..nema težak karakter kao Ovan.
..ne može da kontroliše Bika.
..nije brži od Blizanaca.
..se ne angažuje kao Rak.
..ne zavodi kao Lav.
..ne analizira kao Djevica.
..se ne adaptira kao Vaga.
..ne osjeća kao Škorpija.
..se ne smije kao Strijelac.
..ne može da promijeni Jarca.
..ne može da slomi Vodoliju.
..ne voli kao Ribe.
sve istina
nothing comes from violence and nothing ever could
Cijeli život mislim da sam rođen u 8 ujutru (ubijeđen da mi je tako majka rekla) i kad su mi računali neđe podznak ispalo vodolija. Međutim majka mi nedavno kaže (mada možda je prsla) da nisam nego u 9h. Opet mi ralunali kad ono ribe. A nadovezah se na ovo tvoje dijametralno suprotna znaka, jer sam inače jarac. Samo ne znam koja je gora kombinacija jarac/vodolija ili jarac/ribe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ova prva definitivno.![]()
Ja sam slaba na Rib(ic)e, pa ono.. A i bolje (meni) je da se boriš sam sa sobom (Jarac/Ribe), no sa drugima ( Jarac/Vodolija; to nešto zna i da dosadi). Mada, šta ja znam o tome![]()
Pošto te svi kuliraju stranicama unazad na postavljeno pitanje,evo ja se usudih da ukucam ovo što postavi.
result:
Sun in Capricorn 28° 23' 01"
Ascendant in Pisces 10° 28' 23"
Moon in Capricorn 9° 44' 46"
Mercury in Capricorn 2° 47' 31"
Venus in Aquarius 22° 02' 22"
Mars in Aquarius 25° 45' 42"
Jupiter in Scorpio 14° 21' 16"
Saturn in Libra 10° 49' 09"
North Node in Gemini 9° 47' 07" Rx
_________
Sun in Eleventh House
Moon in Eleventh House
Mercury in Eleventh House
Venus in Twelfth House
Mars in Twelfth House
Jupiter in Ninth House
Saturn in Eighth House
North Node in Fourth House
Enivej.
I aj sad TI pošto si TI na ovo inicira lijepo objasni meni što ja sad sa svim ovim da činim.Ono ozbiljno što.
![]()
Računaću onda da majka nije prsla i da zna u koje vrijeme me rodilai to na njen rođendan. Mislila je neko vrijeme da joj je to najljepši poklon za rođendan ikad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što bi bilo kul da svi forumaši odrade ovo što Ljuka postavi pa da lijepo vidimo sa kim u koje kuće da se srijećemo a s kim ne srijećemo i poštedimo sebe rata.
* zaebavam se ofkors.
Last edited by Bluemoon; 09-04-25 at 18:02.
Odradio mi je jednom neko taj podznak i ta ostala čuda, i geografsku širinu i dužinu mi premjerio, jeste vjerovatno zanimljivo, ali moram priznat da mi nikad do kraja nije bilo jasno čemu to služi. Sve što mi je u suštini iz toga reko je da sam do kraja života (nepravedno)osuđen na sebe, a to sam nekako i bez toga pretpostavljao
![]()
Last edited by Buva+gacce; 09-04-25 at 18:38.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Zipa porodiš se tu nešto jedva dušu i tijelo ostaviš u život i tu te neko balavče pita a u koliko sati i minuta sam rođen.
Pa tačno da se rokneš.![]()
Ahahahahahahahahahahaahaha, Blu, nije ni čudo da imaš različite poglede na horoskop![]()
Hahah buva+gace,ja sam takodje skorpija,podznak bik ako si na to mislio,a ne obrnuto![]()
@Buva+gacce pa ne no veli madre se ne sjeća dobro je u svijest ostala a ne da ka Kant gleda u časovnik kad ide laganica u šetnju.
Last edited by Bluemoon; 09-04-25 at 19:39.
Učestvujem u žalosti, kolega Ado![]()
Kako mislis novom? 🤣 mozes i sa onog sto je pozutio, valjda pise vrijeme
nothing comes from violence and nothing ever could
Čovječe goozica ti govori faking fakat đe moš vidjeti sat i minut rođena jer si ulkalkulisan u sistem ka kiflica kad izađe iz rerne.
Sve ti je upisano u grame,sekunde,minute od strane administracije velkame tu HELL zvani planet Earth.
Dali su ti i faking bar kod.
Sve neke specifične kombinacije ;D
Oćemo li taj đotiš gledati?
Evo ja stavih taj Đotiš koji Ljuka insistira i izgubi se on u vidu magle.I on konstantno tu taj Đotiš veli oćemo li pa kad neko ka ja veli evo ja ću on utekne.
Moja životna storija JBT vazda tako ka.I đe ga je on sad.
Piše na otpusnoj listi u porodilište.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks