojas đe ugrožavam ISKLJUČIVO sebe ću platiti duplo veću kaznu nego ako pričam mobilnim telefonom đe ugrožavam i sebe i ostale učesnike?!
Koji je ovo mongolid smislio da mi je znati, nevezano za poređenje ispade pojas uzrok problema u saobraćaju, haos kako nesposobni ljudi...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Al stvarno morate prestati sa tom pricom "ugrozavam samo sebe nevezivanjem" pa i narkoman ugrozava samo sebe pa je gudra ilegalnastavite te pojaseve i ne prdite
Drzava brine vise o osig. kucama nego o vozacima bez pojasa
Prema tome, šta da ti kažem?
na se vezem cim sjednem u auto i smatram da je ova mjera - GLUPOST
21 vijek je, ako je ljudima do darvinizma ne treba im braniti - cak sta vise - ukinuti kaznu za pojas
ALI mora se u zakonu dodati da ako nijesi bio vezan i neko te uradi NE ODGOVARA za tvoje povrde ma kolike bile (od bola u vratu pa sve do smrti) i rijesen problem
Opet se ne slazem, valjda je bolje da u slucaju udesa neko prezivi a ne da gledamo je li kriv on ili ovaj drugi. Kazna za pojas i zavrsena stvar, ja imam 193cm i 120kg i pojas mi NIKAD nije smetao, a cujem od ljudi 50kg manje od mene kako im smeta, jes vala kako ne![]()
Neki su i umrli sto ih je pojas drzao uspravne i u sjedistu ali su umrli po zakonu....
A tek iz udesa, kad te nevezanog opali onaj airbag, iskustvo koje stanovnici razvijenijih drustava teze mogu iskusiti jer ne preispituju previse opravdanost primjene pojasa.
Sto izjavi jedan njemacki policajac prije nekog vremena - ne postoji argument da vozac ne veze pojas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato je fino obavezan zakonom da se ne bi otvarale dileme i trileme
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Njemacka nema more, nedje davno je neko prosuo pricu da policija ne kaznjava zbog pojasa na putevima koji su uz more, jer fore radi ako se autom uleti/sleti da se u tim situacijama ne moze ili se otezano oslobadja od zavezanog stanja a auto se puni vode i tone.
u praksi, ako se policajcima pozovete na to, oni se nasmiju i kazne vas samo zato sto (navodno) niste upalili svijetla. Kazna od 30 eura postoji i dan danas, 20 eura ako se plati u roku od 7 dana - provjereno.
Uglavnom dodjosmo od 30 eura kazne za pojas na 300 eura ... 10 puta veca kazna .
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Baš obratih pažnju jesu se ljudi malo zastrašili od novog seta zakona.
Stanje na terenu redovno.
Jedu/kuckaju poruke/prolaze kroz crveno/parkiraju se đe stignu/sviraju kao da je svaki dan svadba/tako da..
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nije ovo.jos na snagu mada ima dosta rupa kao moze da ti uzme auto? Npr
Ovlašćeni policijski službenik će prilikom kontrole saobraćaja, odnosno u vršenju nadzora, od učinioca težeg prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima koji je u posljednje dvije godine pravnosnažno osuđivan za teže prekršaje iz ove oblasti privremeno oduzeti predmet koji je bio upotrijebljen za izvršenje tog prekršaja. Troškove nastale u vezi sa čuvanjem privremeno oduzetog predmeta snosi lice od koga je predmet oduzet – precizirano je novim članom 307a.
Ovo i krajne neustavno i nelogicno i pravno nije regulisano
Uh, kako ga zakuca...
Da se razumijemo - ja sam ZA pojas... redovno isti mecem i nastavicu tako - ne zbog kazne, ne zbog policije, ne ni zbog nekog ko ce manje odgovarat ako me nagrdi, no radi sebe... meni se u autu vezu svi putnici na obje klupe ili ja necu da vozim - mogu vjerovatno na prste jedne ruke nabrojat koliko puta je to pravilo prekrseno za 20 godina vozacke karijere
ALII (cuveno) - ako je nekome do toga da dokazuje da je majmun posto od covjeka (a ne obratno) - ja mu ne bih branio i to je to
Kao sto pisah - ako se desi udes, niko ne snosi odgovornost za tvoje povrede, dodati tome i da placas troskove hitne pomoci, lijecenja proizislog iz povrede itd itd - dalo bi se tu nakititi odredbi da vecini udje u glavu da taj pojac glavu cuva, a ne dzep...
ima li dje javne rasprave, da se zalimo na gluposti?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks