Sta bre, za rodjendan prije 16 god 🤣
kupih ja novi za 9 min sa sve putem, cekanjem gdje prije mene da zavrsi, nemam ti ja zivaca za soping
nothing comes from violence and nothing ever could
Koju klimu uzet od ovih jeftinijih? Vivax,hisense...? Neka iskustva? Blagodarim
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Za šta ti treba? Podgorica pretpostavljam?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vivax aeri / aevi
Pg pretezno za hladjenje...
Ja sam uzeo teslu nordic inverter 12-icu, lagano izgurala i prezadovoljan sam i grijanjem i hlađenjem. 400e košta klima
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja uzeh gree muse evo comfort 12 i nisam sad nesto precerano odusevljen i zadovoljan. Za 750€ koliko je tada placena nista bolje ne radi od vivax aeqi koju moju imaju a placena duplo manje.
evo iz par iskustava kazu da gree bolje grije masu
znam da sam rekao da mi za hladjenje treba ali ako tako dobro grije mozda bih se za manje para u odnosu na konvnektorski radijator mogao ony..
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...d-k6dna1b.html
ovo mi zapade zaoko
bilo kakvo iskustvo?
Ja sam uzeo ovu:
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...livia-12k.html
I iako nije bila jaka zima pa nije neki reper dobro je bas grijala.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam malo razočaran sa vivax aeri, prvenstveno zbog samo 3 brzine koje ima...Prva najtiša je neupotrebljiva, druga radi - ali je efekat grijanja nedovoljan, dok u treću grije , ali buči, ubi namrtvo.
U eco mode zabrljavi da se mora ugasit i opet upalit. Mislio sam da je možda do kupljenog uređaja, ali tako radi na oba kupljena, jedna 18, druga 12.
Tako da...nikad više.
Ima li neko ovaj Delimano Kuhinjski Pro Robot
Valja li cemu,Kakav je ?
https://www.ariston.com/sr-rs/produc...eta/velis-pro/
Da ga ne ureknem vrhunski radi ne cuje se grije dobro sve kako treba
Tako da moja je preporuka ovaj
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Radimo kuhinju u novom stanu, pa mi trebaju preporuke za ugradnu tehniku, plus mašinu za veš i sušenje. U kući smo imali rernu i ploču Gorenje, frižider, mašine za suđe i za veš Whirpool, i nikakvih problema sa tim nije bilo pet godina. Koje brendove izbjegavati, šta preporučujete? Je li Bosch toliko bolji od ostalih koliko je skuplji?
Za Bosch kontaktiraj direktno uvoznika, ranije su davali dobre popuste kad se oprema komplet stan (i do 20% jeftinije od maloprodaja).
#fakenews
Ja imam dobro iskustvo sa Samsung i Bosch.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vodjen losim iskustvom sa Beko i Gorenje ja sam se odlucio sad kad sam opremao da uzmem Bosch . Ni taj bosch nije sto je nekad bio ali mislim da jos ima tragova kvaliteta . Ima razlike u cijeni 20-30% ali na neke stvari i nije uopste velika razlika ako uporedjujes i neki model Bekov iz srednje klase ne najeftiniji .
i kontaktiraj sto rece @Medo diretno Elektronika Komerc dobices najbolje cijene . Samo razlika u cijeni izmedju istog frizidera kod njih u salon i u salon texnomaxa je 100e + sto mozes zavrsit popust kod njih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znam da je prijatelj uzeo mašinu za sudje beko od 700-800€ i da nije zadovoljan tj žena mu kako pere sudje…
E sad rerna, ploča tu nema neke razlike ja mislim…
( ima li pirolizu, mislim manje bitno vecini…)
Za uvoznika bosch-a nesto ne vjerujem da su voljni neki dodatni rabat da daju, nisu htjeli kurira platiti 10€ za dvije mašine od 2000€ a ne popust da daju![]()
Last edited by stefke; 19-05-25 at 13:35.
Mene cudi da tebi sve za dz nisu dali no ajd
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks