Roze neki hrvatski, Rose saint hills![]()
Ahahahahahahahahaha, samo oko nekog finog rozea je ostalo da prodiskutujemo i da se skroz složimo, po mome naravno![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Roze neki hrvatski, Rose saint hills![]()
Mhm, Fakin, ali mi paše i Skaramuča skroozInače su mi rozei iz plavca generalno gotivni. Nazire se bilateralni dogovor
![]()
Veli,u unutar-žabarskom sukobu.Obožavam te.Znači,mislim stvarno žao mi je što su toliko se zdali u nacionalizaciju hrane no nekad je otužno naročito kad krenu ovakve spike.Na wiki piše Lazio.
Ali,moj ti je savjet nikad sa Italijanima na tu temu,NEVER EVER.
EDIT:
"Budući da ime potječe od carbonaro , neki ljudi vjeruju da je jelo prvi put napravljeno kao obilan obrok za talijanske radnike na ugljenu.U dijelovima Sjedinjenih Država ova je etimologija dovela do izraza rudarski špageti." Ima i ovo u što mogu povjerovati.
______
Baj d vej super izgleda još samo da smisle neki program da se rašire mirisi sa ekrana.Danas spremam rižoto sa povrćem u bujonu juneće supe drži me ono rovito od sinoć.Kako ja nemam dobre navike to je pakao.
Last edited by Bluemoon; 03-04-25 at 15:27.
Hajde evo ti jedan zadatak kako ne sumnjam u tvoj izbor sireva na onu temu tajna kuvara da napišeš preporuke ali da ima ovdje da se uzme,imam ozbiljan problem s tim ako ne računam domaće.
Inače,pretjeruje Balkan generalno mene jedan baš Italijan bacio u to da obožavam povrće/salate i to.I svašta možeš da kombinuješ i baš možeš da se igraš sa slatko/kiselo/slano i daleko su veći energy buster od mesa.Svaka čast mesu no (lično) bi da smanjim.
LM
Evo rizoto. (miriše wow)
A ovo dolje je baza (rukola/valerijana/pera luka) dok ne vidim što ću još dodati mocarela uvijek se nađe tu nekako.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Meni izistinski, ali ono najozbiljnije, nema sira koji ne valja. Samo kad ga naciljaš koji ti uz što najljepše paše, i, naravno, u kojoj mjeri. Ova mu mjera tu često dođe i bitnija no vrsta
A ja ih toliko volim da bi ih i uz ribu jeo, no ne smijem, izbiće me neko motkom![]()
Meni trapist ovaj po prodavnicama jedino izgleda kao neka kopija sira.One "biljne" ne računam u sireve ali što veliš ostalo..
Nego,ništa manje bitno imam u planu nisam znala što da činim sa tolikom količinom drenjina) dugo sam se mislila i danas mi na um pade kad već pominjemo salate da napravim sirće.Mislim moji su pravili neku drenju (alkoholno piće no thanks grozno je
) ali OCAT što da ne.
Odmrznute i spremne.
Zamisli izbije ptičija pandemija i banuju piletinu
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Beale tamo s te crne misli...
Samo piletje.
@tigrovo_oko
Nukleus
..i zbilja si posebna..
Last edited by Bluemoon; 04-04-25 at 01:45.
Jos nisu uspjeli ukus sa stare tehnologije da dobiju...)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by joni; 05-04-25 at 20:41.
Aha kontam vidim da su "ugravirane" a reče da ne voliš zajebancije sa tijestom da praviš tako da se zaključak mogao i sam nametnuti.
Nego,mala opaska kad pomenu bosiljak jednom sam uzela ovaj u spreju nije loša fora (nije ovaj proizvođač baj d vej u cijeloj priči nije ni akcenat) pa se sjetih da ima u aromi čini mi se maslinovo sa sistemom u spreju zna biti baš praktično sačuvah samo ambalažu recimo za salate.
Buva ne śekiraj se, evo ima nas koji smo uživali i za tebe i još poneke
Otvorih i sezonu kupanja prije ovog zahlađenja, a u pm, nek ide ćivot...
Last edited by tigrovo_oko; 05-04-25 at 21:16.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks