Zna li neko slučajno đe da nađem vanjski LED panel ali da je sa 2 strujna kola, da se pali na 2 prekidača.
Jysk kod nas su prevaranti, svako malo slave neke rodjendane i gluposti, a cijene se ne znaju jer ih podignu prije popusta i stave popust.
Jednom prilikom u Cerovo uzemem par stvari na popustu i na kasi na racunu uopste popust nije uracunat vec samo na policama pise tako. Verovatno svi znaju da kod nas inspekcije ne rade i sprdaju se sa cijenama i narodom.
Jysk STOP ne saljite mi flajere hahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko slučajno đe da nađem vanjski LED panel ali da je sa 2 strujna kola, da se pali na 2 prekidača.
Prvi put cujem za takvu lampu, to se regulise kablovima/prekidacima a lampa ima standardni prikljucak.
Imaju unutra plafonjerke sa 2 sijalična grla i svako grlo palis na poseban prekidač. To su 2 ili 3 sijalice na isto mjesto i jednim prekidačem pališ 1 a drugim 1 ili 2. Zavisi od broja sijalica.
To za unutra ima,no mi treba za spolja![]()
Ti bi neki luster sa IP zastitom.![]()
Ja ih nisam vidio da se kao takvi prodaju,mada nisam ih ni tražio.Pogledaj u Elko tim na Stari A.Misliš da se pali na dupli/dvopolni prekidač?Je li ti i sad tu(napolje) postavljena plafonjera sa dva grla koju uključuješ sa dvopolnim prekidačem?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kazu da je sav taj namjestaj tipa Ikea, Jysk i sl. bukvalno otpad, radjen od najgore iverice. Iverica inace ima razna ljepila u sebi/vezivnu masu, i postoje kriterijumi koliko procenata formaldehida i sl. hemikalija moze da sadrzi. Cisto sumnjam da iko od tih proizvodjaca postuje to, pogotovo kod izvoza u banana drzave.
Ako nov namjestaj ima jak 'miris', po tome se vidi i sadrzaj hemikalija.
Puno drvo je zakon, jeste da kosta, ali i udisanje toksicnih isparenja od namjestaja kosta puno vise po zdravlje, na duge staze.
Last edited by techlinkit; 26-04-25 at 10:51.
A lakovi za drvo? A impregnacije i zastite od gljivica i insekata?
Samo ako je neka divlja proizvodnja, bez sertifikata i cuda. Ili gotove kineske varijante iz pojedinih salona. Jysk i Ikea ne vjerujem da bi sebi to dopustili. Prije ili kasnije bi bili provaljeni.
Mi uzesmo za prvu pomoc onaj Ikein cipelar , stvarno je bas tanan i nije neki kvalitet … ali kako kazu koliko para toliko muzike. Kostao je 50e pa ne mogu ni ocekivati neko cudo za 50e , a opet nije lose ispao kad sam ga sastavio i usarafio u zid
Mislim sad da krenes da ga pravis da materijal nebi mogao kupit za te pare
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa to i vazi za namjestaj slabog kvaliteta zapadnije, no odje prolazi ka najbolji.
Đe. Kupiti ugradnu plafonjerku ali ne LED nego na E14 ili E27 grla.
Bukvano su mi na 5 mjesta rekli da se to više ne pravi.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
tražim neko trajno rješenje za ovaj graničnik ispod kliznih vrata. nakon što je ugrađena bravarija, ovo je ostavljeno privremeno. postoji li neka mogućnost da se ova površina zaštiti u jednom komadu bez prekida?
Pitanje dobri ljudi (sa objasnjenjem)
Imamo psa, poveceg i pocupavijeg i kao i svi dobri psi i ona voli da se valja okolo dje stigne sto rezultira prasnjavim krznom
Elem, na "tipska" mjesta dje voli da lezi to rezultira prljavim zidom do poda. Da se ne bi opucali od krecenja, a i da ne bi metali fasadex koji moze da se pere, ima li neka providna mat ili bijela folija koja bi se mogla zalijepiti direkt na zid da tako rijesim problem?
U sustini ~50cm sirine da je i da sto manje "strci" sa bijelog zida.
Gledao sam one samoljepljive tapete, ali oni su sve sjajne (barem ove koje sam ja nasao)
Hvala za ideje - ajte ispucajte se sad![]()
Imaš MaxiTop, maxima bezbojni lak koji se stavlja preko boje kao zaštitni sloj. Može se čistiti preko njega a postoji sjajni, mat i neki saten, nemam pojma kakav je to.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pazi sa bijelom folijom.
Jer bijela boja ima baš dosta nijansi.
Možda je bolje da staviš providnu foliju...
Ja imam slican problemimamo isto psa u stan i za hodnik i jedno parce zida u kuhinju sam uzeo Jub latex bijeli mat . Nisam se josh nakanio da to premazem da vidim kako ce ispasti ali mozda sad za praznike ugrabim pa cu bas javiti...
U sustini mene su objasnili da je ovaj latex vodootporan , periv , bukvalno kao da plastificira povrsinu . Vijecemo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a i ja cu naredni put kad se bude krecilo garant cijele zidove u neku od vodeperivih boja - nema smisla krecit cijelu prostoriju/zid jer su djeca zamazala pola kvadrata ili pas
folija nema ki treba za sad jer je svjeze kreceno, pa da ne ponavljam
ja bih, samo ne znam dje ima da se kupi i koja moze na zid, a da se npr lijepak ne upiju u zid pa posle bude muke![]()
Mene samo interesuje kako to izgleda, je li to kao ono nekad sto smo zvali masna boja?
Kako to sjutra skinut i prebacit se na normalnu boju ti zid?
Špatla metodom, pa maletrisanje opet. Ne pitaj kako znam. Kad god vidim te tehnike zidne, naježim se i tvrdim da je obični jupol majka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks