Originally Posted by
BiTrAtE
Probali ga danas, oduševili se. Odlično izgleda, komforan pozadi, udoban, kontrolna tabla i onaj centralni displej skladni skroz, ne izgleda mi ka space shuttle kod Pežoa recimo i ovaj hibrid je odličan u vožnji (200ks), četvoro odraslih uzastranu (do Barutane i nazad ga probasmo) gura bez problema, ne vidim da mu snage fali iako vozim dosta jače auto privatno. Međuubrzanja odlična, a ono pomijeranje zadnjih točkova pri skretanju me oduševilo, bukvalno kao da se vrti auto oko svoje ose, jako korisno pri parkiranjima u uskim prostorima i slično. Potrefi se da je na lageru baš boja koju smo htjeli, metalik siva mu stoji brutalno plus je sa Harman & Kardon ozvučenjem što je super. Ima još dosta dodatne opreme tako da se baš ono da kažemo potrefio skockan kakvog bi ga inače htjeli.

Ne znam šta bi još mogli gledati u toj klasi (kažu da mu je direktan konkurent Peugeot 408 ali mi se ne čini tako, manji je) ali 90% će Rafal biti izbor...

Ako ces veci auto sta mislis o novom kodiaqu, mislim da je sa dizel 2.0 po meni bolja kupovina :-)
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bookmarks