Dosli su funkcioneri u bg na vodu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Covjek je to lijepo i objasnio, gradi se od unaprijed prodatog, samo je pitanje kako cemo mi da isplatimo nas dio u tome, dio zemljista i infrastrukturu, hocemo li uzeti neki kredit za to ili neki drugi nacin? Nije bas da imamo milijarde nerasporedjene u budzetu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosli su funkcioneri u bg na vodu
A cek je l to ti oces da kazes da su Arapi nesto gori od nasih "investitora"? Vala tamo sa ulice da pokupis nekoga da investira euro bolje je nego milioni nasih lopovcina. Ne znam kakav je kvalitet BG-a na vodi al kolko vidjoh kad sam prolazio tuda sve parasi neki su tu, jesu li kriminalci ili ne ja ne znam al za BG i Srbiju je cuo citav svijet dok za CG i Ulcinj nije apsolutno niko bez ovo malo ljudi okolo.
Ajmo da budemo ozbiljniji od Srbije i trazimo detaljan plan ulaganja, kvalitet gradnje, sve do detalja... da se od VP napravi ozbiljan brend, jer ovako kako je sad ne valja nista.
Kako se Dritan upalio na rtcg 3, treba mu rec da nece niko Ulcinj ponijeti za Dubai
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 17-04-25 at 14:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Za BG i Srbiju je cuo citav svijet mozda sad zbog ovih protesta, djokovica, jokica a zbog BG na vodi nije sigurno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A šta to "nudi" Beograd na vodi zar nije ka nešto malo veći tržni centar?Mislim pored toliko toga što Beograd nudi mogu zamisliti profil turiste koji se na to loži.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Јел могуће да не вјерујете у Спајкијеве способности и добре намјере?
Спајки економмски маг који је некад зарађивао 200 сингапуршких долара годишње. А народ се примио ни да су биле десетине милиона.![]()
Last edited by avet; 17-04-25 at 16:17.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
“Ovdje se radi o poštenom dogovoru koji može Crnu Goru da unaprijedi samo tako. Sedam BDP je u igri i Crna Gora ima priliku da uzme taj projekat”, istakao je Andrija Mandić.
On je istakao da prvi put u istoriji države imamo najavljenu ovako veliku investiciju.
“Prvi put imamo priliku da ovu zemlju preporodimo”, ističe Mandić. Parlamentarna većina je, dodaje, odlučila.
“Mi smo se postavili odgovorno u interesu svih građana Crne Gore. Ovo danas treba da bude dan radosti u ovom parlamentu i ja bih želio da ga tako doživimo”, kazao je Mandić, praćen aplauzima poslanika Pokreta Evrope sad.
Pametnome dosta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sad tek vidjeh Majdu Adzovic, doooooobra je. Vidji Gencija sto place. Ako Spajic izgura ovaj plan definitivno je mag. Ali bas ono sa skice sto je prikazao. A jos ako izgura da se radi na Buljaricu i Jazu onda cu ga i glasati.
Nije problem sto ce da se ugradi par miliona. Ko ne bi? Sto se ljudi bave politikom, inace? Ne trolujem.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A ovo ne bi beni hil mogao da sastavi
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...su-srbi-vecina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sad cuh od Vanje da ce Spajki za prosiri sverc cigareta sa UAE. Paa brat, pocecu da ga volim. Mora se imat para za investicije, sverc je najlaksa zarada.
Ali realno, da smo normalna drzava i drustvo, Vanja bi bila premijerka, samo posto znam da bi DF imao vise glasova od nje, onda zasluzujemo sve sto sam se desava
Трипи, не можеш ово завршити без подршке твојих милих четника па ти виђи.
И не мисли само другом главом Трипи. То што би са овим ЦГ постала европски центар елитних куравах није неки плус обичним грађанима.
Sta napravi momak od sebe
Policija: Privremeno oduzeto vozilo člana kriminalne grupe; "Vijesti" saznaju da je u pitanju Nikola Peković
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...nikola-pekovic
Evo ko je na celu kosarkaskog saveza ove raspale drzave bio godinama, malo je valjda para od koksa, no da se cupne i direktorska platica i poneka muljaza unutar saveza.
Kad sam pisao to prije par godina, svi su peicali da je to veliki kosarkaski strucnjak.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ada mora se imovina necim opravdati, a ne da ti dodje pismo blokade od sdt-a, jer si nezaposlen godinama, a imovina ko da si seik
nothing comes from violence and nothing ever could
Vidim davace mu se hotel gratis ka Safetu Kalicu u Sutomore... strucnjaci...
Napisa čo'jek da bi zbog materijalnog i sa Mandićem u koaliciju išao.
Toliko o principima
Ja ne vjerujem da se ovo jos ne usvaja. 35milijardi i vi se razmisljate. Covjek nam sve na tacnu donio
f6
Ao, nemojte tako, makar na slike ne djeluje uopste toliko lose da je neko 'ne bi takao'.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks