u katastar. salter desno kad udjes pored onog dijela dje je filijala banke.
Zna li neko kako se vadi potvrda o neposjedovanju nekretnine? Na internetu nalazim stare podatke, a na telefon normalno niko se ne javlja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
u katastar. salter desno kad udjes pored onog dijela dje je filijala banke.
f6
I nećeš moći da je podigneš isti dan kao što je to slučaj sa listom nepokretnosti.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ne znam...
Probao sam to što si rekao sa listom nepokretnosti - taj i taj nema ništa od nekretnina, rekoše - to vam je onaj šalter tamo desno.
Neka javi brat retype_htc kako je prošao
Last edited by SpellStealer; 07-04-25 at 17:27.
Lukaj
Nije baš 58 sec,ali meni izdali za 1min:45sec.Na šalteru mi primila zahtjev i rekla dođite za 7(sedam) dana?!Onda sretoh poznanika koji radi u katastar,rekoh mu što sam došao i da mi nije žurba.Sačekaj,veli,uze onaj moj papir od gospođe sa šaltera,uđe u kanc.iza gospođe sa šaltera i izađe sa ovjerenom potvrdom.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa eto, i lijepo je od ljudi što ‘oće da učine, takav smo narod. . . za nekoga je to minut, za nekoga 2 minuta, za nekoga 7 dana, sve je to normalno u CG, život bi bio dosadan da nema te dinamike![]()
Lukaj
Nisam znao da zivim u amsterdam
Ovo je postalo smijesno
https://kvadratnekretnine.me/nekretn...MiLmkmYDH2-OCw
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To ti je prva cijena bln,ide to lagano na 4200e kvadrat ahahaha
Stvarno izgleda brutalno i opremljen je skupo ali bez obzira na to ovu cijenu nebih komentarisao
ps. nisam odavno listao portale bez ovdje malo sto pogledam i ako sa nekim pricam, ali ove cijene ne mogu . Nadjoh par stanova starogradnje to nisu ruine , nego pecine a cijene po 150.000e
Last edited by Stivi; 08-04-25 at 13:38.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ovaj stan ima kupca..zubara menadzera,bankara... ja sam resiver postavljao na scavolini komodu od 50 000 eura 2019 godine...))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je Kings resodence, ako Green Level ide za 3600 vala moze i ovo za 4100. Plus u cijenu su dva garazna mjesta i ostava. Cijena jeste ogromna ali nista veca u odnosu na sve ostale stanovejer je ovaj luskuzan.
Realno ko oce da opere 600K iz cuga, ovo je top.
Zamisli neke sirotiljske stanove po 150-200k pa moras vise transakcija da radis. Ovako paf paf i gotovo u sekundu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ada nije pranje para takva je cijena jos extra sredjen....
Ozbiljno, sta je ovdje luksuzno, i skupo opremljeno? Spusteni plafon koji se radi za sicu, vrata klasika, pod brodski pod/parket sta li vec, osvetljenje klasika/malo modernije. Nije mi jasno sta ovdje moze da kosta 600K EUR. 200K i da im je previse, i to da je coek velikodusan. Smijurija zesca.
Da nece jedinicu za centralno usisavanje koja je ispod 2K EUR da naplate jedno 50-60K EUR
Stan je opremljen ok, ali ga ne bi nazvao luksuznim, daleko od toga.
Last edited by techlinkit; 08-04-25 at 22:20.
Meni zadnja fotografija iz oglasa u svim segmentima odiše luksuzom.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zavisi kolega šta je za tebe luksuz..
Nekome je luksuz garnitura nattuzi od 2-3 hiljade a nekome nije ona od 10…
Isto tako i kuhinja, neko je odradi za 10k, neko je plati 100k
Nekome je luksuz bosch sporet od 2000€, nekome miele od 6000€ , nekome Gaggenau od … (ima i skupljih, nego eto sa našeg tržišta)
Ovaj stan je opremljen top, može se reći luskuzno plus ima (podno grijanje, daikin toplotna pumpa, video nadzor, smart home, zgrada od samo 10 stanova koja izgleda top) (za razliku od nekih koji opreme za 10k cio stan ili manje i napišu LUKSUZNO OPREMLJEN)
Je li masu para? Jeste.
Da imam ne znam koje pare vjerovatno ga ne bih kupio ali eto..
prodavali su se u toj zgradi i skluplje...
Ali racunaj da je sam sam stan 100k-150k manje kad maknes 2 garaze, ostavu i namjestaj (o ukusima necemo)
Je li skupo - jes...
Ali ako moze u kraj Tolosa po 3500...
ali je izgled stanova top, neko je promislio u gradnji - veseraj, garderoberi, centralni usisvac i slicno
gledao sam za stanove u PG fakture za WC solje (monoblok stvarno) sa cijenama od vise desetina hiljada eura... samo to...
imaju ljudi para, imaju prvo da se sa njima bahate![]()
Bravo , da nisi gledao to fakturu za jednu crnu solju i sanitarije za jednog fudbalera)) 4 solje dva stana
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks