Ma znam sve to. Ali onamo na glavni bulevar zauzeti traku, pa to nije degenerik, nego balvančina seljačka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I kod Ekonomske i na Bulevar i u Džordža Vašingtona i đe oćeš.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ma znam sve to. Ali onamo na glavni bulevar zauzeti traku, pa to nije degenerik, nego balvančina seljačka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Balvana nam ne fali.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bijeli x6, albanci, pretice kolonu kroz tunel u Kotor, pun gas, dobro nije ubio koga...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Audi A/S3 BR-PG skinuo je 15-20 auta sve preko pune i kroz krivine, ja ne znam kako nije ubio nekoga. Policija nista.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zvao sam ali nista, nema patrole.
Redovni degenerik na sred krivine, preko pješačkog... Komunalna prodje i pravi se mrtva, ne smije ni sirenu da upali jer se biće zna ko je glavurdan posrani.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja mislim da za svaki malo skuplji auto prvo moraju provjeriti ciji je pa onda ili da ga nose ili da se prave mutavi.
Toliki dizajnerski promašaj da ga ni pauk neće.
Cesto je parkiran u Bloku 9 ali ovamo uvijek na parking mjestoIspred Urban palace.
Par zadnjih jutara parkiram u Atlas u garazu, nikad mi nece biti jasni ljudi koji pored 15 slobodnih mjesta parkiraju u trakama, na krivinama, zasto???
Tu su vise primjetni i pokazuju da mogu da rade sto oce.
Tipicni kompleksasi.
Do Not Disturb.
Ima i toga, jer su sva auta koja su tako parkirana bila skupocjena.
Jer u atlas vrata ne mozeš otvoriti kad se parkiraš na normalno parking mjesto, toliko valjda znamo/znate…
Ni ja sigurno ne bih parkirao auto od 50k da mi ga cukaju sa svake strane…
Nisam racunala ta mjesta, ovo su bila slobodna regylarna mjesta na koja sam se i ja parkirala sasvim normalno i komotno.
necu ni ja ovo moje od nepunih 10 da parkiram onamo dje su po 2/3 mjesta izmedju stubova jer su preuska
samo ako nadjem ona pojedinacna mjesta, ako ne, idem dalje...
ali ne ostavljam zbilja u prolaze i uza zidove kao pojedini
nedje jos na pocetku koristenja te garaze me je neko unazadio ~500e jer je ocesao cijelu stranu auto i od tad ne parkiram na ta mjesta
Ovako svaki dan... padobranci za koje ne znas da li oce da stanu (nema zmigavca) ili vec stoje (nema sva 4) nego samo po volji staju na sred puta pa opet krecu kad im dune... i poslije kako udes...
Taman ih treba redom udarat', samo neke siljke da nabodem naprijed.
Zanemariti datum i usputne psovke ali ovakvi mi odma dignu pritisak.
Do Not Disturb.
Psovke.... +1
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
A za psovke,valjda dolazi sa broda,
By the way,moj pašo je pomorac i kada vozi svaki kočijaš mogao bi da mu zavidi ,u 300m x30 ide ova ili slicna psovka,prvo bi poceo od gospodje koja prelazi van pješačkog na sred Bulevara.
Sta da vam kazem, kada je u Pg -cekao auto na bulevaru 5min da se pomjeri,a mogao je da ga zaobidje(pravi prekrasaj )dok je ovaj pio kafu u nekom basti od kafica
Sorry fidel nema ovo veze sa tobom,al podjseti da ima mnogo gorih od tebe
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Snimak mi je corrupted dje se vracam istim ovim bulevarom sat vremena kasnije...
Idem pravo i cura koja skrece i mora da me saceka je yebe zivu silu nego misli da joj pizda daje prvenstvo prolaza...
Isto sam legao na sirenu kao i na ovom snimku iznad a kulturna gospodjica mi je podigla srednji prst iz kola.
Ne vjerujem da cu "spasit" snimak al' rado bih joj facu share-ovao.
Do Not Disturb.
ometas ljude dok se suncaju... stvaaaarno![]()
Ja sam u Pg i nikad ne vozim opuštenoVazda što bi moja baba rekla, četvoro oči otovrim.
Ovo svakako ali gledaj i da se opustiš sasvim je moguće ovo drugo,uz laganu muzikicu moj ti je savjet - nijedan u naslovu ove teme nije vrijedan tvojih nerava.
Inače,primjetila sam da sam jedna od rijetkih koja pusti auta da se uključe ali ovi iza zbog toga pizde i udare na sirenu,onda u inat pustim cijelu guseničku kolonu dok ovaj iza i onaj izda pizdi za Oskara.Kakav satisfakŠN.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks