Quote Originally Posted by hercules View Post
Da. Pamtimo kad vi Srbi niste mogli račun da otvorite od Milovog terora u ovoj državi. Jedan od antologijskih postova na ovom forumu.
Sreća pa si sad zapošljen u EPCG pa imaš i račun i zaradu stabilnu, državnu. Iste one države koju ti i tvoji saborci ne priznajete, ali vam je milo da čoplite od nje. To mnogo govori o dosta toga. Mada nije da nismo navikli od Raja, Slavena Veljega i MIća dobroga i poptenoga te štedi milijarde građanima CG.

Nego kako je u EPCG bogoti? Zarada redovna, nema puno posla je li tako? Može se kući odma posle kafice? Malo to dok se otkuca po društvenim mrežama i onda laganini doma a? Neka neka. Urte dok možete.
Srbi nisu imali posla, nisu bili zaposleni, pa im je račun u banci nije ni bio potreban. To sam zato napisao.
TI znaš đe ja i šta radim Vjerujem da je služba bila na forumu od početka, ali malo fula.
Tvoji se ubiše od ljubavi prema državi, obavezno drže ruku na srcu kad himna svira. I istu tu državu pokradoše do zadnjeg centa. Kakva je to ljubav? Meni se čini malo perverzno, ili bolesno. Da kradeš od nekog koga voliš.
Pa ja ovdje dolazim jednom godišnje, ne znam otkud ti ideja da kuckam i da mi je to posao.
Ne znam šta znači urte, nije ni važno. Pretpostavljam. Nešto se ne sjećam kad su tvoji "urte" da si ijednom pisnuo. Ni ti ni onaj tvoj prethodnik. Što ne smije u grad da izađe.