Instaliraj AdBlocker.
Prema tome, šta da ti kažem?
Probao sam makar 5 različitih, ni jedan ne funkcioniše jednostavno, ugl svi imaju svoje browsere, koje moraš da koristiš, da bi radili posao....ne moram da pominjem koliko se raspadaju ti pretraživači....
@Pasha Ne mogu da se naviknem na Tapatalk, jednostavno mi se ne sviđa app....
Jedino rešenje je neki ad blocker za Safari
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Brave browser.
Ima negdje u PG da se stavi zastita za staklo a da mi one crne ivice ne kidaju ekran?
Hasta siempre!
Ne znam da li je pravo mjesto, ali da pitam
Koliko realno vrijedi 14 Pro Max 128gb gold, stanje 10/10, maska i folija od prvog dana, stanje baterije 88%?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
630-670.
U zadnja 2 dana mi se dešava da kad me neko zove, prvi poziv se sam odbija/prekida, a ako me opet neko pozove, uredno zvoni i mogu da se javim. Dobijem obaveštenje da sam imao propušten poziv. Zna li neko šta se dešava, kako to da riješim?
Je li ti upaljen Focus/Do not disturb?
Isto vidi
Settings/Screen Time/Communications Limits vidi da je sve stavljeno na everyone
Pretpostavljam da si probao da upalis ugasis tel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Treba li kome maska za iphone 16 pro max? Providna sa ojacanjima na coskovima. Meni dosla sa temua pogresna, trebala za 16 pro. Dajem je gratis.
Ima li jos neko problem na 16 pro sa viberom osim mene?
Posaljem poruku vrti onaj krug kao da nemam neta, kad ukljucim avionski rezim pa iskljucim poruka se posalje, na ostale app sve radi ok.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ja sam imao isti problem...doduše nisam odavno, ali povremeno dođe i nestane...
I opet mi se javlja problem sa pozivom, bukvalno samo dobijem obaveštenje za propušten poziv....a onome ko me zove kaže da sam izgasio tel ili da odbijam poziv....2-3 dana već to traje...
Ja imam Gen2 i ispadaju kao lude.
Koliko su Gen4?
219. uzmi, počini
nothing comes from violence and nothing ever could
Imate na premium -20% ja mislim
Sprdaju li se ovi
https://mobilnisvijet.me/vijesti/jp-...xNQAX2o5ncHuog
nothing comes from violence and nothing ever could
Bio je i mene tako helth zakucan na 100% do 300 punjenja a onda je odjednom pao za 7% pa posle mjesec josh 2%
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni izgleda isto stigla iz Japana.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks