Ko, veli, radi na sebi, taj i griješi...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Učili su nas da prelazimo ulicu isključivo na zeleno ali sad moramo da se apgrejdujemo jer ni to više nije dovoljno.
Pa majku mu neka sklone semafore više ne znam ni čemu služe već mjesecima da sam bilježila koliko ih prolazi kroz crveno kolima mogao je podatak izaći kao na zeleno da je izuzetak.Ali bukvalno ja kad sam imala dozvolu 24h kretanja za vrijeme korone i nije bilo auta noću u to vrijeme,žive duše nije bilo ponašala sam se ka da je sve regularno.U vukojebinu neku da sam dajem žmigavac iako niđe kola na vidiku to je prosto više nesvjesno da poštuješ nešto u saobraćaju.
Kakva smo divljina postali boktemazo.
Treba nam par ovakvih:
...i što ja na kraju krajeva 8ebeno panem na Britance.
https://www.youtube.com/shorts/00H9cKZelsU
nothing comes from violence and nothing ever could
...even the darker ones...
https://youtube.com/shorts/xnjo9FGGW...obFixf-z-pxvHp
Last edited by Bluemoon; 13-04-25 at 21:19.
Ono,just ordinary guy WOW.
https://youtube.com/shorts/7nlSM2yiz...lq1ylpXT4_yvwt
______
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-04-25 at 21:53.
Čime se Finci rokaju pa su najsretnija nacija na planeti?
The more things change, the more they stay the same.
nekom kvalitetnom robom. nije baš da su neki Split ili jug Španije pa da ima tona sunčanih i toplih dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A dje nadje Split,najvishe ovisnika u skoro chitavoj Sfrj je u Splitu...sunchano da ne moze bit sunchanije![]()
...
zato što je Split uz Kotor naljepši grad na ovim prostorima. prelijepe djevojke, opuštenost svuda (u Splitu tokom cijele godine, mada ja volim Kotor zimi). kad bih moga' da biram mjesta dje bih imao stanuz Madrid i Beograd, ova dva grada su tik uz njih.
Skoro svaki grad na Cro obali je kao iz snova,pochevshi od Dubrovnika pa sve gore do Rijeke,itd....
Kotor je ok,ali zimi nekako pretmuran,a mali je u odnosu na ove Cro gradove...
...
Rijeka, Rovinj, Opatija, Šibenik. vjerujem da ima onih kojima su ovi nabrojani ljepši od Splita, što je potpuno okej. zimi kad uliju kiše nije za svakoga, ali i tada ima nešto.
Pa kaže,
Samo Beograd i Kotor i Split
I kabriolet i motor i džip
More, planina, skok adrenalina
Jer svaka krivina je Tokyo drift
Brzina me radi, a ne radim spid
Dođe mi sad da ga steram u zid
Ode bankina i opet sam živa
Jеr svaka krivina je Tokyo drift
Kakav pakleni trogao ilti trokut.. 3 najgora grada u bivšoj Juzi za oPstati normalan![]()
Last edited by starwalker; 13-04-25 at 23:18.
The more things change, the more they stay the same.
Jesi ti outline ikad upoznao Britanca?Jesi ti svjestan kolika je Qrcobolja u Britanca?Iako tamo stalno..pada kiša.
Normalan po kom ISO standardu?Imam sertifikate gotovo za sve pa pitam.
Kako si ti outline drag dečko no mnogo naivan.
Pa kaže...
Ovo sliči na Hercegovinu.![]()
..i bio je taj neki Dalmatinac sa nekog ostrva koji je radio u muzej Soli u Sečovlje sa nekog otoka u Hrvatskoj za sve potpuno nebitan lik.I ka ga se sjećam motao je Virdžiniju tamo na klupi iza muzeja u pauzi.I imao je pleylistu iz filma Gori Vatra.I u to vrijeme su se Slovenija i Hrvatska sporečili baš oko Sečovlja.
I njemu je apsolutno puca Q i za jedne i druge.I stalno sebi obećavam da ću leći jednom iza ponoći i iznova prekršim obećanje.I to je razlog zašto drugima ama baš ništa ne obećavam.
Laku noć,drugari.
Volio bi u Etiopiju da odem ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja u Zimbabwe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks