Pa najjaci, mislim da je 600gr ovo cudoviste
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
rio fast food (podgorica)
mali trg (petrovac)
[mention]Tyler^Durden [/mention]
Vjerni fan !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chilema (Ivana Vujosevica), kraljevska piletina sa rižom, karamelizovani patlidžan i gongbao piletina:
![]()
Chilema na rimski je za ivana vujosevica zasebna klasa
Pa makar 5 puta je bolja hrana
E sad ovaj je definitivno ljepse uredjen
acs, dobrocanin, GaD, stefke, Utoka
I za mene je na Rimski trg dosta bolji, ovaj se u Ivana Vujosevica ima bolju reklamu kor naroda.
Protokol jedan od boljih dorucaka koje sam jeo...
Satelitski resiveri/oprema
Jaz - hotel Poseidon, riblji pjat za dvoje ( može i za troje komotno ), ne slikah, ali vjerovatno najbogatiji koji sam jela za te pare ( 50eur ).
Ne znam dodje li na svakom isto, na našem su bili 2x crni i 2x crveni rižoto, orada, brancin, malo krompir salate, malo hobotnice i salate od hobotnice, lignje i po koji gambor i to je sve bilo baš ukusno. Jedino mi se marinada nije dopala.
Inače preporuka i za samo mjesto, čak i ako ne dolazite zbog hrane. Restoran ima lijepu, prostranu terasu, a odmah uz plažu je i malo igralište za djecu. Mi smo bili u subotu, nije bilo gužve, odmorili, djeca uživala.
E da, pica u black rabbit fina skroz, muž se držao sendviča, ja sam uzela tu njihovu picu, dodje sa rukolom, parmezanom, cherry paradajzom i pršutom, ja sam tražila bez ( hešteg muslimfriendly ) i ona gospodja koja radi tamo je ponudila da mi stavi piletinu ili nešto drugo po izboru i " pojačala " je druge sastojke, baš je bila prijatna i pica mi se dopala.
Dođe i Pasha na red da se proba.
Naručih ja kod @Pasha miješano meso preko Glova. Nije se puno čekalo - 30 minuta što je sasvim ok sa kraja na kraj grada.
Bez pretjerivanja, ovo je nešto najukusnije što sam jeo sa roštilja godinama. U stvari kupovno nisam nikad ovako. Svaka čast 10/10.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Hvala ti puno !
Ni sami ne znate koliko su vase pohvale i pozitivne recenzije uticale i koliko to znaci meni i RIU.
Jer nema bolje reklame od dobrog glasa.
A potrudit' cemo se i ja i Fast Food Rio da vas ne iznevjerimo.
Najace kad mi ona radnica kaže "dobro ti učinjelo"![]()
Sjutra smo tamo na po jednu sa noga, nijesmo svracali ima mjesec aaaaaaa sad bih
Tu es mon héro!
[mention]METZ [/mention] E kako se presmijem na ono.
[mention]no-mercy [/mention] Bujrum !
Dvije pohvale za Rio i gurmansku. Nijesam ima problema sa podrigivanjem kako cesto imam na luk, sir se dobro osjeca. Prijatelj se kleo u neki fast food kod Vezirovog, sada je Riov.
jedan prijedlog, da se stavi casa za tips i mozda da se cijene tako nasteluju
Preporuka
Hvala kolegi i drugu mu !
Ima casa za tips.
Dje je onqj cuveni dorucak za dvoje ili troje sto se ne moze pojesti dodje na pjatu u Podgorici nedje,a cijena je bas povoljna, ne mogu naci na searchu.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
diplomat centar.
Neka prepouka za Herceg Novi?
Ja sam obično uzimala teleću čorbu i vitaminsku salatu i kriglu,dvije piva i gledala u Luku.Teleća čorba im je po mojoj mjeri i blaga ne pliva ulje u nju a vitaminska im je po mojoj mjeri savršena.
Ovi stranci okolo,obično su im gosti stranci,su naručivali svašta.Vrhunski su mi izgledali u riblji meni i po izgledu i mirisima koji se šire, šta god da naručiš jednom sam naručila brancin tad mi je bio skroz okey.Ribu sam obično u Ilijadu cijena je niža a imali su odličan riblji dejli meni đe može da se zatekne i Luc.A lignje ne volim naručivati po restoranima pored ribe tako da neko drugi.Osim mušlje u onaj zavučeni restoran u Morinj.
U suštini ako ti je bitan kvalitet i ambijent mislim da sa njima nećeš pogriješiti.
Ovo za Škver.
A za manje cijene za druga mjesta van sezone ima jedan restoran ujedno je i hostel bijah jednom samo da provjerim tačno naziv pa pišem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-04-25 at 21:46.
Za niže cijene vidi ovdje.
https://www.tripadvisor.com/Restaura...icipality.html
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Konoba Škver +1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks