Poenta je da dps nije na vlast 5 godina a da su oslobodioci gori od dpsa.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Brate, sam sa sobom se dopisuješ.
Jel uhapšen ovaj debil? Jeste. Poenta vaše ovolike priče?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sluzbeno auto skupstine crne gore u 3 sata po ponoci... a onog coeka.o jadu zabaviste dusmani sto je dusek prebacio e pa jada...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
i za kutiju popišanih tompusa
edit:
lažna vijest,zq sad još nema konkretno đe je danilo
Last edited by umart; 20-04-25 at 19:20.
Било која производња, било које пружање услуга.Да не говоримо о нечему сложенијем.Радна снага довиђења.Продуктивност све јаднија и јаднија.Данас без гусала не можеш да завршиш ниједну операцију која обухвата три или више од три стране.
Ево типичан примјер ти је Солар ЕПЦГ.Фирма са 600 радника чијим запосленима ја као порески обавезник морам да платим плату, јер је они не могу зарадити.
Ја да тај порез не платим, добио бих кривичну.
Тих 600 људи би на тржишту рада нашло неке друге друге послове гдје би морали зарадити плату и гдје би били продукивни.
Тако са барем пола на државној сиси, у пуној радној снази, које товимо а који ништа не доприносе.
Са друге стране имали смо пројекат који би у пуном капацитету запослио 500 људи, који би радили и стварали нову вриједност, пројекат који би извозио на десетине милиона еура, који би у репро ланцу отворио још радних мјеста а који смо зауставили јер нисмо имали муда и ишли линијом мањег отпора.
Нешто што ни зелени Дритан није хтио да заустави.
Докле ће тако, видјећемо.
Црна Гора
Last edited by BAR; 20-04-25 at 19:22.
Црногорце је одржало црногорско срце.
A zna li se koga je ranio efendijin sinovac...?
Mislim negdje pishe a negdje ne o kome se radi i razlog zbog chega.
...
Nije isto, ali Brano nije bio policajac, koji je prepriječio put službenim autom i pucao službenim pištoljem, a koji je službeno auto i pistolj i znacku dobio od strica.
Drugačija dva događaja.
Usput, imali su osvježivači vremena za reviziju slučaja Mićunović, no aj.
Da te zamolim nešto. Nemoj da si Momo Koprivica ili neki drugi ljaljaš sa zamjenom teza. Malo si veći izbačaj od tih ajvana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Možda stric da podnese ostavku?
Možda da posnese ostavku ministar unutrašnjih poslova koje mu je dalo značku i pištolj, a bio lik na potjernici u svoje pero?
Eto ne mira se strijeljat.
Koliko je ovo realno.
Da je ne podnese, no da je striko ponudi npr a onda je uhljebi i “partneri” odbiju.
Da opere usta.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Na stranu ovo sto se prepucavate, znate li sto je posebno interesantno?
Ovo se desilo 19.04. u 03,00h. A javnost je za ovo saznala tek 20.04. na podne. Znaci, 36 sati nakon dogadjaja i to kad se mladi Mandic sam predao policiji.
Sto je bilo za taj period i otkud to da se niko nije oglasio niti prenio? Sigurno je policiji trebalo masu vremena da lociraju sluzbeni auto Skupstine i ovog pulena. Not.
Znaci, dalo mu se malo fore, da alkohol ispari, da se pistolj ukloni (evo glavu dajem da pistolj nijesu nasli, mozda grijesim, a ko zna ciji pistolj je u pitanju), a mozda i najvise da se utice na svjedoke i ove na koje je pucao, da ih malo podmazu ili isprepadaju i da se malo price upodobe i slozi kvalitetna odbrana.
E to je momci najveci problem koji ja vidim u svemu ovome, zataskavanje i prikrivanje
Last edited by 357; 20-04-25 at 20:29.
pa morao je da se tuca jajima jutros
Vala 5 puta da ja znam su hapšeni što mu sin što mu ovaj bratanić, tuče, pucnjave, noževi, haos, eo barem jednom-dva puta godišnje su u crnu hroniku.
Lik mu je obezbeđenje i puca iz službenog auta u 3 ujutru i ranjava dvojicu, obraza grama striko da ima bi podnio još jutros ostavku, neće je podnijet pa da naprave još 50 krivičnih dijela, znamo to.
I neka neće, zabolje me više za sva dešavanja u ovu državu, no ne mogu da slušam sjutra press đe će da prdi da je ovo pod lupom jer je on najpoznatiji ugorženi Srbin u CG, pun mi je ***** više te priče, ne meni no mislim debeloj većini u CG.
A ovo što je zataškano je posebno pitanje za onoga mrča od Šaranovića, mogu mislit tek taj press, šta li će tu smislit ovi genijalci iz Demokrata.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 20-04-25 at 20:56.
Pomenuli li ovo covjek brana micunovica kao odgovor na postupke mandica…
f6
Ne znam što će mi ovo ali ajde.
Znamo svi da neće podnijeti ostavku. Niti iko u ovoj državi podnosi ostavke i za ozbiljnije stvari. Nemoj Gagarine Radunovića sad navoditi kumim te. Tip je uhapšen, a ođe se kaki o Mandiću kao da je lično on pucao. Što neko gore reče veći je problem što je očigledno probalo da se nešto zataška i provuče da se ne sazna.
Jesse, Gagarine, lično mu je Šaranović dao pištolj i značku, I za svaki postupak nekog policajca će podnositi ostavku. A ne sprdaj se.
@acs ne seri
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kakva je to (sad vec uklonjena) objava protiv Vanje Calovic, nisam ispratio?
Koliko mi se cini niti je on sluzbenik policije niti je pucao sluzbenim pistoljem.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li iđe vijest kako su ova dvojica?Ovo 8ebeno ****** traje od devedesetih i nikad nije prestajalo kao i to da neke strukture imaju svoga čovjeka u muriju.
Zajebano je to sve mnogo zajebano.
A običan policajac je ugrožen to je fakat.
Jer..oni gore.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-04-25 at 22:28.
više se ne mogu pohvatati svi skandali ali ovako sa glave:
1. kamenjarka na granici
2. dva masovna ubistva
3. devet policajaca na cetinje
4. interventna iz nk i interventna iz pg se šamaraju po ulica pijani,pijani upadaju kod komandira i njemu dijele koju vaspitnu
5. pored službene pratnje,bratanić predjsednika skupštine koji tobož radi kao lični ćićin telohranitelj u tri i po iza ponoći skupštinskim đipom vata narod po ulica i napucava ih po koljena.predaje se sjutri dan sa advokatom
evo ti kažeš da mu tražimo za svaki postupak nekog policajca ostavku,moguće da pretjerujemo nisam siguran
Last edited by umart; 20-04-25 at 22:30.
U nedostatku argumenata, posegne se za psovkama
I mean, i vi tu nešto cjepidlačite đe će on pored globalnih meteo promjena i to da se bavi nakvim revolverašima.To je ministar eeej ministar no dobro vidite kako se obuka' da nas ne bruka na taj forum.Kakav mu je stajliing.
Mislim kako ste priprosti on je uša' u ozbiljne kružoke sajensa.Ali,primitivna zajednica.
Ne razumE.I on tu sad da se bavi krvavo prljavim rabotama.Ajdee.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-04-25 at 23:01.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks