Neka se obrati Upravi za saobracaj.
Postoji li neki tehnički pregled u CG, Srbiju, Albaniju ili neku bližu zemlju đe se može odvesti inostrano auto na pregled, platiti i dobiti sve papire i izvještaje o stanju vozila, a da nema veze sa nikakvom registracijom i slično?
Auto je od kolege i na ukrajinske tablice je, registracija je važeća ali mu uskoro ističe "tehnička validnost" koju mora da obnovi inače neće smjeti da ga vozi. Odlazak u Ukrajinu nije opcija, jer jbg. E da, auto je u Bugarskoj, tamo živi sad.
U PG smo pitali na par mjesta, Niš i okolinu i svima je odgovor da ne može.
Nije mi to najjasnije zašto, izvoli pare, pregledaj auto i daj mi report. Šta njih briga šta će to nekome...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Neka se obrati Upravi za saobracaj.
Prema tome, šta da ti kažem?
gledao sam ima li dje tema o navodnom ciscenju dizni za dizel auta, ne nadjoh nista pa da pitam imate li kakva iskustva i preporuku, nesto sto mislite da dobro obavlja posao od tih aditiva. na youtube i na google sam nasao kao top 5 brendova nekih koji su za to kao dobri ali to je sve nesto iz USA sto je odje nedostupno.. ima li ista da valja od toga na nasem trzistu i dje moze da se kupi? vazda fala!
ko drugom jamu kopa sam u nju orleans.
Ljudi, na moderne motore ubrizgavanje radi na 1500-2000 bari...Ako mislite da na toliki pritisak moze da se zadrzava neka prljavstina koju bi bilo kakav aditiv oprao onda ne znam sta da vam kazem...
Jednostavno je vrijeme za remont ako ima bilo kakvih odstupanja
Tako je. Aditivi su glupost i porez na budale.
Na kolko nm stelujes pendrek![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Da nema neko iskustva sa ovim problemom, Peugeot 3008 1.6hdi 2018?
Dok je greška upaljena sve radi normalno, ali par dana ako se ne vozi, baterija bude mrtva... iako je nova Bosch prije pola godine stavljena.
Svakako ću poći u servis...
![]()
Last edited by tigi; 06-04-25 at 12:00.
Akumulator ili alternator.
Protekcija napajanja strujom od strane menagmenta a relej je zatvoren i dobiva napajanje kroz para dana bude prazan...
Relej otvoren nedaje struju potrosacima a proveri taj central power switch od nega ti racva BCM i BSM ili BSI i dr ...
Proveri punjenje i komandu na generator preko Lin bus i dr vidim da u gornjem uglu nemas 12.5volti .....
Rekla bi starleta iskoristi moje maneTaj tetris bi mogao jos ih kojeg modula pokazati greski
![]()
Last edited by injection; 06-04-25 at 12:55.
3008 zabudalio adblue…
U servis zamijenili brizgaljku i još nešto ali rekoše da će vjerovatno morati da se gasi…
A okle, to je gospoda…
Kazu novi je 1000€, bolje ga ugasiti![]()
Sta se cisti kod modernih motora?
Usis i ove moderne fore za MAF/ERG itd?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja sam sipao Tunap od 40ak eura u 2 dizela, ali oba preko 20 god stari, i rezultati su baš fantastični, mnogo mirniji rad, a tata kaže i potrošnja manja za oko litar... Za ove novije ne znam, ne vozim nove dizele, samo benzin :P
BTW za nas kojima je djelimično ili potpuno pošao jedan od ovih malih displeja koji pokazuju kilometražu, temperaturu i sl, radi li ko popravke toga, ili mora cijela instrument tabla da se mijenja? Rješenje postoji, samo ako ima znanja, vremena i volje:
(nečitko)
Rasovic masline meni radio na jednoj hondi prije nekoliko godina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Moze li mi iko pogledat' za ovo, ne mogu oniline nista da nadjem po ovim brojevima.
U pitanju je pumpa goriva za C4 1.6HDi 73kw 2016 god.
Sent from outer space using Tapatalk
Samo da se poruci.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks