Bransona odvedose u svlacionicu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da kucnem, add-on radi odlično od kad je počeo playoff, ima i opciju replay da sjutra ujutro vratiš što si propuštio, mada godinama ima i sajtova koji kače full utakmice za naknadno gledanje.
Ovi obični streamovi što ih iz browsera gledamo, dobar je kvalitet skoro uvijek - crack, weakspell, buff, papahd, komplet ta ekipa što je na NBA Bite. Ne znam kakvi ti virusi iskaču, adblock u browser instaliraš i nema nikakvih pop-upova.
Bransona odvedose u svlacionicu.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zanimljivo ce biti vidjet zasto nije priznato ovo zakucavanje hardeveja. Uzivo djelovalo isto ko Gordon sinoc.
Evo ga Branson,dobro je izgleda.
Imam instaliran addblock, ali idu svakakvi download-i.
Evo 34. download operaGXSetup.exe, a to eto vrv ni nije virus. Ali se provuku i virusi, pa kad ponekad upalim Malwarebytes, tacno znam da su virusi koje je pronasao u download fajlu.
Ne brigam oko toga, pokrenem s vremena na vrijeme Tron, pa se sve procisti. Svakako ovaj racunar ne koristim bez za zajebanciju. Na drugom se vec ne zezam, samo provjereni sajtovi.
Koliko je Taunsu valjalo sto je proveo ljeto s Dominikanskom Republikom, osjetio sto znaci kad si vodja tima...
Hardeveja sam vec spominjao kao Dalasovu nevidjenu glupost. Pa kao prica pojacali se sa Tomsonom. He.
Каква утакмица.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što mislimo, je li faul ovo? Čini mi se da je ovo jedna od onih šupljih situacija koje sviraju u prvih 45 minuta, a nikad u posljednjih 3. Ne znam, prije bih svirao faul nego što ne bih.
S druge strane, Towns je ispogađao one neneneDA šuteve, spektakl. Uostalom, i meč je zaslužio to, ludnica totalna i u dvorani i na parketu.
Najezih se.
A najavih ovo danas. Zbog ovoga se gleda NBA.
I sto Kejdu da se zamjeri? Uradio je ono za sto ga napadam, hiro bol na tri poslednja napada, jedna izgubljena i dvije cigle, a opet ne mogu mu to zamjeriti jer je imao 4 BLOKADE na obrucu.
3:1 and going home.
Није ово нимало лако било извућ. На живу класу Брансона и Таунса.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gober ka Zoran Nikolic masi zicere na deset centi od obruca, sviraju ove sudije sve Rid vec dvije pokupio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gober je prskotina
Na sto lici NBA danas.
Bacaju se cigle, trci se naprijed nazad ka muve bez glave.
Minesota Lejkersi katastrofa mec, ka neka koledz utakmica.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ovo je sprdnja koliko poklanjaju slobodnih Đejmsu
Polomise se jbt.
Uff.
Bice sve dobro.
Sjecate li se PO Pija?
E taj je stvarno postojao, doduse samo jedan PO.
E mozda je ovo Rendlov taj jedan PO.
A mlada i borbena Sota sa nekoliko dokazanih PO madafakera moze u finale.
Mislio sam ode neki od ligamenata, ali Ant (kao i LeBron uostalom) ima dosta momenata đe izvrne zglob ili nešto, misliš da je gotov, ali se vrati kao da je ništa.
Ne znam isplati li se Lakersima ovolika jurnjava, mada dobijaju bacanja i lijevo i desno, ova četvrtina kao da je trajala sedam četvrtina.
Teško ovo može Sota izvuć
Vazda ima zadnja cetvrtina kad Lejkersi krepaju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovi napadi Lakersa su sramota, na šta ovo liči
Ko ovu dobije prolazi.
Što sviraju za Lejkerse to je bruka.
Kako ih sudije guraju.
Mada Sota naćas očajna.
Odbranu nikako ne igraju a u napad sve neke nerezonske šuteve.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks