Mozda je ipak vrijeme da Jokic promijeni sredinu.
10 godina u Denveru,puna kapa.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Promjene, promjene...U glavu![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ubiše ih.
Nijesu mogli grđeg protivnika dobit.
Jokić i Mari nešto mrčili, ostali tuga.
Ide to na 3:1 vrlo vjer.
Dok Denver povuce neke krstene poteze i dok isteknu neki kancerogeni ugovori, Jokicu prodje prajm.
Promjena sredine bi bila najbolja opcija za njega.
Ne poklopi se.
Koliko je velikih umova bilo u organizacijama, skroz involvirani u kosarku, pa nikad nisu dobili sansu.
A dobio nekakvi Deril Mori da stetu cini.
Ili Niko Herison.
Ali hvala sto si pohvalio moju strucnost.
...
Rekoh ja, neki ce sledece godine da navijaju za Sarlot.
Zamisli te blamcine.
Navijanje, ludom radovanje...
MPJ igrač za plejof utakmice...not, ako ikome na ljeto budu mogli da ga uvale trceci, da igraca od 35 miliona skoluje Batum od 36. godina pametnome dosta. Ribild u najavi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jokic ide, ovo je kraj Denvera. Prsla ekipa ljudi.
Al Klipersi strasni, mislim da su lagano u finale, OKC samaraju, a u finale protiv Lejkersa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lejkersi ispadaju.
Ako se neutralno sagleda situacija, Klipersi su ekipa starijih ispovredjivanih igraca, kavaj u dva meca nije bio na svom nivou, Pauel u dva nije bio, sa klupe ulaze Bogi, Simons, 0p u rukama, DJJ, 3p u rukama...
I onda takav tim u tri meca bude bolji, to je nesto drugo u pitanju, nesto dublje.
Ne moze biti da su toliko losi igraci Denvera, jer od pobrojanih je tesko biti losiji.
Pogledas onda roster, Nadji je odlican bloker, trojke zna da sipa. 0 minuta.
Strauter 0 minuta.
Stvarno treba ne biti majstor svog zanata pa imati problema s klupom protiv Klipersa.
Razmisljati u pravcu toga da sad se ide na 2-2, a 3 utakmice nadigrani. Pa onda razmisljati o Gordonovoj povredi, MPJ, a protivnici ti u zavojima, Powel isto fresko iz povrede...
Onda je pitanje zasto Klipersi nisu prsla ekipa, zasto ni prednost domaceg terena ne znaci nista...
Kao sto sam pred seriju komentarisao, 4-2 je knjiski rezultat za Denver, a to sto ce se odigrati nesto drugo, to je zato sto se ne desava igra Denvera 'by the books'.
Rekao bih isto da gotovo nijedan igrac Denvera nema motiv da ulozi napor vise, jer su to radili godinama, a vazda omalovazavani.
Evo sad s Marejem prica da nije onaj stari, a 21-2 poena po utakmici, uz nekih 50%, pogadjao kad bila frka, izgara u odbrani.
On itekako svoju platu odradjuje, mnogo vise nego mnogi u ligi, a opet ljudi zele njegovih 35p, ali kad ispadne pricace se da Jokic nema s kim da igra i da nema nijednog all stara u timu.
Rezime - izgubili su motivaciju jer okruzenje nije zdravo. Svake godine igraju za MVP titulu.
Veli...I hope you heal from the things you don't share with anyone.
knicksi junacki izdrzali nalet pistonsa, towns ovog puta usao jako u mec i isforsirao i ispogadjao nekoliko suteva u 1/4, a jako i zavrsio. ostalo mi da pogledam ovo ludilo u memphisu.
igrac sa najvecim rastom prosjeka poena u playoffu u odnosu na regularni dio sezone, 4 igraca u istoriji lige su imali vise playoff utakmica sa 50+ poena, jedan od naj-clutch igraca u zadnjih X godina, cifre ima makar na nivou hardena, curryja, lillarda, kobeja, koga god od prvih violina, ako ne i bolje... i to sve kao 'zvanicno' drugi igrac tima. umjesto da se GMokara spusti na post i ceka da mu ovaj servira zicer... nego kako bi se onda budzili TD-ovi? materaj*****.
clippersi su usli u PO sa najboljim ucinkom u zadnjih 20 utakmica i daleko od toga da su ove sezone ispovredjivani. vjerujem da je powell odlagao malo povratak za sam kraj sezone i solidno izgleda. kawhi je podsjetio da je u top 5-10 igraca kad je zdrav i za sad nemaju rjesenje za njega. a rjesenje svakako nije da switchuju murraya na njega u odbrani, moralo bi se tu neko drugo rjesenje naci. 12-13 cm razlike u visini + visok sut, tesko da mu murray moze nesto naskoditi, iako je cesto na lopti. ide to u 7.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nikola Jokić je najkolektivniji igrač na planeti.
Svi bi ga rado...
Raef LaFrentz, 211cm zvanico, i par kg laksi od Jokica. To vi je ovaj bijelac sto ne postoji pored Seka, jedino sto Seka sprjecava da ga zakuca u kos zajedno s loptom je to sto vec dugo igra, a ovaj je tek usao.
A i jer zaostaju mnogo, pa vrijedi trojke sutirati.
Eto malo gledajte Jokic vs Sek.
Mlatite za medalju, Jokic nema sa kim da igra i to je jednostavno to drugi igrac ti je Marej od 200 miliona sa sutom od 8-21 kad nabije tih 20-30 poena treci ti je igrac MPJ koji se krije po terenu jer je zdapi, ostali da ih ne pominjemo ne postoje osim ako ih ne prosere.Gordona cu izuzeti jer covjek pola utakmica ove sezone nije igrao. Lako vam je sad pricat, ni jedan saigrac mu kvalitetom nije dobacio do all star nivoa ne racunajuci igrace koji su prosli peak, ali ovdje strucnjaci pricaju da bi Denver procvjetao da igraju bez njega jer ih on kao koci a istina je jednostavna to su kanturine koje je on napucao da izgledaju nalik na role plejer igrace, gledajte Brus Brauna, Poupa, Gerija Harisa, Bartona koji se penizonisao, i ostale, cim su otisli iz Denvera prdnjave ispodprosjecne od igraca to je taj nivo igrackog kvaliteta.
Last edited by goldfinger; 25-04-25 at 19:52.
Tata je MAJKA.
Lejkersi 3peat, covjek bi pomislio da je treci igrac bio neki Tatum, cetvrti neki Jalen Brown, a na pleju Luka Doncic.
Pomislis to s obzirom da su imali 3peat, a i s obzirom da Denver ne moze ni prvu rundu da prodje sa trecim Gordonom, cetvrtim MPJ i petim Braunom. Sa klupe RW.
Onda covjek jednostavno mora da misli da su Sek i Kobe igrali sa nekim generacijski kvalitetnim igracima na svojim pozicijama.
Kad ono Brajan So i Derek Fiser.
A ne moramo toliko daleko da idemo, evo sad su nepremostiva prepreka Ben Simons i Bogi Bogdanovic.
Ali Bukvalno Ben Simmons, jer objavljen je snimak kad su klipsi napravili 23-2 run. Jokica je tu bilo nekih 15p klipsa, a dosta vremena ga cuvao Ben Simmons. I ta 2p je dao bas jer mu je saigrac podvalio pod kos, a pod kos simmons.
Znaci najbolji igrac generacije, najbolji ofanzivni big man eva, daje 2p na 15p protivnika.
Pa sad ti reci, onako realno, je li veca glupost pricati da je Jokic neki najbolji igrac lige, i to da nema s kim da igra, ili da ima s kim da igra, samo mu igra ne valja k. za ozbiljnu kosarku i solidne protivnike?
A i tu prvu utakmicu, koju dobise, dobise ti ostali ispodprosjecni, jer je Jokic u poslednjih 12min na parketu imao 2p iz igre i 0 skokova.
p.s. Poup je i sa Lejkersima osvoji titulu. Nakon njega Denver raspad. logicki, on je donio taj sampionski nivo u Denver. Ako cemo da sad navodimo pricu na svoju vodenicu.
I naravno da grinder od 32-3 godine padne kad dobije ugovor koji je zaslusio, a kosarka mu se zasnivala na grindu.
Last edited by Bruda; 25-04-25 at 20:41.
https://www.b92.net/sport/kosarka/nb...-nba-ligi/vest
Zbunio algoritam onim pasom ka RW za produzetke, tu je probio skalu.
U jedno sam siguran, treba biti teška budaletina pa misliti da o košarci znaš više od Šeka, Barklija, Kerra, Garnetta, Pirsa...
I dalje vas terorise ovaj coek ovdje? Je li realno ovo?
Maltretira forum kao Jokic ligu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja te pitam jel Jokic ikad igrao sa all star igracem ili nije posto , koliko pricas uporedjujes all star Saka i allstar Kobija dvojac kojem i nije trebao ostatak tima osim da malo odbrane odigraju, sa Jokicem i timom u kojem treba svi da ga ljube u dupe jer su obicni merchanti koji su zarad njega uboli ugovore koje bi mogli samo da sanjaju?Poup se dokazao u Orlandu kad nema Brona ili Jokica zapet ne umije uz to ti si pricao o MPJ kao nosiocu u plejofu eto to drvo u dvije utakmice nije prebacilo dvocifreni broj poena a Klipersi ga toliko cijene da su Batuma pred penzijom odredili za njega.
Juce zaboravim da uprem na Pauela preko, danas na Brona.
Zacrtam tako neki fiks, prespavam ga, sjutra udjem u kladu i skroz zaboravim sto mi je bilo najbolje.
Upro Donci ispod.
Bron i sa 40 znas da ako timu stvarno treba idu poeni.
Doncic sto da u prvom, dao je.
Ovi iz Sote nisu toliko darezivljivi da mu svaku utakmicu daju da se zaleti.
Lejkersi prosle godine mogli do titule, samo da je Vinsent mogao kos pogodit.
A ove Vinsent trpa po 6p, dodali Gudvina.
Dobij ih majcin sine.
Da je Jokari Vinsent, Gudvin, Hacimura...
S njima bi svake godine osvaja ne NBA prsten, nego Suncevog sistema?
Je li tako?
Cu li goldfingera, stari dobri "all star argument".
Upotrebljuje ga protiv covjeka koji u PO odigra bolje nego 80% all star igraca.
Ali meni je fascinantno kako za svaki tim lociram problem ama do poslednjeg atoma, svaki put budem 100% u pravu, ali ljudima i dalje aktiviram onu ceonu venu kad spomenem Jokica.
Pogledajte ko je nocas u Baksim plodio Indijanu.
I sto sam ja rekao, s kakvom igrom Baksi imaju sansu?! S ovakvom kakva se nocas desila, s igracem cije sam razigravanje toliko spominjao.
I sad kad su me Lu i DzvG poslusali da 4/4 igraju s petorkom Zubac-DJJ-Batum-Kawhi-Harden serija je gotova.
Da su Jokari Zubac, DJJ i Batum, osvojio bi prsten Mlijecnog puta.
A otkricu vam tajnuuuu, koju sam skrivooo...
Da je tom Mareju prajm Mark Gasol, u ovom danasnjem NBA bi svake godine bili favorit da izadju sa zapada.
A ne ovo sprdanje, neko samozavaravanje da je najbolji igrac lige, ali u PO ne ocekujes nista.
A dje ima tooooooo
Ne zamjerite, malo sam se takao.
Bolje bi bilo i ovim trenerima u NBA da malo udare po casi prije meca. Trijezni bas budu "spori".
Last edited by Bruda; 26-04-25 at 04:10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks