Najobicniji agent udbe i nista vise
Da nadodam kako je probala na pocetku protesta da se uvali i da ih predvodi dok je nisu pocerali. Ko obraza ima ne bi dolazio opet tamo dje nije pozvan al ko je agent UDBA-e onda zavrsava svoj posao kako treba, nastavljajuci da sabotira 24/7
Mislim (možda griješim) da imaš prema njoj neki animozitet pripisujući nepravdu koja se desila a sa njom generalno nema veze.I to kažem jer komentari ispod objave o njoj su da se čovjek naježi.I sve ovo je čist protokol EU previše uzimaš k srcu.
Samo ti velim da represivni sistem u vidu zastrašivanja/ubistava/ucjena/ulazaka u arhiv/krađe dokumentacije/ drži ovog autokratu na vlasti.A to što EU baš i ne zanima nego im završava njegove poslove eksploatacije zemljišta/prodaje izvorišta itd ga iz tog razloga drže.Ne vidim kakve bi ona veze imala kako je zoveš UDBOm mada UDBA njen nasljednik je BIA i ne postoji ne znam što se taj izraz vječito provlači.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 09:17.
Ima veze naravno da ima, nije ona bas slucajno otisla tamo 27. aprila
Znam ja da je naslednik UDBE BIA al BIA je nista vise bez promjena imena, i dalje se bave ocuvanjem onih na vlasti(ili nekog njihovog poretka lol) a ne ocuvanjem drzave. I ona je klasican primjer obicnog agenta koji na sve nacine pokusava da onesposobi, sabotira i degradira studentske proteste. Opet da napomenem, bas slucajno se i ona nasla na pocetku da uci studente kako treba da se protestuje i da ih predvodi, kad su s noge na nogu poslali nazad onda su krenule ove indirektne sabotaze. Nazalost nije jedina al dobro, komentari potvrdjuju kolko studenti piju njenu pricu
Ti meni da izvlachish reakciju ahaha,da,moguce da je deseti put,ali sa kojih sve nickova...?
Ajde shetaj,pa perfidni chetnikluk prosipaj nekom drugom...dje nadje balavac tupavi da mi piskara jutros,,ne znash shto prichash...agent veli Udbe rasvjetljava zlochine te iste Udbe,a bjezi
...
Što se tiče termina UDBA govorim zbog terminologije koja je u sadašnjosti ne samo neispravna nego zbunjujuća ako kontaš na šta mislim.
Komentare koje sam ja pomenula a od kojih čovjek da se naježi i zbog tolike toksičnosti i rječnika gotovo spaljivanja na lomaču/kletvi i slično nemaju veze sa studentima.To što je nisu htjeli ja više gledam ne jer je ona nečiji agent nego jeste ipak politička ličnost i potpuno je nebitno čija pa i NVO koliko skontah.Njihovi zahtjevi su jasni kao i isključivanje bilo kojeg političkog faktora.
Ma ne smije javno da prizna da mu je Nataša Kandić kriivac shto raskrinkava zlochine koje su uchinili njegovi idoli...mogu mu sobu zamislit,kakvim li je sve posterima okićena,i polemisat sa takvim likovima na forumu...gubljenje vremena.
...
Ja samo ovaj jedan imam, svaka nasa konverzacija odje se zavrsila na isti nacin, ja ti dokazem da nemas blage veze, ti se ljutis i pocnes da vrijedjas i tako sve u krug. Meni ne smeta, zanimljivo mi je al makar i odgovori jednom na neki post jer cu se smoriti
Ne znam za komentare koje si vidjela, svakako nisam za spaljivanje i kletve. I u njenom slucaju nije bas tako, ne bi bilo Kandickoj prvi put da proba da preuzme neke proteste i biva procerana, eto sasvim slucajno se ona uvjek pojavi tu na pocetku svih protesta. Al nikako da se pojavi u svojstvu gradjanina nego obavezno ili ona da predvodi ili nista.
A cisto da se prisjetimo tog veljeg profesionalca koji se uvjek pojavi na pravom mjestu u pravo vrijeme![]()
Ima li odgovora na tvoje cijepanje sopstvene glave...agent veli Udbe rasvjetljava zlochine Udbe...?
Mozesh li odgonetnuti ovako javno shta ti se zapravo deshava u glavi...?
Ti studente podrzavash,kako...kad su ti idoli oni koje svako normalan na svijetu zna se za shta smatra...
I ovo je previshe za tebe,poklanjanje i 3 minuta svog vremena nekom poput tebe,je zaista uzaludno gubljenje vremena.
...
Komentare sam pogledala kao što uvijek pogledam daju sliku iako ima vjrv i botova ali očito pripadaju žešćoj desnici ili ljudima koji su prošli traume ili su ostraščeni godinama propagandom glasogovorništva Vučića.I smeta im njena uloga vezano za Kosovo iako od osraščenosti upadaju u iracionalnost pa ne vide širu sliku.Poenta je da studente to mislim naročito ne zanima samo govorim da razlog što je odbijena nema veze sa razlozima oko Prizrena/Prištine šta već kako desnica oće na svoju vodenicu no vjerovatno što je opet agentura ali ne Vučića nego EU.Čim je NVO logično da jeste.
Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 10:37.
Eto ti znaš sigurno kao da si anketu sproveo bojim se da si ostrašćen bez ikakvog dokaza govoriš o sigurnosti.A od svih a svi su neđe pokušali da se "ugrade" od Marinke Tepić i slične opozicije do ovog bivšeg radikala Šarovića ti baš nju nađe da govoriš o tome da je BIA poslala.Niđe veze.Osim ako imaš dokaz za to.Dok oni BIA-ši što su upali u zgradu za kulturna dobra da uzimaju dokumentaciju za te stvari dolazi postoje nego nećemo o tome samo navodim primjere kako se ne treba izletati sa donošenjem ovako iracionalnih zaključaka.
Last edited by Bluemoon; 29-04-25 at 11:13.
Žeshce ga cijepa...chas mu Vučić valja,bolji od Nataše,a onda u drugom postu ne valja nishta...a shto je ovo daleko bilo...da se naježiš!
...
Pa ne mogu reci sigurno, za to mi trebaju dokazi a nisam ja 007 da bi ti to na brzinu provjerio
Ovo je samo nelogicno, da neko ko se predstavlja kao borac protiv Vucica sasvim slucajno uvjek sve radi u njegovu korist, ne mora biti dokaz al je dovoljno da svakog iole normalnog uvede u sumnju. Sto se tice Sarovica, vec sam jos prije par mjeseci napisao da on sprema teren za izbore dje ce izaci samostalno i pokupiti neki dio glasaca, corav covjek vidi da je njemu to glavni razlog a ako nije glavni razlog onda mu to jeste u podsvijesti sigurno.
Ne vidim kakve veze ovo ima i sa cim, to je jasno kao dan i nidje nisam osporio isto.Dok oni BIA-ši što su upali u zgradu za kulturna dobra da uzimaju dokumentaciju za te stvari dolazi postoje nego nećemo o tome samo navodim primjere kako se ne treba izgledati sa donošenjem ovako iracionalnih zaključaka.
[QUOTE=JigSaw;6168834]Agent UDBA-e jer sa jedne strane pruza javnu podrsku studentima a sa druge ide kod Kurtija da dobije kljuc grada Prizrena, ne moze veci auto gol za studente al dobro, zaboravih da si ti iz price da Vucko gradi neki srpski svijet pa nas Natasa Kandic cuva od istog, sori[/QUOTE]
Jesi ovo ti pisao ili...?
...
Da ne možeš reći sigurno/nemaš dokaze i to je najveći problem Balkana - ali nastupaš sa ozbiljnim optužbama na osnovu svog sistema donošenja zaključaka.Neozbiljno.
Neka sve,no je u pelenama bio kad se sve ovo dogadjalo...i sad se kao on razumije u dogadjaje...i Vuk mu je agent Udbe osim Nataše...i zaista Vuk jeste agent Udbe,ono na Ibarskoj magistrali je izbjegao jer je samo takav kaskader inače![]()
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks