Ali,Galinka opstaje uprkos svemu.![]()
Vi Tivćani imate smisla za humor mislim primorci generalno.
No jesu nam ono Njemci garantovali zaštitu biodiverziteta uz zelene i to đe se đedoše baj d vej.
Guten Morgen, guten Morgen
Guten Morgen, Sonnenschein
Diese Nacht blieb dir verborgen
Doch du darfst nicht traurig sein
Nein du darfst nicht traurig sein
Weck mich auf und komm herein...
Bojim se ja da oni tamo šmrkaju i 8ebu sve u 16 u PortoMontenegro.I da ih zabolje za Montenegro.
Last edited by Bluemoon; 30-03-25 at 00:29.
Kul sve jasno drug.Samo da se u Crnoj Gori više ne foliraju ljudi kome je do čega stalo.
Meni je eto stalo do biodiverziteta a nekome do portomontengra,kocke i koksa.
I ja sam neđe vjerovala naivno da je Njemcima stalo do zaštite našeg biodiverziteta jer sam računala da su civilizacijski se uzdigli iznad nas,ali njima je stalo do nečega drugog.
Tako što se mene lično tiče nek se nose dođavola.I oni i Ameri i inji.
Jer ako nama nije stalo do onoga najvrednijeg što imamo u dobar procenat no izuzetke neka nas punom slobodom 8ebe ko stigne.Toliko.
Last edited by Bluemoon; 30-03-25 at 01:06.
Službenici Sektora granične policije su sinoć uhapsili dva lica kod kojih je pronađeno preko 400 kg rezanog duvana, ukupne procijenjene vrijednosti u iznosu oko 34.000 eura, saoopšteno je iz Uprave policije.
Po okončanju kriminalističke obrade, S.M. i M.R. su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina-dodaju iz policije.
Kazna za ovo je od 3 mjeseca do 3 godine.
E vala su obracunali kilo duvana po 85 eura a inace je po 40 eura u lokalu ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prosjecna zarada je 12000 eura godisnje i to u jaku firmu.
Sto znaci da si na dobitku da lezis u zatvor godisnje za svaku cifru preko aj da recemo minimum 40 000 eura.
Hrana voda struja zdrastvo(ne cekas red imas prioritet i na djecom! Ja svjedok licno ) socijalno nvo sektor je tu , sve besplatno i sirok krug ljudi koje upoznas ... bukvalno od radnika,bankara do ministra...
I kad izadjes radio si selidbe,vozio kamion,baustela
Ovaj sistem bas mora da se mijenja ...
https://www.cdm.me/politika/vukicevi...edene-rezerve/
jedina stranka vlasti koja je glasala protiv onog vasketovog zakona da se državna imovina daje na 99 godina. eo izgleda jedina koja smije reći da nešto nije kako treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E propalo se , ovo sam ocekivao od ure jedino...
Neko fino laže. Pipun ili Lažojlo there is the question.
https://www.cdm.me/politika/vlada-za...razumijevanja/
“Na 73. sjednici Vlade održanoj 21. marta na kojoj je utvrđen Predlog osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata o ekonomskoj saradnji potpredsjednik Vlade Milun Zogović (DNP) i ministarka saobraćaja Maja Vukićević (DNP) glasali ZA”, istakli su u izjavi za CdM iz Vlade.
Takođe, dodaju, na telefonskoj sjednici održanoj 24. marta godine na kojoj je utvrđen Predlog osnove za vođenje pregovore i zaključivanje sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata o saradnji u oblasti turizma i razvoja nekretnina potpredsjednik Vlade Milun Zogović glasao je ZA, dok ministarka saobraćaja Maja Vukićević nije glasala.
Tko leti, vrijedi...
Izgleda da je neko prije arapa i tajkuna razmisljao o ovome ... velika plaza
https://bizniscg.me/plan-juzni-jadra...ms3HlHXK0k862A
Last edited by NetworkMaster; 30-03-25 at 17:28.
Slatko me nasmijaše.
Dobar dan svima, osim....
Početna - CZIP
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Lako vam ga je sad kad su ovi pošteni na vlast što ne šklapaju.
Tko leti, vrijedi...
misliš da se neće prodati?da vidimo i to čudo,principijelnost stranke u cg.ja to još nisam vidio,ali da ne mračim...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
doktor. Milojko el grande spajic. Doktorat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Не знам има ли адекватна тема. Ако има има, пребаците је..
Форумашима исламске вјероисповести честитам срећан Бајрам!
Ozvaničiše li ovo posa', ozvaničiše...
https://x.com/MickeySpajic/status/1906406905263587368
Last edited by BiTrAtE; 30-03-25 at 20:57.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks