Кад се могао темељни потписат може вала и ово.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Треба човјек бит паметан па обућ хаљину и поћи до владе да се распита за какву парцелу.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci prestizni investitor je sljedece:
1. Ne zna kad ce, hoce li, i koliko ce uloziti para.
2. Ne zna za sporazum, i sta je u istom.
3. Od 'investicije' ce gradjani moci da prodaju sapun, i piletinu
4. Nije on investitor nego neko drugi, pod imenom 'Investitor' tamo nedje, i nekad
5. Posten, i investira od ljubavi
6. Sve ce da radi po lokalnim 'zakonima'.
7. Nece da gradi stanove, a mozda i hoce, a mozda nije ni siguran
8. Sastajao se sa Miletom Blitvom prije 10 god.
9. Nista ne zna, ne zna ni zasto je tu, ni na kojoj je planeti, ni koje godine, u kom univerzumu i sl.
10. Ne zna da je investitor, i ne zna kako se zove.
I na kraju sjetio se kako se zove, nije mu ime Alabbar, nego Milo?
I na kraju mozemo da zakljucimo da su Mandic i ova gomila izdajnika oko njega, u neku ruku i gori od Mila, jer samo veliki izdajnik moze glasati za rasprodaju znacajne teritorije drzave za kikiriki.
Ovo je drzavni udar, i ponistavanje drzavnosti drzave CG, i direktno odmetanje drzave od gradjana CG. Ovo znaci da su efektivno rasformirane sve institucije koje cine drzavu, i da ista vise ne postoji.
Kakva smijurija, kakva tragikomedija i j-anje u zdrav mozak. Gradjani CG ako ovo dozvolite, za bolje i niste. Ako se ovo dozvoli, to je kraj, nema vise CG, ni fizicki, ni bioloski, ni nikako.
Last edited by techlinkit; 17-04-25 at 20:42.
@avet pogrešan post citirah ovo je za oblačenje haljine:
"Треба човјек бит паметан па обућ хаљину и поћи до владе да се распита за какву парцелу. "
Mislili bi da si lud i da si umislio da si Isus i poslali te u Dobrotu ako progovoriš naški takav.Ne mislim ti no inače.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-04-25 at 20:52.
Ne znam sto smeta crkva ovim postenim ljudima
Umoran sam od svega sto znam
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Šta radi Milka jado moj...
https://x.com/KonteZanovic/status/1912982403758379024
Love, peace and respect.
Из свега изреченог, да се закључити да је ово превара вијека, тачније најкрупнија Лажојкова лаж, до сад.Почетна инвестиција је за габарите пројекта јако мала, ништа не гарантује да ће пројекат бити завршен, а ризик по државу је велики.
Last edited by BAR; 17-04-25 at 23:06.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovo je strašno...
Preko 7h traje sjednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet i postavilo se grdilo pitanja što od poslanika što od nvo sektora i evo sad završavaju i nisu se udostojili da im odgovore iz Vlade ni na jedno jedino pitanje.
Ova iz nvo sektora im je dobro rekla obraćajući se onoj patičarki Nedović: Ja se vas plašim jer ste vi poslušnici... a tako je i sa ovima gore.
Love, peace and respect.
Oprala ih je bez sapuna. No nekome rekao guś ili dobar dan, njemu je isto.
A Nedovicka...ka da je Podgoricu oslobodila, tako se ponasa.
Last edited by mexiko; 18-04-25 at 00:02.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sta bi sad. Ide li sjednica ili ? Koji kreteni
Čuješ ide li. Pa moraju ovlašćeni pravoslavni vjernici da dočekaju Veliki petak, kako dolikuje. Radno![]()
Evo poče:
Love, peace and respect.
Нека Улцињ, ђе се може уплатит аванс за Веље брдо? Не бих волио да закасним?![]()
Odložiše glasanje za utorak.
Ne znam ko veću farsu pravi, svi su u dilu bukvalno.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Oceraste covjeka sa parama
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Premijer Milojko Spajić komentarisao je informacije o helikopterima koji nadlijeću Ulcinj, te naveo da se radi o letovima za obuku mladih pilota.
“U vezi informacije o učestalim letovima helikoptera koje su problematizovala gospoda Nimanbegu i Zenka – provjerili smo sa nadležnim institucijama – radi se o letovima za obuku mladih pilota duž cijelog crnogorskog primorja, koje sprovodi firma iz Crne Gore”, saopštio je Spajić na mreži X.
Ja mu vjerujem jer su Zenka i Ganci digli graju po novina nadlijece ih vojska, strah teror, pritisak a narod poceo da prica kako seici snimaju teren velike plaze.... ugrozene funkcionerske fotelje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj Ulcinj na vodi baš mi neke ambivalentne misli generiše.
Ako ne damo nekom velikom diveloperu da se time bavi, imajući u vidu strukturu vlasništva, prije ili kasnije dobijamo Štoj i sa druge strane puta. Tačkasta gradnja, pojedinačni placevi i dozvole za lokalce su brza favela. Bolje i Ulcinj na vodi nego Štoj, Rafailovići, 2.0.
Čak su i one betonske nagrde pored vode u Budvu arhitektonska ljepota za nakazu iza magistrale što obično generiše domaće preduzetništvo.
Na kraju, jedina tri mjesta koj su razvijana, a da nisu unakažena su Porto Montenegro, Porto Novi i Luštica.
O tome govori koliko je tamo kvadrat skuplji nego na inače preskupom primorju i koliko je skuplje spavanje.
Da, i relikt prošlosti, ko zna kako je pretekla Slovenska plaža.
Ne znam, Ulcinj na vodi je, recimo, manje zlo.
Ono što mi čini strepnju većom od nade jeste tim koji će time da se bavi, a koji predvode Slaven i Lažojko. Bojim se višedecenijskih posledica što od gluposti, što od krađe.
Kad bi organizovali neku ekipu da nam postavi sve uslove za investitore i pregovara bilo bi super. Ovako...
Koliko zavisi od pojedinca. Kad je bila aktuelna nafta, tadašnji ministar ekonomije Kavarić doveo Norvežane da postave pravila i tender i da sačuvaju interese države. Razlog, Norveška je država koja je najbolje prošla sa naftom od svih.
Očekujete li od osvježivača takvo neko angažovanje pametnih ljudi, poput lopovskog DPS?
Tko leti, vrijedi...
Ја сам за валоризацију по приципу као што су хотели Отрант и Азул на почетку па све тако ризорт до ризорта до заштићеног подручја који почиње негдје код кајтера.
Значи држава испарцелише, рецимо 10-12 локација, од магистрале до плаже, ширине око 500 метара, откупи приватне власнике, и да сваку локацију на тендер у дугорочни закуп.
Плаже би ишле по старој процедури (тендери и трећина плаже за пешкире), и између сваке парцеле би ишао пут који би омогућио приступ плажи.
Додатно би за грађане остало неких 1км плаже код заштићеног подручја.
Само такав пројекат би се реализовао дуго, не би нило једноставно наћи партнере, јер су хотелијери потпуно друга категорија од овог бин Пршута.
Свакако најгора је опција укинути Морско добро и дозволити урбанистичку циганмалу преко магистрале.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Citam sad komentare na vijesti u vezi pekovica. Kako napisa dobro neko da je to jedina osoba koja je legalno stecene milione pretvorio u nelegalne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
avet, BAR, crane_operator, extravaganca, goozica, hercules, institucija, joni, Markys, MLS, ^izzy^
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks