Page 223 of 251 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233 ... LastLast
Results 5,551 to 5,575 of 6258

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Najobicniji agent udbe i nista vise

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Najobicniji agent udbe i nista vise
    Agent Udbe a rasvjetljava zlochine od kojih je vecinu napravila ista Udba sa tadashnjim glavinm operativcima...?

Batali se teme,nije ovo za tebe.
    ...

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Agent Udbe a rasvjetljava zlochine od kojih je vecinu napravila ista Udba sa tadashnjim glavinm operativcima...?

Batali se teme,nije ovo za tebe.
    Agent UDBA-e jer sa jedne strane pruza javnu podrsku studentima a sa druge ide kod Kurtija da dobije kljuc grada Prizrena, ne moze veci auto gol za studente al dobro, zaboravih da si ti iz price da Vucko gradi neki srpski svijet pa nas Natasa Kandic cuva od istog, sori

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Da nadodam kako je probala na pocetku protesta da se uvali i da ih predvodi dok je nisu pocerali. Ko obraza ima ne bi dolazio opet tamo dje nije pozvan al ko je agent UDBA-e onda zavrsava svoj posao kako treba, nastavljajuci da sabotira 24/7

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

https://x.com/xhemajl_rexha/status/1916517537904308724

mislim da od UDBA-e mogu i CIA, FBI, MI6 i sve ostale agencije svijeta samo da uce kako se radi na ocuvanju vlasti u kriznim situacijama kao ova u kojoj se nalazi Vuckov SNS, odvratnije osobe od ove babetine nema (ima mozda Vuk Draskovic i Seselj al to je druga prica)
    Pa ona je sarađivala sa međunarodnom zajednicom u ulozi koju je imala, ne drži nikoga na vlasti baj d vej.A navedeni mogu da uče od BIA.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Pa ona je sarađivala sa međunarodnom zajednicom u ulozi koju je imala, ne drži nikoga na vlasti baj d vej.A navedeni mogu da uče od BIA.

Ne okle, nevina je ona samo profesionalni radi svoj posao - udbaski.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

Ne okle, nevina je ona samo profesionalni radi svoj posao - udbaski.
    Mislim (možda griješim) da imaš prema njoj neki animozitet pripisujući nepravdu koja se desila a sa njom generalno nema veze.I to kažem jer komentari ispod objave o njoj su da se čovjek naježi.I sve ovo je čist protokol EU previše uzimaš k srcu.
    Samo ti velim da represivni sistem u vidu zastrašivanja/ubistava/ucjena/ulazaka u arhiv/krađe dokumentacije/ drži ovog autokratu na vlasti.A to što EU baš i ne zanima nego im završava njegove poslove eksploatacije zemljišta/prodaje izvorišta itd ga iz tog razloga drže.Ne vidim kakve bi ona veze imala kako je zoveš UDBOm mada UDBA njen nasljednik je BIA i ne postoji ne znam što se taj izraz vječito provlači.

Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 09:17.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Agent UDBA-e jer sa jedne strane pruza javnu podrsku studentima a sa druge ide kod Kurtija da dobije kljuc grada Prizrena, ne moze veci auto gol za studente al dobro, zaboravih da si ti iz price da Vucko gradi neki srpski svijet pa nas Natasa Kandic cuva od istog, sori
    Ti znash iz koje sam ja priche...e faslache jedno slinavo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Mislim (možda griješim) da imaš prema njoj neki animozitet pripisujući nepravdu koja se desila a sa njom generalno nema veze.I to kažem jer komentari ispod objave o njoj su da se čovjek naježi.I sve ovo je čist protokol EU previše uzimaš k srcu.
    Samo ti velim da represivni sistem u vidu zastrašivanja/ubistava/ucjena/ulazaka u arhiv/krađe dokumentacije/ drži ovog autokratu na vlasti.A to što EU baš i ne zanima nego im završava njegove poslove eksploatacije zemljišta/prodaje izvorišta itd ga iz tog razloga drže.Ne vidim kakve bi ona veze imala kako je zoveš UDBOm mada UDBA njen nasljednik je BIA i ne postoji ne znam što se taj izraz vječito provlači.

Ima veze naravno da ima, nije ona bas slucajno otisla tamo 27. aprila

Znam ja da je naslednik UDBE BIA al BIA je nista vise bez promjena imena, i dalje se bave ocuvanjem onih na vlasti(ili nekog njihovog poretka lol) a ne ocuvanjem drzave. I ona je klasican primjer obicnog agenta koji na sve nacine pokusava da onesposobi, sabotira i degradira studentske proteste. Opet da napomenem, bas slucajno se i ona nasla na pocetku da uci studente kako treba da se protestuje i da ih predvodi, kad su s noge na nogu poslali nazad onda su krenule ove indirektne sabotaze. Nazalost nije jedina al dobro, komentari potvrdjuju kolko studenti piju njenu pricu

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Ti znash iz koje sam ja priche...e faslache jedno slinavo.
    Ovo je mozda 10. put da ti izvlacim ovakvu reakciju, moras da predjes preko tog kompleksa, nije sramota ne znati

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Ovo je mozda 10. put da ti izvlacim ovakvu reakciju, moras da predjes preko tog kompleksa, nije sramota ne znati
    Ti meni da izvlachish reakciju ahaha,da,moguce da je deseti put,ali sa kojih sve nickova...?

Ajde shetaj,pa perfidni chetnikluk prosipaj nekom drugom...dje nadje balavac tupavi da mi piskara jutros,,ne znash shto prichash...agent veli Udbe rasvjetljava zlochine te iste Udbe,a bjezi
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

Što se tiče termina UDBA govorim zbog terminologije koja je u sadašnjosti ne samo neispravna nego zbunjujuća ako kontaš na šta mislim.

Ima veze naravno da ima, nije ona bas slucajno otisla tamo 27. aprila

Znam ja da je naslednik UDBE BIA al BIA je nista vise bez promjena imena, i dalje se bave ocuvanjem onih na vlasti(ili nekog njihovog poretka lol) a ne ocuvanjem drzave. I ona je klasican primjer obicnog agenta koji na sve nacine pokusava da onesposobi, sabotira i degradira studentske proteste. Opet da napomenem, bas slucajno se i ona nasla na pocetku da uci studente kako treba da se protestuje i da ih predvodi, kad su s noge na nogu poslali nazad onda su krenule ove indirektne sabotaze. Nazalost nije jedina al dobro, komentari potvrdjuju kolko studenti piju njenu pricu
    Komentare koje sam ja pomenula a od kojih čovjek da se naježi i zbog tolike toksičnosti i rječnika gotovo spaljivanja na lomaču/kletvi i slično nemaju veze sa studentima.To što je nisu htjeli ja više gledam ne jer je ona nečiji agent nego jeste ipak politička ličnost i potpuno je nebitno čija pa i NVO koliko skontah.Njihovi zahtjevi su jasni kao i isključivanje bilo kojeg političkog faktora.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Ma ne smije javno da prizna da mu je Nataša Kandić kriivac shto raskrinkava zlochine koje su uchinili njegovi idoli...mogu mu sobu zamislit,kakvim li je sve posterima okićena,i polemisat sa takvim likovima na forumu...gubljenje vremena.
    ...

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Ti meni da izvlachish reakciju ahaha,da,moguce da je deseti put,ali sa kojih sve nickova...?

Ajde shetaj,pa perfidni chetnikluk prosipaj nekom drugom...dje nadje balavac tupavi da mi piskara jutros,,ne znash shto prichash...agent veli Udbe rasvjetljava zlochine te iste Udbe,a bjezi
    Ja samo ovaj jedan imam, svaka nasa konverzacija odje se zavrsila na isti nacin, ja ti dokazem da nemas blage veze, ti se ljutis i pocnes da vrijedjas i tako sve u krug. Meni ne smeta, zanimljivo mi je al makar i odgovori jednom na neki post jer cu se smoriti

Što se tiče termina UDBA govorim zbog terminologije koja je u sadašnjosti ne samo neispravna nego zbunjujuća ako kontaš na šta mislim.

Komentare koje sam ja pomenula a od kojih čovjek da se naježi i zbog tolike toksičnosti i rječnika gotovo spaljivanja na lomaču/kletvi i slično nemaju veze sa studentima.To što je nisu htjeli ja više gledam ne jer je ona nečiji agent nego jeste ipak politička ličnost i potpuno je nebitno čija pa i NVO koliko skontah.Njihovi zahtjevi su jasni kao i isključivanje bilo kojeg političkog faktora.

Ne znam za komentare koje si vidjela, svakako nisam za spaljivanje i kletve. I u njenom slucaju nije bas tako, ne bi bilo Kandickoj prvi put da proba da preuzme neke proteste i biva procerana, eto sasvim slucajno se ona uvjek pojavi tu na pocetku svih protesta. Al nikako da se pojavi u svojstvu gradjanina nego obavezno ili ona da predvodi ili nista.

A cisto da se prisjetimo tog veljeg profesionalca koji se uvjek pojavi na pravom mjestu u pravo vrijeme

15. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Ima li odgovora na tvoje cijepanje sopstvene glave...agent veli Udbe rasvjetljava zlochine Udbe...?

Mozesh li odgonetnuti ovako javno shta ti se zapravo deshava u glavi...?

Ti studente podrzavash,kako...kad su ti idoli oni koje svako normalan na svijetu zna se za shta smatra...

I ovo je previshe za tebe,poklanjanje i 3 minuta svog vremena nekom poput tebe,je zaista uzaludno gubljenje vremena.
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

Ja samo ovaj jedan imam, svaka nasa konverzacija odje se zavrsila na isti nacin, ja ti dokazem da nemas blage veze, ti se ljutis i pocnes da vrijedjas i tako sve u krug. Meni ne smeta, zanimljivo mi je al makar i odgovori jednom na neki post jer cu se smoriti

Ne znam za komentare koje si vidjela, svakako nisam za spaljivanje i kletve. I u njenom slucaju nije bas tako, ne bi bilo Kandickoj prvi put da proba da preuzme neke proteste i biva procerana, eto sasvim slucajno se ona uvjek pojavi tu na pocetku svih protesta. Al nikako da se pojavi u svojstvu gradjanina nego obavezno ili ona da predvodi ili nista.

A cisto da se prisjetimo tog veljeg profesionalca koji se uvjek pojavi na pravom mjestu u pravo vrijeme
    Komentare sam pogledala kao što uvijek pogledam daju sliku iako ima vjrv i botova ali očito pripadaju žešćoj desnici ili ljudima koji su prošli traume ili su ostraščeni godinama propagandom glasogovorništva Vučića.I smeta im njena uloga vezano za Kosovo iako od osraščenosti upadaju u iracionalnost pa ne vide širu sliku.Poenta je da studente to mislim naročito ne zanima samo govorim da razlog što je odbijena nema veze sa razlozima oko Prizrena/Prištine šta već kako desnica oće na svoju vodenicu no vjerovatno što je opet agentura ali ne Vučića nego EU.Čim je NVO logično da jeste.

Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 10:37.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Komentare sam pogledala kao što uvijek pogledam daju sliku iako ima vjrv i botova ali očito pripadaju žešćoj desnici ili ljudima koji su prošli traume ili su ostraščeni godinama propagandom glasogovorništva Vučića.I smeta im njena uloga vezano za Kosovo iako od osraščenosti upadaju u iracionalnost pa ne vide širu sliku.Poenta je da studente to mislim naročito ne zanima samo govorim da razlog što je odbijena nema veze sa razlozima oko Prizrena/Prištine šta već kako desnica oće na svoju vodenicu no vjerovatno što je opet agentura ali ne Vučića nego EU.Čim je NVO logično da jeste.

Nije sigurno samo zbog jedne stvari odbijena i u listi razloga ima i toga oko svih desavanja oko Kosova, a ne samo oko Kosova nego i milion ostalih stvari. Sasvim slucajno otac bio u OZNA-i.

Nema razlike izmedju agenture EU i Vucica, to je ista stvar.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

Eto ti znaš sigurno kao da si anketu sproveo bojim se da si ostrašćen bez ikakvog dokaza govoriš o sigurnosti.A od svih a svi su neđe pokušali da se "ugrade" od Marinke Tepić i slične opozicije do ovog bivšeg radikala Šarovića ti baš nju nađe da govoriš o tome da je BIA poslala.Niđe veze.Osim ako imaš dokaz za to.Dok oni BIA-ši što su upali u zgradu za kulturna dobra da uzimaju dokumentaciju za te stvari dolazi postoje nego nećemo o tome samo navodim primjere kako se ne treba izletati sa donošenjem ovako iracionalnih zaključaka.

Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 11:13.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Žeshce ga cijepa...chas mu Vučić valja,bolji od Nataše,a onda u drugom postu ne valja nishta...a shto je ovo daleko bilo...da se naježiš!
    ...

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Eto ti znaš sigurno kao da si anketu sproveo bojim se da si ostrašćen bez ikakvog dokaza govoriš o sigurnosti.A od svih a svi su neđe pokušali da se "ugrade" od Marinke Tepić i slične opozicije do ovog bivšeg radikala Šarovića ti baš nju nađe da govoriš o tome da je BIA poslala.Niđe veze.Osim ako imaš dokaz za to.Dok oni BIA-ši što su upali u zgradu za kulturna dobra da uzimaju dokumentaciju za te stvari dolazi postoje nego nećemo o tome samo navodim primjere kako se ne treba izletati sa donošenjem ovako iracionalnih zaključaka.

Pa ne mogu reci sigurno, za to mi trebaju dokazi a nisam ja 007 da bi ti to na brzinu provjerio

Ovo je samo nelogicno, da neko ko se predstavlja kao borac protiv Vucica sasvim slucajno uvjek sve radi u njegovu korist, ne mora biti dokaz al je dovoljno da svakog iole normalnog uvede u sumnju. Sto se tice Sarovica, vec sam jos prije par mjeseci napisao da on sprema teren za izbore dje ce izaci samostalno i pokupiti neki dio glasaca, corav covjek vidi da je njemu to glavni razlog a ako nije glavni razlog onda mu to jeste u podsvijesti sigurno.

Dok oni BIA-ši što su upali u zgradu za kulturna dobra da uzimaju dokumentaciju za te stvari dolazi postoje nego nećemo o tome samo navodim primjere kako se ne treba izgledati sa donošenjem ovako iracionalnih zaključaka.
    Ne vidim kakve veze ovo ima i sa cim, to je jasno kao dan i nidje nisam osporio isto.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Žeshce ga cijepa...chas mu Vučić valja,bolji od Nataše,a onda u drugom postu ne valja nishta...a shto je ovo daleko bilo...da se naježiš!
    Hahahahahahahahaha placem sta citam, zaboravio si naocare za citanje daj taj post dje sam ja ikad nesto dobro rekao za Vucica pa da brisem nalog, nema druge

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

[QUOTE=JigSaw;6168834]Agent UDBA-e jer sa jedne strane pruza javnu podrsku studentima a sa druge ide kod Kurtija da dobije kljuc grada Prizrena, ne moze veci auto gol za studente al dobro, zaboravih da si ti iz price da Vucko gradi neki srpski svijet pa nas Natasa Kandic cuva od istog, sori[/QUOTE]

Jesi ovo ti pisao ili...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,004
    Thanked in
    7,496 Posts

Da ne možeš reći sigurno/nemaš dokaze i to je najveći problem Balkana - ali nastupaš sa ozbiljnim optužbama na osnovu svog sistema donošenja zaključaka.Neozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

[QUOTE=AL no1;6168939]
    Agent UDBA-e jer sa jedne strane pruza javnu podrsku studentima a sa druge ide kod Kurtija da dobije kljuc grada Prizrena, ne moze veci auto gol za studente al dobro, zaboravih da si ti iz price da Vucko gradi neki srpski svijet pa nas Natasa Kandic cuva od istog, sori[/QUOTE]

Jesi ovo ti pisao ili...?
    Pa dje ja tu falim Vucica daj ozb prijatelju te naocare stavi ja cu opet da napisem nesto a ti ces procitat nesto drugo

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Neka sve,no je u pelenama bio kad se sve ovo dogadjalo...i sad se kao on razumije u dogadjaje...i Vuk mu je agent Udbe osim Nataše...i zaista Vuk jeste agent Udbe,ono na Ibarskoj magistrali je izbjegao jer je samo takav kaskader inače
    ...

27. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Page 223 of 251 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)