Ajde testiraj pa javljaj iskustvane moras cekat dva mjeseca da pises
Mada rece mi drug da je prezadovoljan sa ovim n20 a vidim da i on a i xiaomi imaju ove tehnlologije protiv zapetljavanja dlaka u cetku
Sent from my iPhone using Tapatalk
to je definitivno bolja opcija
djeluje mi da cemo mi sa psom da trosimo ovih kesa
nijesu skupe (ako se poruce), ali opet se "pocinulo" od kad se kucni usisvac nedje zamijenio ciklonom - manje prasine i svega
Ajde testiraj pa javljaj iskustvane moras cekat dva mjeseca da pises
Mada rece mi drug da je prezadovoljan sa ovim n20 a vidim da i on a i xiaomi imaju ove tehnlologije protiv zapetljavanja dlaka u cetku
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mi smo prevagnuli za xiaomi zbog iskustva prijatelja (koji, realno, nijesu testirali n20, no su samo zadovoljni kinezom) i koji su rekli da je bolji za dlake i tepihe
sto se specifikacije tice, n20 je "jaci" po usisu i bateriji, ali ja se nadam da nece imati sta da usisava 3h
ali x20 ima valjda bolje cetke za uglove i bolji mop jer se rotira
Opet, n20 je bolji jer ima posudu
A ja bih ti vec znao rezultate da investitor ne kasni ~7 mjeseci![]()
Kakva su iskustva sa ovim SMART AIR PURIFIER-ima? Imaju li efekta na mirise, npr. od cigara, przenja ,kuvanja?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Ja imam Xiaomi Air Purifier 3C i zadovoljan sam skroz. Kupi odlicno mirise , ako neko zapali cigar momentalno detektuje i povecava brzinu , cak i dok smo se grijali na drva ako bi malo zadimilo unutra odmah bi se aktivirao (samo je te godine filter dosta krace trajao) ...
E sad jedino je pitanje da li ti treba sad ili da cekas jesen/zimu jer sad krecu lijepi dani i obicno zagadjenost vazduha je daleko manja kad se ne lozi i ne grije a i drze se prozori otvoreni a on nema neku funkciiju ako ti je prozor otvoren. A ako ga kupujes zbog cigara i pusenja u zatvoreno onda je ok
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja imam modele 3H, 4 Lite i compact.
Odlični, samo dobro vidi površinu prostorija.
Ljudi obično računaju samo prostoriju gdje je uređaj, ali ako su vrata otvorena, to je vazduh šeta se između prostorija
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
+1
Nego, samo još jednom po ko zna koji put da poludim i pitam se šta nije u redu i zašto se sve u državi raspada:
- Niti manje države, niti dužih rokova za dostavu. Ljudi moji, sedam dana - nedelju dana je Tehnomaxu potrebno da dostavi kupljenu veš mašinu, alooo? Sedam dana, pa Crna Gora je 150x150km, sve preko 48h je sporo i za sprdnju, a mnogo sam i rekao... Piii
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Stay salty.
Mislim da ti sva dostava ide iz Pg i da su kamioni za istu posebni tj oni sto snabdijevaju prodavnice nemaju veze sa tim.
Tim gore. Podgorica je maltene u centru zemlje, đe god da kreneš iz nje, za 2 ure se stiže, pogotovo sad kad nema gužvi niti su putevi zavijani snijegom.
Tehnika u Sutorini je najveći njihov objekat u zemlji, a opet nemaju pola asortimana. Pa i kad im dođe iz PG, tri dana se organizuju za 15km.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
E pa ako imaju 2 kamiona za dostavu, onda jes problem sve pokrit,plus vecina radi dostavu odredjenim danima za odredjeni grad itd.
ali ne razmisljate o tome koliko ljudi kupuje i koliko njih sve treba uklopit...
jer dostavljac zovne, ja kazem stizem kuci u 16h, on cuci nedje i ceka 30 minuta mene ili se vrti s kraja na kraj grada da bi u 16 bio kod mene - ili ide dalje pa opet sjutra
i tako kod vecine
Kako li je to ostatak svijeta uspio, samo kod nas ne umiju. Isto ka multicom, sto ne mozes ubos 3 artikla da narucis, da sva 3 imaju na stanju, i to je po prici forumasa isto nemoguce rjesit.
Jednom sedmično ide roba iz Logističkog u njihovu najveću radnju u zemlji? Eto prve greške.
Druga je loše stanje lagera u najvećoj radnji.
Treća da nemaš te artikle u drugim, bližim radnjama.
Četvrta da imaju samo dva kamiona za cijelu zemlju, ma mogu ovako do prekosutra... Tim gore što veliš "toliko kupaca", dakle postoji potreba.
Opet ću uzeti raspalu Bosnu, koja je tri-četiri puta veća površinski, 95% firmi ima next day delivery. Muka je strašna, svi mogu i znaju kako, samo je u CG to naučna fantastika.
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Stay salty.
Nije naučna fantastika nego je neisplativo.
Malo tržište.
#fakenews
Neka pošalju po kuriru, ja ću im završiti za 5€ … ako im to nije skupo
Samo da ne krene ona priča da se bijela tehnika radi na 10%
Kad sam uzimao mašine, trebale su mi isti dan ili sjutra dan…
Prodavac i to menadzer/vlasnik radnje mi kaže, a danas nam je bio kamion, tek sledeće nedelje opet…
2000€ je u pitanju, pa iscimaj se malo…
Na kraju sam ja platio kurira 10€ da mi ih dostavi iz njihovog magacina iz drugog grada, da se bar sjetio da kaže evo platiću ja… al okle![]()
Last edited by stefke; 27-03-25 at 22:00.
A okle moj stefke, eto baš Multicom, ljetos kad sam renovirao stan, mi je naplatio 30-40€ dostavu za skoro 3000€ tehnike i opet nisu sve isti dan dovezli, nego smo se jurili još nedelju dana za neke osigurače od sudo mašine. Pakao, života mi, ne zna se koji su gori.
Veli javiće Vam se momci malo ranije. Okej, sjedaću doma cijeli dan i samo njih čekat, čuš između 08 i 16h 🤌
Od 08h, kada otvara radnja... da su najbrži na svijet, ne mogu prije 10h, ali ja volim taj optimizam
Stay salty.
multikom je jedno vrijeme imao opciju da salje preko kurira, cini mi se Montenomax da im je radio... platis, tu je za dan i cao
ali je kod bas dosta radnji hit da ti ne dozvoljavaju da sam preuzmes iz magacina... kazem nije mi problem, pocicu ja sad odamh u kuce rakica, spuz, zabjelo ili dje god - i odgoovri su tip - NE MOZE TAKO ili moze, ali tek naredni dan od - do i onda jedno 43 minuta vremenski okvir kad izdaju robu kupcima
p.s. i nije stvar neisplativosti koliko toga da im moze bit i ovako
Jer ako onoliki tehnomax ili multikom treba da propanu sto ce kupit jos 2 kombija i zaposliet 2 vozaca, bolje odma kljuc u bravu da stave
Last edited by LuTheDuck; 28-03-25 at 09:03.
crce mi fen kupljen 2009. sto bi reklo da danas pojma nemam sta valja, dajte nesto
nothing comes from violence and nothing ever could
Eto u Tehnomax Roventa i Philips od 25 eura pa na vise...A taj ti se posteno oduzio pa koliko god da si ga platila. Isto ka nama mikser od 8 eura evo 15 godina![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zamisli, dobila sam ga 🤣
pa taj sam dobila za rodjendan ahahahah pros'o vec, predugo je ahahah
Cekic bi pokvarila kakava si![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks