Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Pa ne očekiješ valjda da se slažu sa tobom, ako politički nijeste na istoj strani?
Pritrpi se malo
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Niksicani su u nedjelju birali izmedju Sakra Korone Unite (Sacra Corona Unita) i Nacional-socijalisticke Njemacke Radnicke Partije (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei)...
Iako naizgled dvije krajnosti i antipoda jedna od stvari koja ih cvrsto veze je - omerta...
Omerta da je Niksic na dnu dna, i da sa tog dna nece mrdnut ni milimetar...
Oni koji prvi to saopste Niksicu i Niksicanima, kad im kazu da se po tom pitanju nista ne moze uraditi - bice najveci prijatelji tog grada i stanovnika.
.
.
.
Da li nastavak vladavine Nacional-socijalisticke Njemacke Radnicke Partije znaci da su Niksicani (ili stanovnici bilo kog drugog grada u CG) nacisti, i da ce, recimo, logicno srusiti spomenik Cedomiru Cupicu?
Ne...
Prosjecni stanovnik CG (dakle ne samo NK) nije sposoban biti ni nacista...
Oni su sve, u vjecnom raskoraku i limbu izmedju necega i necega, samim tim nicega, bezoblicni, nedefinisani, bez elementarnog okvira nacionalne, ideoloske i eticke pripadnosti, reci za njih da pripadaju makar i nacizmu, je kompliment, to je prevelik napor za njihovo karakterno nepostojanje i eticko nistavilo.
Prosjecni stanovnik nije cak ni nacista, on je sizofrenik koji uziva u koegzistenciji vlasti NSDAP-a i spomenika Cedomiru Cupicu.
.
.
.
Drzava CG je imala i imace samo 2 izbora: Ili da je clan SCU-a izreseta heklerom, ili da je clan NSDAP-a likvidira ladnim oruzjem.
Kudikamo su ovi prvi napravili "malo" manje zlocine od ovih drugih, ali sustina je (priblizno) ista...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Bolesno je nazivati ljude nacional-socijalistima.
Ako ovo nije za ban, onda ne znam šta je.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Nazivati nekog nacional socijalistima, više od pola grada je sramotno. I za ban. Mi smo iz Crne Gore, nismo iz Hrvatske gdje bi ovo zvučalo kao kompliment.
Gagarin, odakle si? Pošto pola tvojih postova ne razumijiem i molim za prevod.
Ja ćaci buhahahha. Šta ti znaš o tome? Kad si bio na nekom skupu, protestu, bilo đe đe je bilo opasno?
Ti vadiš moje postove od prije 10 godina, ja ću zaboraviti šta si pisao za 5 minuta, em nepismeno, em nerazumljivo, em bez ikakvog značenja.
Što su se ovo četnici pomamili, e moj LJČ, što ti od grada učinjeneše!
P. S evo i vjeronauka u škole blagoš blagoš, sreća sreća, radost
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 16-04-25 at 11:31.
Одговорио бих ти, али ипак си малодобан, па не бих баш са малодобном дјецом да се трепирем.
Чу napishe
A шта ти знаш шта је ћаци? Кад си ти то излазио на улицу па нешто о томе знаш?
Наравно да сам контра психа. Али да не ширим о томе. Прати ти то, можда некад будеш и храбар и на улици тражиш нешто што ти је битно.
Malodoban![]()
...
Last edited by niksicanin 24; 22-04-25 at 05:47.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nica-so-niksic
Ајд' са срећом.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...opstine-niksicKovačević ponovo izabran za predsjednika Opštine Nikšić
Za Kovačevića su glasala 22 odbornika nove vlasti, dok je 16 odbornika opozicije glasalo protiv
Nikšićanke i nikšićani neka je sa srećom stari novi gradonačelnik.
Ostaće zabilježeno u istoriji da je Marko Kovačević bio dva puta gradonačelnik opštine Nikšić. Grada koji je u svojoj istoriji imao veličine poput Save Kovačevića, Ljuba Čupića, Vita Nikolića, Miladina Šobića ali i heroina Milice Vučinić, Joke Baletić i Jele Andrijašević.
Ovo sad može pod ključ.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks