Nikada ništa ne nosim u zadnjem džepu, uključujući i karticu ... Dešavalo se da pada ali ne toliko puno niti sa veće visine. Mijenjao sam bateriju ranije, ne vjerujem da je to, ali da krenem od toga![]()
...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pametna zena.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pozdrav, radi li ko reparaciju zadnjih kocionih klijesta (renauln SCenic 3, el.rucna)?
Spremam sestrinog "I'm just a girl" clia za tehnicki...
Na auto nesto nisu radili farovi, vodila ga je kod nekog auto elektricara, na auto su napravljeni farovi a onda su se upalile lampice za servo, abs, stop i service.
Servo ne radi, abs ne radi...
Ispitao sam osigurace sve, pogledao releje...Dijagnostika nece da ocita nista od gresaka
Skidao tockove, gledao senzore od absa, sve djeluje on
Inace citavo auto skace kad se vozi, kao da je na kockaste tockove, na vozacevu stranu melje nesto na izlaz iz menjaca pakao...
je li ovo poluosovina ili lezaj u menjac
https://streamable.com/0sxxdz
cuje se na izlaz iz menjaca i citavo auto skace
inace je clio mk2
Last edited by Laz; 22-02-25 at 16:29.
Ne znam, moguce da je u mjenjac a moguce je da su ispali lezajevi/se prosuli od unutrasnjeg zgloba.
Odvoji poluosovinu od mjenjaca pa probaj.
Što znači ovaj simbol na tabli?Scenic 2012.Uglavnom je ovaj list ispred kola a nekad se pretvori u oblak.
Oblak se pojavljuje kada je vazduh koji ulazi u motor necist.
Ovo sto vidis sad se pojavljuje kad je vazduh cist.
Aoooo,a mi zezali druga što je sa x trailom vozio ispred nas,bio oblak,da mu dimi auto i da nam zagađuje,kad ga pretekosmo,opet list...hahhaa,bili u pravu iako nismo ni bili svjesni toga.
Čemu to mjerenje zagađenosti?Zbog putnika/vazduha u kabini ili zbog motora/usisa?
Zbog klime prvenstveno. Naprijed ima smog senzor za automatsku recirkulaciju.
lupate gluposti
ovo je znak da je u autu pogodno za rast biljaka iz vode sa suvozaceve patosnice koja se skupila prije 5 dana kad je bila kisa
Ne znam sta da ti kazem. Na Toyote npr. moze da se podesi ugao i senzitivitet, za Renole ne znam.
https://www.instagram.com/reel/DBePM...Jma3I4OXVhdQ==
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Koliko bi moglo da košta farbanje krova za jedan stariji scenic i da li to neko radi u Podgorici? Sa krova je pola farbe oljušteno, tako ta bi valjalo da se ispolira i ofarba. Ili to nije isplativo?
Cena farbanja krova na starijem Renault Scenicu zavisi od nekoliko faktora, kao što su stanje krova, količina farbe koja treba da se nanese, specifični radovi poput poliranja, kao i samo tržište u Podgorici.
Prosečno, farbanje krova može koštati između 50 i 100 evra, u zavisnosti od tih faktora. Ako je potrebno poliranje i temeljno pripremanje površine (čišćenje, skidanje stare farbe, nanošenje podloge), cena može biti nešto viša.
Što se tiče toga da li je isplativo, to zavisi od stanja vozila. Ako je ostatak auta u dobrom stanju i planiraš da ga zadržiš još neko vreme, farbanje krova može biti dobra opcija. Ako je automobil stariji i nije vredan puno, možda je bolje razmisliti o tome da li je ulaganje u farbanje krova ekonomski opravdano.
U Podgorici postoje servisi koji se bave takvim poslovima, pa bi mogao da se raspitaš kod lokalnih limara ili auto-servisa koji nude usluge farbanja. Ako te zanima, mogu ti pomoći da potražiš konkretne opcije u gradu.
Realno dobar odgovor
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
realno AI![]()
Realno bi ta hibridna inteligencija mogla i ofarbat taj dio krova i sl ..
Izlijepi folijom
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Prijatno me iznenadila kako ide...
Dacia Duster Comfort 2018god.
1.2 TCE 123ks
Probali ga danas, oduševili se. Odlično izgleda, komforan pozadi, udoban, kontrolna tabla i onaj centralni displej skladni skroz, ne izgleda mi ka space shuttle kod Pežoa recimo i ovaj hibrid je odličan u vožnji (200ks), četvoro odraslih uzastranu (do Barutane i nazad ga probasmo) gura bez problema, ne vidim da mu snage fali iako vozim dosta jače auto privatno. Međuubrzanja odlična, a ono pomijeranje zadnjih točkova pri skretanju me oduševilo, bukvalno kao da se vrti auto oko svoje ose, jako korisno pri parkiranjima u uskim prostorima i slično. Potrefi se da je na lageru baš boja koju smo htjeli, metalik siva mu stoji brutalno plus je sa Harman & Kardon ozvučenjem što je super. Ima još dosta dodatne opreme tako da se baš ono da kažemo potrefio skockan kakvog bi ga inače htjeli.Ne znam šta bi još mogli gledati u toj klasi (kažu da mu je direktan konkurent Peugeot 408 ali mi se ne čini tako, manji je) ali 90% će Rafal biti izbor...
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks