Posta,
Prije par sedmica,provizija na 200 eura mi je bila 6,5 eura.
WU ne moze vise preko poste,da se salje.
Najjeftinija opcija slanja novca za SRB?
Posta CG?
U pitanju je 200-300e.
--------------------------
Do Not Disturb.
Posta,
Prije par sedmica,provizija na 200 eura mi je bila 6,5 eura.
WU ne moze vise preko poste,da se salje.
Može, danas slala, ali su provizije sramota. Kaftu da platiš da neko pođe i ponese ih.
Za SRB i BIH ima brza pošta i to je upola jeftinije od WU.
PayPal?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
WU je za Srbiju bio baš povoljan ranije…
Kakav je put od Sarajeva do Niksica? Ima li rupa? Preko Priboja je kataatrofa.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Dobar ako zanemariš Šćepan Polje, tih 15km, koliko li je već...![]()
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
I one tunele pored Pivskog jezera.
sad zamisli kad se uvali kiša u njega.za utjehu je da je sad odličan kakav je bio
Da li j eiko uspio poslati on line telegram zadnjih godinu? Je li realno da ovo ne radi??
Ja sam mislio da je do mene. Milion pokušaja i ništa. Na kraju Do pošte otišao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo sma i ja mislila da j edo mene pa da pitam odje a i sestra mi je sda potvrdila.
Poslah im mail pa cemo vidjeti.
21. vijek i mi moramo u postu
Ako si van drzave, sliklaj se.
Zna li ko dje imaju ove ukrasne ogradice da se uzmu ? I koja im je cijena po metru duznom otprilike ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Plastične su imali u Kaliju, oko 20 eura su bile čini mi se.
Telegram ponekad šteka, naročito kod plaćanja, pokušajte kasnije...
Caka je da pažljivo kliknete desno na polje da prihvatate uslove korišćenja i pređete na drugu stranu đe sve zavisi od ljubavi između pošte i banke.
AKo ne radi, probas drugi browser, jer u neke ti ne prikaze check box da prihvatas uslove, a onda nece ni da ponudi opciju da predjes na placanje
Imao ih je Centrometal nekad, a i KIPS... mada, nijesu bile bas najjeftinije ako imas neku vecu metrazu
koliko god bila garna dionica u tome dijelu, isti sam... milije mi se lagano istruckat tih 15km, pa i zimi, nego kruzit okolo i motat se - samo onaj potez oko Tjentista mi je dovoljan da se svaki put pokajem sto sam tuda otisao
da je coek sam u kola i mozda, jos kad imas nekog ko ima osjetljiviji zeludac kad se krene prebacivat lijevo/desno po sjedistu u one krivine - ihaaaprosjecna brzina 33
![]()
![]()
Da nije ko u skorije vidio Xiaomi produžni u prodaji?
Ja sam moj uzeo baš odavno ali mi sad treba još jedan a dje god da gledam nije na stanju.
Alternative su prilično loše ili u najmanju ruku gore od Xiaomi-ja a obično i skuplje.
Probah recimo Remax neki crni prošle godine i to smeće je u kanti završilo prilično brzo.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Do Not Disturb.
Probala sma tri browaer, dva racunara, nista. Telegram se ne moze poslati.
Kada kliknem prihvatam uslove i placanje karticom, samo vrti i kaze ostekla sesija i stalno tako. Uzas. 21.vijek.
Poslal asam im upit na mail, kaze primili smo vas upit i cao
Raspad sistema.
S obzirom koliko se samoodržavao sistem godinama, dobro je i radio do sadaInače ne radi sistem mislim i pola godine već...
PS: Postavljen je ima i 20 godina
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks