Puštimo Zodijak...Što smo u Đotišu?
Edit:
https://vedska-astrologija.com/kalku...natalne-karte/
Last edited by LjukaTheMantidis; 15-03-25 at 22:28.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ništa, editovao si, pa ću i ja.
Last edited by Mylene; 15-03-25 at 22:30.
Ja sam u kontra ritmu što bi rekli košarkaši.Ne mogu se pofatat ko koga,ko s kim i ko kome
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dako se pofatamo nekako...Nismo tolki tutuši...
On je (Ljuka) stidljiv đe on da otvori temu.
Nego,nešto se mislim ja baš ne gledam pozitivnnu stranu znaka no onu baš negativnu mislim zabolje me za vrline i sav taj bulšit no me zanima đe mogu jebeno da omanem.
Vodolija je definitivno po mom mišljenju a govorim iz ugla Vodolije najgori mogući jebeni znak zodijaka.Kladim se da je najviše samoubistava bilo u taj znak to su najnepralogađenija bića na planeti.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ja ne znam što se vi nešto žalite na vaše horoskope. Zamislite da ste znak/podznak = Bik/Ribe (2 dijametralno suprotna znaka - jedan racionalni a drugi u svom svijetu mašte), i da se ta dvojica konstantno koškaju koji će da prevagne. Jedva uspostavih ravnotežu, ja da vi rečem.
Aaaa podznak ribe, pa sto ne kazes… (ranije)
Dobro si prosla prvu polovinu zivota
nothing comes from violence and nothing ever could
@Mylene, Znači jedan bi da odnese i skuva čaj a drugom svašta pada na pamet pa ipak ne bi?
Dozva sam se kasno. Ali bolje i kasno, no nikad.
Jarac, osjeća se...
Nije, to sam ja.
I, Robot. Ma, sve je to nebitno.
Spontanost i fokus uživo su ključni za sve nas.
Tačno vala, Ljuka.. Ja uzimam od drugih znakova što mi odgovara, a od ove moje nesrećne kombinacije biram da izbacim ono na šta mi je, horoskopom, ukazana pažnja, a ne sviđa mi se![]()
Đotiš, molim lijepo![]()
Mene kuma moja draga je u to ušla jedno vrijeme žešće veli da mi je neka Lilit znažna u zodijak.
Znala je da me zove da me nešto ka upozorava ali ja sam na sve to gledala ka bulšit žešći ali nikad nisam htjela da povrijedim njena osjećanja ka ni dan danas kad u kakve god vragove da uđe jer je jedna neiskvarena duša.
I volim je najviše na svijet.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
@Mylene Samo da provjerim kapiram li ja išta u vezi znakova i pratim li štivo:
Bik bi da ponese i skuva čaj a Riba ima hiljade verzija(da ne kažem 1001) u vezi čaja?
Bik ribu ,zbog njenih maštarija, gleda ko tele u šarena vrata jer čaj znači samo unošenje korisnih sastojaka a i onako će zaspat posle čaja.Bik vidi samo 1000 vrsta i kombinacija čajeva i 1 način da se ispije i zaspe(još ako ima i da se zamezi nešto kvalitetno tim bolje),a riba vidi samo jednu vrstu čaja i 1001 način da se isti "ispija"?
Last edited by joni; 15-03-25 at 23:16.
Dobar si joni, oli mi vidjeti natalnu?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks