Page 164 of 548 FirstFirst ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... LastLast
Results 4,076 to 4,100 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

pa što niste?7

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    365
    Thanked in
    221 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Trazili bi mu nesto, mozda 100-500 miliona bankarske garancije, ali sigurno ne bi da prebaci 30 milijardi.

Sent from my phone
    Znaci trazili bi mu garanciju u 60 puta manjem iznosu od vrijednosti projekta?

Pa to onda nije nikakav ozbiljan projekat, ko garantuje da ce da izgradi ista vise od 500 mil. EUR, a i u tom slucaju da nece da ostavi ruglo, i devastaciju prostora, koje mogu CG da kostaju milijarde da sanira?

Ako je ozbiljan investitor, zainteresovan za ozbiljan projekat, i ima ozbiljne namjere, 30 milijardi je nista na globalnom trzistu kapitala.

Koliko sam citao, taj nidje svoje pare nije ubacio do sad, nego samo na foru hvata 'urodjenike' u banana zemljama, da ih prevari kao zadnje budale.

Ozbiljna racunica je: CG ulaze zemljiste vrijedno 30 milijardi EUR, investitor ulozi svojih 30 milijardi EUR na racun kao garanciju. Cist racun, duga ljubav. Sve ostalo je prevara.

U suprotnom, neka ide u US, UK, DE, CH, AT, DK, NL, NO i ostale razvijene zemlje, pa neka tamo proba svoje 'ozbiljne' stoseve, pa ce ga tako jako 'sutnuti', da ce zavrsiti na Mjesecu
    Last edited by techlinkit; 29-03-25 at 11:23.

Thanks Thanks Given 
    789
    Thanks Thanks Received 
    291
    Thanked in
    218 Posts

Arapi su već pokupovali sve što se može kupit po evropi. Ali najviše su prihodovale firme vecinom skandinavske koje su gradile Dubai. Volvo , Philips i ostali su zgrnuli ko zna koliko milijardi od izgradnje Dubajia i sličnih projekata. Ko će ovaj projekat da gradi kad krene zapitajte se. Bemax?? Mozda vidjecemo.
    Last edited by Giile; 29-03-25 at 11:35.

Thanks Thanks Given 
    19,116
    Thanks Thanks Received 
    8,907
    Thanked in
    4,337 Posts

"Kritičnog dana, 31.3.2018. godine, pozvan sam od strane prijatelja koji mi je, koliko se sjećam, rekao da je zaustavljen kamion sa cigaretama i zamolio me da mu pomognem jer je u pitanju čast njegove porodice. Shvatio sam da se radi o nedozvoljenom prevozu. Ja sam osjetio ljudsku potrebu da pomognem, ne sagledavajući posljedice”, kazao je Stojanović.

Čast porodice i čuvanje te časti od strane Slavka, naspram lopovluka policajaca koji su zaustavili kamion i htjeli da zaplijene švercovani tovar.
    Eto,to je sistem vrijednosti koji je 30godina stvaran i koji je,ako vjerujemo Stojanoviću,on stari panjat prihvatio kao normalan.Šta očekivati onda od đece,omladine,mladih,nekih budućih policajaca?Pa ja očekujem da p(r)opuste i prije nego što počnu da rade.A sjećam ga se,kako mi je autoritativno izgledao kad se u uniformi sa visokim činovima pojavio na polaganju testova i teorije za vozačku.Nikom nije dozvoljavao prepisivanje,nikom pomogao i još objasnio zašto je to bolje za nas.Reko,ovo je oličenje osobe koja treba da nosi uniformu.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 29-03-25 at 11:40.

5. The Following 4 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    114
    Thanks Thanks Received 
    4,474
    Thanked in
    2,631 Posts

Meni je jasno da je tebi krivo što nije prema tebi osjetio ljudsku potrebu da ti pomogne olo testova...

Poslato sa pisaće mašine S24 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

7. The Following 2 Users Say Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,116
    Thanks Thanks Received 
    8,907
    Thanked in
    4,337 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Meni je jasno da je tebi krivo što nije prema tebi osjetio ljudsku potrebu da ti pomogne olo testova...

Poslato sa pisaće mašine S24 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    Na čitanje rezultata testova,mene bilo malo blam/sramota,jer sam dobio 27/27 bodova...Davno bješe pa se ne sjećam je li bilo 27 maksimalno ali znam da je bilo 100% ubodenih.Štreber,piii

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,977
    Thanks Thanks Received 
    690
    Thanked in
    402 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Znaci trazili bi mu garanciju u 60 puta manjem iznosu od vrijednosti projekta?

Pa to onda nije nikakav ozbiljan projekat, ko garantuje da ce da izgradi ista vise od 500 mil. EUR, a i u tom slucaju da nece da ostavi ruglo, i devastaciju prostora, koje mogu CG da kostaju milijarde da sanira?

Ako je ozbiljan investitor, zainteresovan za ozbiljan projekat, i ima ozbiljne namjere, 30 milijardi je nista na globalnom trzistu kapitala.

Koliko sam citao, taj nidje svoje pare nije ubacio do sad, nego samo na foru hvata 'urodjenike' u banana zemljama, da ih prevari kao zadnje budale.

Ozbiljna racunica je: CG ulaze zemljiste vrijedno 30 milijardi EUR, investitor ulozi svojih 30 milijardi EUR na racun kao garanciju. Cist racun, duga ljubav. Sve ostalo je prevara.

U suprotnom, neka ide u US, UK, DE, CH, AT, DK, NL, NO i ostale razvijene zemlje, pa neka tamo proba svoje 'ozbiljne' stoseve, pa ce ga tako jako 'sutnuti', da ce zavrsiti na Mjesecu
    Lupam cifru okle ja znam koliko bi mu trazili? Isto okle i ti.
    Ali mu sigurno ne bi trazili da prebaci citavu sumu u CG.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    6,251
    Thanks Thanks Received 
    5,865
    Thanked in
    3,397 Posts

Ada ovi nasi foliranti posle sve price nema davanja strancima nista , oce da dadnu Nekretninu Hrvatima neki Dom u tivat mislim da ih caste pa nek republika Hrvatska ima pravo da to proda ili casti svog dom9ljuba...
    Ej oces kaki neces kaki vec si samo pipi

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

Mogu li litije neke sad da se organizuju?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

12. The Following 3 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

https://www.cdm.me/hronika/treci-put...ne-da-reaguju/

Za nepune dvije godine, dijete iz spektra autizma je treći put žrtva digitalnog nasilja vršnjaka, učenika viših razreda jedne osnovne škole u Baru.
    da odje ima države dmao bi išao otkaz direktoru škole plus kazne za maloumnike od roditelja koji su ovako vaspitali djecu (zatvor & žestoka novčana kazna) i naravno za bolesnike koji su maltretirali ovo dijete.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

ministarka ne zna izgleda neke stvari.

https://x.com/Fidelity_cg/status/1905936730877759933

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Sad će oni za čemprese da protestuju... hahahahahaha

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    789
    Thanks Thanks Received 
    291
    Thanked in
    218 Posts

Ugroženi gradjani ne brinite nema litija ni amfilohija vise jedino ako ih vi isti ne prizovete. Samo opušteno fala bogu blagi su dani pa iskulirajte malo.

Thanks Thanks Given 
    6,118
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Продајем више плацева баш хитно. Цијена по договору.

https://www.realitica.com/prodaja/ze...inj/Crna-Gora/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,251
    Thanks Thanks Received 
    5,865
    Thanked in
    3,397 Posts

Doce ovo do 1000... ako bog da barem nekog da spasi

Thanks Thanks Given 
    3,568
    Thanks Thanks Received 
    5,891
    Thanked in
    2,831 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    @hercules

A evo ne znam sto da napisem vise zaista, meni se čini da sam bio poprilično jasan...

Pricamo o uporednim periodima 2019ta...2020ta...2024ta... ti sad ubacujes u pricu ovo zaduzenje iz 2025te godine kad jos ni prvi kvartal nije gotov pa da poredimo podatke.

Mislim da sam jasno napisao da ce dug rasti u narednom periodu...ali da ce se finansirati kapitalni projekti a ne tekuca potrosnja.

Uspu navodi se da ce se vratiti 800 miliona duga a ne 500 kako ti pises... evo i linka:

https://forbes.vijesti.me/aktuelno/n...-miliona-eura/

Cek kojih sad 350 mil eur-a...ne mogu te vise ispratiti...jel to mislis od zaduzenja iz ove godine (opet ubacujes u pricu 2025tu god), gdje sam ti gore stavio link da od ovih 850 miliona ide 800 na otplatu starih dugova? Kad postavis pogresno jednacinu bez obzira sto su ti naredni koraci ispravni uvijek ces dobiti pogresan rezultat...kao i u ovom tvom slučaju.

Ovo su ugrubo računice, nemamo vremena sad za precizno izvodjenje i potrebno bi bilo utrositi bas puno vremena... nema niakve razlike ko hoce pažljivo da čita.

Dakle u zadnju kalkulaciju sam ukljucio razliku kad je DrPS zadnji put vladao i dug je bio 3,8 mlrd eur i na 4,5 mlrd iz 3.kvartala 2024te godine...to je oko 675 miliona erura duga....sa sve ukljucenim obeznicama "osvježivača" kako vi sto ste neutralni volite da pišete.... i sam si napisao da od te emisije od 750 mil eura je 500 mil eura otislo na stare dugove....tako da ti je razlika od 675 miliona i 500 miliona duga = 175 miliona eura ili priblizno 200 miliona koliko sam i napisao.

I na kraju bih napisao jos da je bas juce posle ove naše polemike izasao podatak/informacija konačan za javni dug iz 2024 te godine i on je precizno: 4,573 mil eur ili oko 61,3% BDP-a.

https://www.cdm.me/ekonomija/vlada-j...ilijardi-eura/

PS mozda ove postove nebi bilo loše prebaciti u temu Ekonomija CG, kako se nebi izgubili u moru ovih drugih poruka....jer vjerujem da ce biti zanimljivo da pratimo u narednom periodu kako ce se kretati i javni dug, i BDP....

750 miliona duga ti je 625? Kako obraza ti? Toliko smo mozda mi dobili nakon provizija i ostaloga a vracemo svih 750 koje smo uzeli.

Dje krijes milione i zasto? Kad si pisao istinu ne rece mi?

Ubacio sam zaduzenje i to pisem od prvog posta. Zasto to nisi procitao je vec do tebe ne do mene.

U prvom linku koji sam okacio nije bilo precizirano gdje ce cijela emisija od 850 da ode. Nakon pisanja javnosti rekose da ce da zatvaraju jos neke kredite. Ok nije problem. Dakle nece 500 od 850 da potrose na obveznice Vlade Duska Markovica nego ce svih 850 na otplatu.

Znaci nisu podigli dug za milijardu nego za 650 miliona. Jos samo da vidimo u cem je tih 650 potroseno. Infrastruktura ili potrosnja? Sto je to od infrastrukture napravljeno?

@hell raiser nisam ni ocekivao da ces doprinijet temi ali jesam ocekivao ranije da pises. Ne pisem koliko su kredita uzeli DPSovci nego koliko smo bili duzni tada a koliko sa osvjezivacima.
    Last edited by hercules; 29-03-25 at 17:26.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nisi u pravu. DPS je za Veliku Plažu raspisao tender na kome je Hidra iz Abu Dabija otkupila dokumentaciju i tu se zastalo. Ođe nikavoga tendera nema. DPS je za osvježivače u konkretnom slučaju pojam procedure i transparentnosti.
    Ista škola, samo što je DPS bio perfidniji. Kod ovih na prvu uočiš muljažu (ne mislim samo na slučaj ,,velika plaža").

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    6,251
    Thanks Thanks Received 
    5,865
    Thanked in
    3,397 Posts

Znaci sumirano rezultat direktor policije osudjen na bijednih par godinica zatvora

Nedozvoljeno drzanje oruzja Visina kazne zatvora od šest meseci do pet godina.
    Krijumcarenje od 6 do 5 godina plus novcana.
    Stvaranje kriminalne organizacije od 1 do 8 godina

Teze okolnosti : funkcioner,direktor policije, clan organizovane kriminalne grupe.
    Pravna pouka: prodavac iz gintasa je osudjen na 3 mjeseca zatvora zbog 4 steke cigara.. dakle igrajte na veliko ne budite sitna riba to sto su dva direktora policije i xx policajaca kaznjeni i ufaceni ...pa nije vase da mislite!

22. The Following 3 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ista škola, samo što je DPS bio perfidniji. Kod ovih na prvu uočiš muljažu (ne mislim samo na slučaj ,,velika plaža").

Sent from my Motorola 8400
    Nije to samo perfidnost, nego su u DPS bili neki likovi koji su znali ponešto. Pa su se držali procedura i šklapali u skladu sa zakonom. I danas ih to pokrivanje procedurama drži na slobodi. Mada, ne samo u tom slučaju, procedura i njeno pridržavanje čini razliku između zatvora i promocije na poslu.
    Depesovci su imali strpljenja da svoja šklapanja kvalitetno zakonski spakuju, nisu žurili jer su mislili da će dovijeka jahat. Odatle danas frustracije što ih nije više u zatvor.
    Ovi osvježivači znaju da su tu kratko i daj odma da se šklapi što više može.
    Pa produže tender za plaže da namejste Emiratjanima. Mislim da dotični nisu ni tražili, nego neko u svemu vidio šansu da klepi 50-100K.
    Retardiranost i pohlepa kombinovana sa nestrpljenjem donijeće rezultat da će se osvježivači lakše osuđivati jer su debili baš ostavili zicere. A kad će se proecsuirati? Naravno, kad ne budu vlast.
    Tko leti, vrijedi...

24. The Following 3 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    906 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...od-86-000-eura

Predsjednica upravnog odbora morskog dobra, plata 3.000.

Kakva lakrdija od države.

Thanks Thanks Given 
    8,116
    Thanks Thanks Received 
    1,428
    Thanked in
    610 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Koja pozitivna iskustva sa tri rizorta, za koga, za ciji dzep?

Je li ti pozitivno iskustvo PM, dje omladina radi stari zanat za pare? Je li to najvece dostignuce CG, jad i bijeda.

Je li to domet CG, da se gradjani CG prostituisu da bi mogli da prezive.

Ako jeste, nista CG ne trebaju takvi 'rizorti' i sve ih treba zatvoriti, koliko je sjutra, ali ostaviti plocu kao upozorenje buducim generacijama.

Pitanje bi bilo, za kakve pozicije mozemo da apliciramo kod nekog takvog poslodavca. Par poznanika sa skolom, iskustvom, I znanjem stranih jezika imaju menadzerske pozicije i menadzerske plate u PM.
    Eto, za najstariji zanat izgleda ne treba skola tako da tu imamo najvise kandidata

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

27. The Following User Says Thank You to crane_operator For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,233
    Thanks Thanks Received 
    10,034
    Thanked in
    7,521 Posts

Quote Originally Posted by crane_operator View Post
    Pitanje bi bilo, za kakve pozicije mozemo da apliciramo kod nekog takvog poslodavca. Par poznanika sa skolom, iskustvom, I znanjem stranih jezika imaju menadzerske pozicije i menadzerske plate u PM.
    Eto, za najstariji zanat izgleda ne treba skola tako da tu imamo najvise kandidata

A pazi likove koji vele to je raj.Paradajz.

Kokain i kurave to je budućnost.
    Aliii nema veze što se ne zna okle su više šuplji pa ne znaju što je Tivat.Bitno je da srknu svoj dojč u porto faking montenegro.
    Elita boktemazo,elita.

https://bookaweb.com/sr/ad/2503

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,233
    Thanks Thanks Received 
    10,034
    Thanked in
    7,521 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post

Aliii nema veze što se ne zna okle su više šuplji pa ne znaju što je Tivat.Bitno je da srknu svoj dojč u porto faking montenegro.
    Elita boktemazo,elita.

I da iz cijelog teksta izdvojim ovo.

Područje Solile je zaštićeno područje od 2007. godine. Za solanu su veoma važni uticaj blizine mora, plitka slana voda i specifična vegetacija. Upravo iz ovih razloga, ovo je postalo privremeno stanište za 114 vrsta ptica. Tako se Crna Gora našla na mapi svetskih zaštićenih područja. U Evropi je registrovano više od 526 vrsta ptica, dok se na ovom području nalazi više od 20% ukupnog broja vrsta evropske ornitofane. Solila je dom čaplje, patke, flamingosa, sove, komorana, crnog ibisa, vodomara, žute pastirice, ali i neobične gljive poznate pod nazivom Plavi baršun. Takođe, ovde živi i najmanja žaba - Gatalinka. Solila je prvi florističko-faunistički rezervat prirode u Crnoj Gori. I zaista je pravo čudo kako uopšte danas postoji, jer se neko vreme ovde sakupljao otpad.

Ali vas to realno ne zanima.Zanima vas 8ebeni kupleraj i rasadnik kokaina zvani portomontenegro.

Thanks Thanks Given 
    8,116
    Thanks Thanks Received 
    1,428
    Thanked in
    610 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post

Elita boktemazo,elita.

Raj je ono sto zelis da ti bude raj
    Tivat bi bio jos veca rupa da je ostalo ono sto je ostalo od MTRZ.
    Sobzirom da nam je turizam primaran prihod smatram da ovako imamo vise koristi.
    Sto se kurbi i koksa tice
    Check out L'Amour Suite - romantic getaway on Booking.com! https://www.booking.com/Share-Y9qIg6
    Treba da ima, a I nije skupo sobzirom na lokaciju

To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    24,233
    Thanks Thanks Received 
    10,034
    Thanked in
    7,521 Posts

Što da ti rečem DRUG meni je to ponajmanje u romantiku.

Aj sad ozbiljno jel moguće da 8ebeni portomontenegro je iznad ovih podataka za tivatska solila đe nas trpi flora i fauna uprkos svemu.Inače,ne mogu da shvatim profil ljudi koji plaćaju za sex i to.I ne mogu taj profil ljudi što misle da je uživancija platiti/sunuti gomilu keša da budu u taj jebeni porto.Mislim kakva je to jebena satisfakcija.
    Može biti da meni više znači ovo gore u tekstu vezano za Tivat a ne neki jebeni portomontenegro.Meni je to horor.

Page 164 of 548 FirstFirst ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)