Na mene je Derdevil ostavio tako dobar utisak da bukvalno nemam sto za gledanje, i opet me mrzi da upalim poslednje dvije sezone.
“Adolescencija“ bi mogla da dobije drugu sezonu i to s potpuno novom pričom
https://www.cdm.me/zabava/muzika-film-tv/adolescencija-bi-mogla-da-dobije-drugu-sezonu-i-to-s-potpuno-novom-pricom/
Na mene je Derdevil ostavio tako dobar utisak da bukvalno nemam sto za gledanje, i opet me mrzi da upalim poslednje dvije sezone.
vrati se na prve 3 sezone Daredevil-a i Defenderse![]()
Born again je dobar, u rangu prve 3 sezone, ali konacni utisak zavisi od vecerasnjeg finala.
The last of us 2
Pustih ovo što je Fidel pohvalio ovi Španci su idealni za ono gledah nešto - a šta pojma nemam.
...ali,osjetljivi hetero fleksibilni tipovi..
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-04-25 at 23:38.
Meni odličan britanski psihološki triler:
Behind Her Eyes
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zavrshih BB i uzeh da vidim kako ce zavrshit mali,da pogledam je li makar on imao sreće...El Camino.
...
Odgledah i drugu sezonu The Severance….brutalno dobra. Gledaoci su tražili a Tim Cook odobrio treću sezonu.Ne mogu iščekat
Kako zavrshih BB uz sve ostale klasike,opali me popizditis tužni shta cu gledat nakon toga...El Camino film odgledah chisto da vidim shta ce bit sa malim,jer mi je nekako ipak njega bilo žao bash,ali film zaista ne vrijedi ni komentarisat.
Odgledah sinoc kasno tj. jutros malo Nine perfect strangers,radi Nicole,bzvz,ali bavi se finom tematikom i jednim po meni najvecim problemom danashnjice,mozda odgledam dalje...
A Slow horses je to shto mi inache pashe,odlichna prva epizoda.
...
Dobra je BCS ali prve sezone su baš spore, treba ih pregrmiti.
Inače ko je gledao Bosch i upravo završeni Bosch Legacy, ove godine kreće posebna serija Ballard o istoimenoj detektivki koja se pojavila u posljednjoj epizodi pomenute Bosch Legacy.
Bosch je sjajan. 1/1 odlicna krimi serija.
Poslusah savjet da ponovo odgledam prve sezone Derdevila... podsjetih se koliko je 1. sezona mngo dobra, druga zadovoljavajuca, u trecoj koliko nervira lik keren Pejdz.
Koliko losa gluma, koliko akcenta na izgradnji lika koji ni ne treba da vuce toliko vremena...
I kad sam prvi put gledo bila je iritantna s onom prelosom glumom.
Nothing change.
Ko pomenu ovo Gangs of LOndon,rekoh daj da pogledam prvu epizodu...
Osjecaj-vratih se u osnovnu shkolu,realnije su bile scene u Put ka zmajevom gnezdu...znachi sprdnja totalna,shto bi rekla Blu bullshit,ali ovo je ultrabullshit.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks