Page 7 of 16 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 151 to 175 of 396

Thread: lokalni izbori 13.4.2025. Herceg Novi i Niksic

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Hahaha, ču bot.
    Šta znači to bot? Je li to znači da neko nekoga plaća da nešto kucka? Kako kad niko živi ne zna da sam ja ovdje? Ja sam na forumu mnogo prije nego je Marko bio punoljetan.
    A i našao si kog da citiraš. Ološ i ništavilo Sava Kovačević krvolok.
    Naravno, nisi ti bot, nisam na tebe mislio. I za bota treba makar gram pameti. Ti više dođeš kao neki treći ešalon tiskoprka.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

On botuje iz ljubavi prema zadriglom

Nego,ne rece nam sta bi juce?bilo ledno,nije bilo kulena za sendvice?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Naravno, nisi ti bot, nisam na tebe mislio. I za bota treba makar gram pameti. Ti više dođeš kao neki treći ešalon tiskoprka.
    Odmah se vidi sav raskoš besmislenih postova i botovskih dps nebuloza koje izbijaju. Glupost uvijek nađe svoj put da se iskaže.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    On botuje iz ljubavi prema zadriglom

Nego,ne rece nam sta bi juce?bilo ledno,nije bilo kulena za sendvice?
    Mislio sam da se posle onoga serijskog blamiranja više nećeš pojavljivati na temi. Onoliko nebuloza za onoliko kratko vrijeme nije viđeno na ovom forumu, a on dugo traje.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Koga zabolje sta ti mislis,da mislis ne bi botovao lupezima za camil dopa ovuda

Nego odgovori aman otkud onolika posjeta juce i dje su busevi za hercegovinu?

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ne valjaju Sava Kovačević, Ljubo Čupić etc ali okej su ratko mladić, radovan karadžić i arkan. to su ti sistemi vrijednosti dfovaca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Đe se đede Vepru onih 5000 zaposlenih za njegovog mandata? Ni 10% od tih 5000 ne dođe da ga podrži...
    Vala nekorektno... Ili namirisali uhljebi da je Vepar bivši? Ne djeluje mi realno jer će ga podržat Lažojkovići, ali ko zna... Plaćenici uglavnom prvi namirišu vrijeme za prelet.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Koga zabolje sta ti mislis,da mislis ne bi botovao lupezima za camil dopa ovuda

Nego odgovori aman otkud onolika posjeta juce i dje su busevi za hercegovinu?
    Pa nisam ja ti da se j.. za gudru.
    Ako te zabolje što pitaš?
    A i šta će ti info? Tvoje kognitivne sposobnosti su vrlo skromne, a to si dokazao nebulozama koje nisu dugo viđane na forumu. Ili samo lažov dps-ovski.

A što se buseva tiče, to vidi sa tvojima. Vi ste eksperti u tome.
    Obično ne pamtimm koji nik šta piše, ali tvoj je jednostavno teško zaboraviti.
    Kako je moguće da od 10 stvari koje neko napiše svih 10 bude nebuloza? Vala jednu da si pogodio, eto slučajno nešto da napišeš da je istinito.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,837
    Thanked in
    2,798 Posts

Da. Pamtimo kad vi Srbi niste mogli račun da otvorite od Milovog terora u ovoj državi. Jedan od antologijskih postova na ovom forumu.
    Sreća pa si sad zapošljen u EPCG pa imaš i račun i zaradu stabilnu, državnu. Iste one države koju ti i tvoji saborci ne priznajete, ali vam je milo da čoplite od nje. To mnogo govori o dosta toga. Mada nije da nismo navikli od Raja, Slavena Veljega i MIća dobroga i poptenoga te štedi milijarde građanima CG.

Nego kako je u EPCG bogoti? Zarada redovna, nema puno posla je li tako? Može se kući odma posle kafice? Malo to dok se otkuca po društvenim mrežama i onda laganini doma a? Neka neka. Urte dok možete.
    Last edited by hercules; 09-04-25 at 07:02.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

10. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,603
    Thanks Thanks Received 
    5,978
    Thanked in
    2,280 Posts

Žestok fijasko juče.

A još veći fijasko kasniji pokušaj da se dps okrivi za "paljenje" 2 auta vrijednosti 1000€.
    #fakenews

12. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Pa nisam ja ti da se j.. za gudru.
    Ako te zabolje što pitaš?
    A i šta će ti info? Tvoje kognitivne sposobnosti su vrlo skromne, a to si dokazao nebulozama koje nisu dugo viđane na forumu. Ili samo lažov dps-ovski.

A što se buseva tiče, to vidi sa tvojima. Vi ste eksperti u tome.
    Obično ne pamtimm koji nik šta piše, ali tvoj je jednostavno teško zaboraviti.
    Kako je moguće da od 10 stvari koje neko napiše svih 10 bude nebuloza? Vala jednu da si pogodio, eto slučajno nešto da napišeš da je istinito.
    kojm mojima?tj koji su ove nedjelje?

pa da usporiš malo sa granjem možda bi se i sjetio ponečeg,evo prvo da odgovoriš na bilo koje pitanje koje ti je postavljeno otkad te špricaju tomić i ekipa da bulazniš ođe po forumu.ako ne znaš,pitaj gazde pa nam prenesi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

kojm mojima?tj koji su ove nedjelje?

pa da usporiš malo sa granjem možda bi se i sjetio ponečeg,evo prvo da odgovoriš na bilo koje pitanje koje ti je postavljeno otkad te špricaju tomić i ekipa da bulazniš ođe po forumu.ako ne znaš,pitaj gazde pa nam prenesi.
    Prvo si se provalio oko kvarta Grudska mahala, pa si se provalio okko zida i ko je nadležan, pa si se provalioo oko portparola. Šta si još pitao? Tarzan je li? KO je Tarzan? AKo je MIlošević, tu ti ne mogu odgovoriti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Da. Pamtimo kad vi Srbi niste mogli račun da otvorite od Milovog terora u ovoj državi. Jedan od antologijskih postova na ovom forumu.
    Sreća pa si sad zapošljen u EPCG pa imaš i račun i zaradu stabilnu, državnu. Iste one države koju ti i tvoji saborci ne priznajete, ali vam je milo da čoplite od nje. To mnogo govori o dosta toga. Mada nije da nismo navikli od Raja, Slavena Veljega i MIća dobroga i poptenoga te štedi milijarde građanima CG.

Nego kako je u EPCG bogoti? Zarada redovna, nema puno posla je li tako? Može se kući odma posle kafice? Malo to dok se otkuca po društvenim mrežama i onda laganini doma a? Neka neka. Urte dok možete.
    Srbi nisu imali posla, nisu bili zaposleni, pa im je račun u banci nije ni bio potreban. To sam zato napisao.
    TI znaš đe ja i šta radim Vjerujem da je služba bila na forumu od početka, ali malo fula.
    Tvoji se ubiše od ljubavi prema državi, obavezno drže ruku na srcu kad himna svira. I istu tu državu pokradoše do zadnjeg centa. Kakva je to ljubav? Meni se čini malo perverzno, ili bolesno. Da kradeš od nekog koga voliš.
    Pa ja ovdje dolazim jednom godišnje, ne znam otkud ti ideja da kuckam i da mi je to posao.
    Ne znam šta znači urte, nije ni važno. Pretpostavljam. Nešto se ne sjećam kad su tvoji "urte" da si ijednom pisnuo. Ni ti ni onaj tvoj prethodnik. Što ne smije u grad da izađe.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Neka ovo ovdje

" Pored toga SNS je iz Srbije poslao u Trebinje veliki broj svojih pristalica, koji su dobili dvojno državljanstvo, i upravo je ta seoba 2100 „novih“ glasača, uz veliki broj ljudi koji su organizovano dovedeni u Trebinje iz Nikšića, Herceg Novog i Crne Gore na dan izbora, uglavnom u organizaciji DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića koji se pretvorio u Vučićevu filijalu, ključan su razlog „pobjede“ i „porasta“ broja glasača Mirka Ćurića i SNSD-a u odnosu na 2020. godinu. "

Broj upisanih birača u Trebinju.
    2022 - 30.189 (opšti)
    2024 - 31.844 (lokalni)

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Prvo si se provalio oko kvarta Grudska mahala, pa si se provalio okko zida i ko je nadležan, pa si se provalioo oko portparola. Šta si još pitao? Tarzan je li? KO je Tarzan? AKo je MIlošević, tu ti ne mogu odgovoriti.
    pa što ne odgovoriš na bilo šta kad se već sjećaš?zid si ti spomenuo i namjestio penal,namjerno sam te uvezao jer se za zid pita konkretno df i tvoj ministar i puna usta su bila baš vepru (kao portparolu partije) kako će da ga sruši,zalećeli se i vratili se kući podvijena repa.

pa te peti put konkretno pitam šta bi,što se pravite mutavi godinama od onda i što taj zid i dalje stoji tamo?

Thanks Thanks Given 
    25,815
    Thanks Thanks Received 
    8,309
    Thanked in
    4,075 Posts

Aj kad toliko pričate o tim glasačima koji su došli iz Bosne (ne kažem da nisu, samo ne vjerujem) dajte snimke autobusa ili bilo čega? U Srbiju kad su dolazili bilo je snimljeno itd.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

pa što ne odgovoriš na bilo šta kad se već sjećaš?zid si ti spomenuo i namjestio penal,namjerno sam te uvezao jer se za zid pita konkretno df i tvoj ministar i puna usta su bila baš vepru (kao portparolu partije) kako će da ga sruši,zalećeli se i vratili se kući podvijena repa.

pa te peti put konkretno pitam šta bi,što se pravite mutavi godinama od onda i što taj zid i dalje stoji tamo?
    Ko je portparol?
    Ministar je Radunović i ne sjećam se kad je pominjao taj zid.
    Slučajno poznajem onoga momka koji je prijavio ono, a on nije kod nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Aj kad toliko pričate o tim glasačima koji su došli iz Bosne (ne kažem da nisu, samo ne vjerujem) dajte snimke autobusa ili bilo čega? U Srbiju kad su dolazili bilo je snimljeno itd.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    To su glasači dps-a, makar ovi iz Hercegovine. Otkud bi znao onaj Milov klaun(klon) Nikolić ko je na spisku? Eno i onaj Hercegovac Zirojević je sam rekao da sve što se dešava je posledica rada prethodne vlasti.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Ko je portparol?
    Ministar je Radunović i ne sjećam se kad je pominjao taj zid.
    Slučajno poznajem onoga momka koji je prijavio ono, a on nije kod nas.
    dakle prvi ti priznaješ da ti ministar ćuti k'o zaliven za isti taj zid što te žulja?

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Mafia se vratila. Gotovo je…

A i ne ide da nas Mandic i Becic jasu. Jbg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

dakle prvi ti priznaješ da ti ministar ćuti k'o zaliven za isti taj zid što te žulja?
    Au, evo i Umart ubo. Bravo, da ne ispadne da je sve što napišeš nebulozno i lišeno elementarne istine.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Aj sad izguglaj i vidi čiji je pajtaš i ko ga je doveo da bude ministar i za koga ti zapravo botuješ ovuda

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Bila vidim ispomoć juče na miting.
    No tanko… Vepru ni svi funkcioneri nisu došli.
    Ne mora nam kolega brinut ako je upanuo za stalno. I komačno otvorio račun u banku.
    Sjetih se te epohalne izjave.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Pa ja ovdje dolazim jednom godišnje, ne znam otkud ti ideja da kuckam i da mi je to posao.
    Ne znam šta znači urte, nije ni važno. Pretpostavljam. Nešto se ne sjećam kad su tvoji "urte" da si ijednom pisnuo. Ni ti ni onaj tvoj prethodnik. Što ne smije u grad da izađe.
    Dolazi jednom godišnje sem kad su izbori 100 postova dnevno.
    I naravno

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Opet kavcani nakon 4g bjekatva love srbe, veli pipun. Sve dok oni tih 4g drze vlast, policiju i sve poluge moci
    Podgorica Podgoricanima!

Page 7 of 16 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)