Jes ali ovo su javne rasprave dje se tvoje misljenje ne uvazava ali i bogu fala ovakve gluposti da se usvoje pa da to advokat na sud naplacuje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jes ali ovo su javne rasprave dje se tvoje misljenje ne uvazava ali i bogu fala ovakve gluposti da se usvoje pa da to advokat na sud naplacuje
Da ne bude da sam ja protiv toga,naprotiv ali ostane jedino to zbog radi istorije a ako je iko ikada učestvovao u nekoj javnoj raspravi u bilo kojoj oblasti odlično zna kako to izgleda.I još ako se uključe neki nvo i slično što dobijaju donacije itd dobije smisao ta rasprava da nekome ode još i lova u džep ni na šta.I svo to donošenje ovih i onih zakona da ne rečem neđe i prepisivanje bukvalno je postala praksa.Niti se gleda što nama stvarno treba u praksi niti kad se donese se sprovodi do selektivno a poneđe bogme ne da nema smisla nego je još na štetu.
So men,vežite pojaseve,činite što je do vas no ne znam za vas ali nekad moraš prekršiti i nešto u saobraćaju npr da ne staneš pješaku jer vidiš da se onaj tamo u retrovizor manijak zaletio ka šumaher pa ako staneš namjestio si ovome što kroči na pješački da ga ovaj satre.Bukvalno nam je saobraćaj pretvoren u neku pcr srvajver igricu tako da ovi debilizmi oko pojaseva i ostalo čisto da se eto kao oni nešto usklađuju sa EU.
Zasto je preko puta habitata javni parking pretvoren u privatnu tj koji se naplacuje od parkinga...
Pomucili su se
saobracaj u CG je postao teski stres...
ja sam nekad volio da se vozim, voznje radi - odem da se izluftiram i lagaaaano okruzim s kraja na kraj grada, upoznam nove ulice i slicno - sad ni u ludilu
sto od manijaka na 4 tocka, sto od onih na 1/2 sa baterijom - stres samo takav svaki dan kad se u kola sjedne
odvali mi neki dan covjek retrovizor (jos sam sa 2 tocka pobjegao van puta)... izadje, saopsti mi da je sve to super jer je bitno da mi nijesmo povrijedjeni i ODE... prosvjetitelj...
Kapiram.Možda bi najbolje rješenje konkretno za PG đe je najgore na ovu temu bilo ažurniji GSP kao u gradovima u EU đe imaš na svaka tri minuta linije i pokrivenost grada u svakom smislu da auto ne moraš ni paliti bez neke prijeke potrebe,no ne znam ni kako bi zaživjelo u ovaj mentalitet.Recimo ja u bilo koji grad u EU đe imaš i metro,i autobuse još imaš na gugl map kad stiže kuda ide ne bi u ludilu palila auto.Još kad pogledaš da ih ođe preko 60% krši pravila pa i sama murija i funkcioneri imaš opšte rasulo ne znaš okle da počneš.
Ziva istina kad bi znali linije na google maps i tracking autobusa to bi bilo idealno.
Inace svaki autobus ima gps, teltronica modem ruter i da ne recem cifru...
Cijene parkinga po centru na x3,svaki trotoar svaka zelena povrsina kazna na brisac 100 plus evrica i autobusi puta 3 cesce od sad da idu pa izvolite... Za mjesec dana bi sve se ocistilo ali ovo je balkan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-sa-1-200-eura
Dežurni tužilac, objašnjavaju, nije obaviješten da je policajac koji je izazvao nezgodu, pokušao da napusti lice mjesta.
ima li ko iskustva sa putem do aerodroma Tirana, moze li bit da imaju neke fiksne radare? na 2-3 mjesta mi je nesto blicalo kao da me slikalo, pa da znam dal da ocekujem cimanje sledeci ulazak)
Dron su imali i fatali, ovo sa fiksnim radarima mozda je novina , mada vazda kad si u stranoj zemlji postuj pravila jer ne stedi niko strance
Ja nikad nisam vidjeo policiju da koristi pojas. ne znam za vas.
Prvog maja za budvu. Od markovica kolaps
Sta rade podgoricani, tuzani i danilovgradjani to je sramota. Preticanja stotina kola i onda silu na sramotu oce da upadnu isped. Nisam htio pustit jednoga sa kajenom, doslo je do toga da je izasao momcic da pita sto je problem
Rekoh ne sine, sile nema da ces ispred mene upast pa da ce neko danas glavu izgubit.
Najjace dje on ne vidi nista lose u tome sto radi. Moroni danas stasavaju, bahati moroni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I meni juce na sozinu oce sa strana da upadnu , kao da smo mi svi debili sto cekamo u red a oni pametni da zaobiđu . Nisam htio nijednog pustiti , jos sviraju.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
To je niza inteligencija ljudi. Gledaju te kao da si ti kriv sto ih ne pustis a ne oni. Ne vide sta rade i sa takvim nema poente raspravljati se. Stasava sve vise i vise debila.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Proslo ljeto meni tako jedna ruskinja u tivat, bez pardona obilazi kolonu i signalizira mi da stanem da bi se ubacila.
Naucila je sve crnogorske psovke. Mislim da je 50 stepeni napolje i kilometarska kolona doprinijelo da reagujem na ovaj nacin
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nisu oni samo moroni nego su još moroni pod kokainom izgleda.
https://feral.bar/post/36624
Ja svakog takvog pustim što će mi u život još sa ovakvima da tjeram inat.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-05-25 at 10:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks