On botuje iz ljubavi prema zadriglom
Nego,ne rece nam sta bi juce?bilo ledno,nije bilo kulena za sendvice?
On botuje iz ljubavi prema zadriglom
Nego,ne rece nam sta bi juce?bilo ledno,nije bilo kulena za sendvice?
Koga zabolje sta ti mislis,da mislis ne bi botovao lupezima za camil dopa ovuda
Nego odgovori aman otkud onolika posjeta juce i dje su busevi za hercegovinu?
ne valjaju Sava Kovačević, Ljubo Čupić etc ali okej su ratko mladić, radovan karadžić i arkan. to su ti sistemi vrijednosti dfovaca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Đe se đede Vepru onih 5000 zaposlenih za njegovog mandata? Ni 10% od tih 5000 ne dođe da ga podrži...
Vala nekorektno... Ili namirisali uhljebi da je Vepar bivši? Ne djeluje mi realno jer će ga podržat Lažojkovići, ali ko zna... Plaćenici uglavnom prvi namirišu vrijeme za prelet.
Tko leti, vrijedi...
Pa nisam ja ti da se j.. za gudru.
Ako te zabolje što pitaš?
A i šta će ti info? Tvoje kognitivne sposobnosti su vrlo skromne, a to si dokazao nebulozama koje nisu dugo viđane na forumu. Ili samo lažov dps-ovski.
A što se buseva tiče, to vidi sa tvojima. Vi ste eksperti u tome.
Obično ne pamtimm koji nik šta piše, ali tvoj je jednostavno teško zaboraviti.
Kako je moguće da od 10 stvari koje neko napiše svih 10 bude nebuloza? Vala jednu da si pogodio, eto slučajno nešto da napišeš da je istinito.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Da. Pamtimo kad vi Srbi niste mogli račun da otvorite od Milovog terora u ovoj državi. Jedan od antologijskih postova na ovom forumu.
Sreća pa si sad zapošljen u EPCG pa imaš i račun i zaradu stabilnu, državnu. Iste one države koju ti i tvoji saborci ne priznajete, ali vam je milo da čoplite od nje. To mnogo govori o dosta toga. Mada nije da nismo navikli od Raja, Slavena Veljega i MIća dobroga i poptenoga te štedi milijarde građanima CG.
Nego kako je u EPCG bogoti? Zarada redovna, nema puno posla je li tako? Može se kući odma posle kafice? Malo to dok se otkuca po društvenim mrežama i onda laganini doma a? Neka neka. Urte dok možete.
Last edited by hercules; 09-04-25 at 07:02.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Žestok fijasko juče.
A još veći fijasko kasniji pokušaj da se dps okrivi za "paljenje" 2 auta vrijednosti 1000€.
#fakenews
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Srbi nisu imali posla, nisu bili zaposleni, pa im je račun u banci nije ni bio potreban. To sam zato napisao.
TI znaš đe ja i šta radimVjerujem da je služba bila na forumu od početka, ali malo fula.
Tvoji se ubiše od ljubavi prema državi, obavezno drže ruku na srcu kad himna svira. I istu tu državu pokradoše do zadnjeg centa. Kakva je to ljubav? Meni se čini malo perverzno, ili bolesno. Da kradeš od nekog koga voliš.
Pa ja ovdje dolazim jednom godišnje, ne znam otkud ti ideja da kuckam i da mi je to posao.
Ne znam šta znači urte, nije ni važno. Pretpostavljam. Nešto se ne sjećam kad su tvoji "urte" da si ijednom pisnuo. Ni ti ni onaj tvoj prethodnik. Što ne smije u grad da izađe.
Neka ovo ovdje
" Pored toga SNS je iz Srbije poslao u Trebinje veliki broj svojih pristalica, koji su dobili dvojno državljanstvo, i upravo je ta seoba 2100 „novih“ glasača, uz veliki broj ljudi koji su organizovano dovedeni u Trebinje iz Nikšića, Herceg Novog i Crne Gore na dan izbora, uglavnom u organizaciji DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića koji se pretvorio u Vučićevu filijalu, ključan su razlog „pobjede“ i „porasta“ broja glasača Mirka Ćurića i SNSD-a u odnosu na 2020. godinu. "
Broj upisanih birača u Trebinju.
2022 - 30.189 (opšti)
2024 - 31.844 (lokalni)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pa što ne odgovoriš na bilo šta kad se već sjećaš?zid si ti spomenuo i namjestio penal,namjerno sam te uvezao jer se za zid pita konkretno df i tvoj ministar i puna usta su bila baš vepru (kao portparolu partije) kako će da ga sruši,zalećeli se i vratili se kući podvijena repa.
pa te peti put konkretno pitam šta bi,što se pravite mutavi godinama od onda i što taj zid i dalje stoji tamo?
Aj kad toliko pričate o tim glasačima koji su došli iz Bosne (ne kažem da nisu, samo ne vjerujem) dajte snimke autobusa ili bilo čega? U Srbiju kad su dolazili bilo je snimljeno itd.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mafia se vratila. Gotovo je…
A i ne ide da nas Mandic i Becic jasu. Jbg
Aj sad izguglaj i vidi čiji je pajtaš i ko ga je doveo da bude ministar i za koga ti zapravo botuješ ovuda
Bila vidim ispomoć juče na miting.
No tanko… Vepru ni svi funkcioneri nisu došli.
Ne mora nam kolega brinut ako je upanuo za stalno. I komačno otvorio račun u banku.
Sjetih se te epohalne izjave.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Opet kavcani nakon 4g bjekatva love srbe, veli pipun. Sve dok oni tih 4g drze vlast, policiju i sve poluge moci
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks