Enivej.
Da otvorimo temu fight club?Pa ako položite ispit da otvorimo Matrix?
Baš ja ne želim,zato i rekoh da je zabrinjavajuće.Što se mene tiče nek poživi i 100 godina iako žešće ne mirišem njegove poteze.
Enivej.
Da otvorimo temu fight club?Pa ako položite ispit da otvorimo Matrix?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
nothing comes from violence and nothing ever could
Na pravni me ni bogotac ne bi mogao ućerat.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Fino je pravo, no smo mi go*na.
I dobiješ predmet nečijih razvoda i useru ti se u život ili tako nešto not my cup off Tea.
Pale gume i u Nikšić cio Nikšić ionako zagađen se kupa u dimu zapaljenih guma.
Bilo je sjajnih profesora/pedagoga ne zezaj
Rimljanka, pok. Tomović, Miladinovićka, dozvoli Draginja, Aneta (bješe slaba tačka) sad ne znam zaista kakvo je stanje sa podmlatkom, čak su mi sa ove distance i oni kreteni simpatični. Tako da ništa nije zalud potrošeno.
Meni su bili sve sami čudaci a takvi su u prirodne nauke.Ovaj iz mikrobiologije opsjednut gljivama mada i to znači biti simpa.Mikrobiologija je meni jedna od najfascinantnijih nauka na planeti.
Dobro si prošao siguran budi, ne valja kad žena ode previše u vugla. Naići će neka izbalansirana ne bojim ti se![]()
Šalimo se malo, ne bi valjalo da smo svi isti![]()
Ne valja kad čovjek generalno smatra formalno obrazovanje vrhuncom svog rasta tužno je to.Čovjek je više od toga.
Najljepše je vratiti se na fabrička, znam da ništa ne znam, skočim u more i čuje se glup![]()
Hahaha najbolje uvijek biti na fabričkim temeljima sve ostalo onda ima mogućnost da se ruši i podiže iznova ali sačuvati temelj.Možda iz mene govori zasićenje intelektualnom elitom koja kao da je srasla sa svojim ulogama i položajima.Rekao kritičar taj i taj..recezija ta i ta...mislim se druže pusti to a šta ti misliš o tome.Gotove se plaše da kažu nešto izvan renomea civilizacije da ne ispadnu glupi/smiješni i ukaljaju ugled.Sigurna zona je sigurna zona.
Blago čovjeku koji nema šta da izgubi.
Kad mi na pubity iskoci post, vazda mislim neko umro
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako utiče visoko obrazovanje na formiranje istovjetnog mišljenja kod medijskih lica. U stvari, mediji zahtijevaju istomišljenike ili promjenu struje. Prije dvjesta, trista pa i više godina napisane su misli koje se danas karakterišu kao "moderne", "slobodne", "kritičke"... Holbah je hiljadu sedamsto pedeset i neke pisao o razlici između religioznog i političkog morala i onda čitam postove o moralu bez religije, urođenom moralu ili društveno prihvatljivom ponašanju. Ovo je primjer, da se razumijemo. Može li se uopšte danas kreirat slobodno mišljenje ili je sve već "promišljeno". Čak i o svakodnevnim informacijama već imamo neko tumačenje u sekundi, za - protiv, jes - nije, glup - pametan, dobar - loš.
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A šta je visoko obrazovanje?Da raspolažeš informacijama?Da si obični kopi pejst kad već se govori na tu temu iscrpeh na temi vještačke inteligencije.
Čovjek je manipulativno biće od prvog formiranja zajednice jer manipulacija mu je bio i vid opstanka.Današnji čovjek u osnovnim programima nije ništa izvan praiskonskog čovjeka samo je apgrejdovana verzija.Mediji su svojevrstan alat manipulacije.Nema tu mnogo spike oko toga.Slobodno mišljenje može da se računa sa samim sobom da otkriješ đe te oće izvaćariti u manipulacije i odbraniš se i budeš sam sa sobom na mir.![]()
Poceli trbusnjaci po gradu ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks