kakav kriminal je inzagi na klupi ovakvog tima...
Dobar gol,nema sta. Reko sam ranije Tuaram da bi ko budali samar, Barsi ,kako bi Yamal hranio loptama.
Da Inter igra fudbal trunkice ne bilo zao prodju dalje,ovdje bi bilo onda tipa 5:5,al kada se ova ciganski zatvore sa 8-2-0. Bejz tamo
Mislim da nece Barsa probiti njihov bedem.
Dobro imaju sanse naravno dalje,al ovo je anti fudbal.
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
kakav kriminal je inzagi na klupi ovakvog tima...
Komentator mrtav hladan kaže ovako "Ne sećam se da je Eric Garcia igrao desnog beka.", a da je samo pogledao sastave, nije morao cijelu utakmicu, od prije davnih neđelju dana protiv Mallorce, vidio bi da je Eric počeo baš na desnom beku. Eto ko vam komentariše utakmice. Tad je Eric mijenjao Koundea koji je ciljano propustio utakmicu prvi put od jeseni 2023. da bi bio odmoran za finale Kupa i onda odigrao 120 minuta protiv Reala za vikend i naravno da se baš sad povrijedio.
Barcina lijeva strana ne postoji jer je tamo Gerard Martin, a Raphinha se u svom stilu nije vidio dok se odjednom nije savršeno pojavio da namjesti gol, kako to i obično biva s njim. Kako je počelo, dobro je završilo poluvrijeme i hvala fudbalskim vlastima što gol u gostima više ne važi.
Iii ulazi taremi. Da ugasi coek tv odma
Tiram i Di Marko igraju s jednom nogom i opet se drze. Lautaro povrijedjen izadje. Moze Barselona veceras da pobijedi sa koliko hoce razlike, ali u Milanu ih nista ne spasi masakriranja.
Nikome nije jasno kako je Taremi dao 100 golova u Portu.
Lakse bi bilo da ulete Jamalu i onesposobe ga naredne 2 nedelje
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Što je ovo sunce ti
Dobro rekoh prije sat,ovo nije fudbal ovo je UMJETNOST!
...
Плејстејшн.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kako je pao ovaj Barela.
Među najgore je.
Kakva je ovo prica o umoru, kao da Inter ne igra svaka 3 dana. Nokat Mktarijana vas je spasio nebeskog gasenja.
Ove Askalije nemaju sanse tamo, samo da Damfris bude zdrav.
Dobar mec,oba tima su mogli imati prednost,al eto ga gledanje bas dobar.
Nadam se da ce odmoriti igrace neke u subotu,kako bi lakse docekali za 6 dana Inter.
Edit.Barsa igra protiv REAL M. 120 min a ti protiv mrtve rome i jos izgubis i pricas mi nesto
Tripi nisi realan,inter ti popio mozak
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Last edited by miovrag; 30-04-25 at 21:55.
Prolazimo u finale !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidi se da ga nije umakao neko vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Šteta,kako mali ofsajd,kakvi smo maleri.
Da je bilo 3-4 moglo se igrat i na nerijesen ishod u italiju,ali šta je tu je. Biće interesantno i tamo sigurno,ovo sad malo podsjeća na ono od prije 3 godine,da vidimo može li Inter izgurat,mada biće teško ako ne zaustave rafinju i jamala pogotovo.
E nema goreg komentatora od ovoga. A svaku prenosi. I meni ne može da bude jasno da neko iz Arene sjedi, gleda i sluša ovoga i kaže dobar je odličan on će svaku. Znao sam ako idu dvije utakmice i on prenosi tu što mi se više gleda prebacim samo da ga ne slušam. I ušao sam da napišem smao o njemu pa se taman nadovezah na tebe. Dobro je rekoh nisam zar jedini koji misli da ovaj pojma nema.
I da, ovaj mali Jamal je čudo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 30-04-25 at 22:12.
Kao sto sam rekao i protiv Bajerna, najvise me strah sudija jer mislim da ce da olaksaju Barsi i daju crveni Interu. 11 na 11 niko nema sanse protiv Internazionale-a, jedino Bolonja.
Al no1, ne pratis fabulu radnje. Ti si prvi pomenuo lom noge Jamala, a ja uopste nisam mislio na to jer sam ciljao na neku sitnu povredu koja ga moze odvojit 14 dana
Last edited by Tripleta; 30-04-25 at 22:16.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks