Bolje da je ponesu u Dubai no u Čačak. A đivi ovog desno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
To Lažojko majstore. Pišaj po osvježivačima, koji su te tu poperili a bez gaća si došao valjajući kripto scamove po Aziji.
Uživajmo u zlatnom tušu Lažojka i Mande po raznim Vanjama i Gandalfima.
Yebi Lažojko osvježivače, jes da nisu šimejli, ali mogu proć.
Pogledaj kako kabinet objašnjava da je sve OK.
“U Predlogu sporazuma o saradnji u oblasti turizma i razvoja nekretnina, koji je Vlada Crne Gore, usaglasila sa Vladom Ujedinjenih Arapskih Emirata, jasno se navodi da nacionalno zakonodavstvo ostaje na snazi i biće primijenjeno, kako u dijelu planske dokumentacije, tako i u dijelu zaštite životne sredine, izgradnje objekata i drugih propisa, sa izuzetkom u dijelu sprovođenja postupka javnih nabavki i državne imovine”, saopštili su iz Kabineta Spajića.
A oni lopovi iz DPS raspisivali tender za veliku Plažu, umjesto direktne pogodbe ka naš pošteni Lažojko.
[COLOR=oklch(0.15 0.0204 260)]https://www.visit-ulcinj.com/blog/20...ika-plaza-ada/[/COLOR]
[COLOR=oklch(0.42574853 0.09854254 249.90587)]https://www.visit-ulcinj.com/blog/20...ika-plaza-ada/[/COLOR]
Tko leti, vrijedi...
Bolje da je ponesu u Dubai no u Čačak. A đivi ovog desno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
saće crnomžutom dnevnica da skoči.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Yebe Lažojko ne vadi.
Neka što poklanja državno i tali se, no za Veliku Plažu će da otima i privatnu imovinu. Pa odma izmjena zakona o eksproprijaciji, da postupci po njoj budu hitni.
Predlagači naravno Dormeo i ona fuksa što je nosila od vrtića do mature jedne patike.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ksproprijaciji
Samo se malo zayeba Lažojko. Treba tu privatnu, a i državnu imovinu da otme Albancima. A oni mu nisu njegovi osvježivači po kojima redovno urinira. Zvek će tamo da pukne. Kao i svaka druga jajara i prevarant i Lažojko je pizda pa će se povući kad na tvrdo naiđe. Tu mi leži nada da neće kosijeri radit.
Tko leti, vrijedi...
Kako je dobro...
Umoran sam od svega sto znam
Ne bi ja bas slozio za Albance da su gadljivi na pare))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Outline-u se sa Džejlom sve završava. Mada je ovako pričao i za Rozgu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A kad vam čoek otvori temu o tome koga bi vi birali, da birate (jer ne birate), vi pojma nemate![]()
Ne znam kakvo ludilo mi sa IQ89 glumimo.
Imamo investitora koji vec ima uspjesne projekte sirom svijeta, koji bi da ulozi kod nas u projekat koji ce da pogura drzavu decenijama naprijed, i naravno sebi da zaradi koju milijardu.
Za nas obicne smrtnike bice desetine hiljada poslova placenih od 1000-2000-3000+ mjesecno, i nesto nam se kriva?
E pakla od nas... nismo mi ovo zasluzili, no da idemo da se pjanimo i duvamo za 1.maj u sator na plazu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
investitor za kojeg Vlada naša kaže da će u CG da uloži malo više no što su mu sve investicije zajedno po svom svijetu? misliš li ti ozbiljno da ovima iz dpsa nije palo na pamet malo više puta da sve ono daju nekome? da vjerujemo Slavenu Radunoviću koji je ojadio narod i uzeo pare zahvaljujući dpsu? Spajiću koji je priča o nekakvim milionima iz Japana koji još ne stigoše? dje će da pogura CG? puD toga da smo Singapur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Zagreb je donio sut kartu zbog lokalne zajednice i identicne papirologije kao za veliku plazu.
Sto znaci da ti malo pricam o A/D konvertorima a svi klimate glavom wow to nam treba...
Nema zakona , pravilnika odje se kaze da Emirati odgovaraju a u ugovor pise da ne odgovaraju pa ko onda odgovara
Zagreb je grad koji ne zivi od turizma.
Da smo mi drzava koja ima razvijen finansijski sistem, farma industriju, osiguranje, auto industriju, IT, avio industriju itd, mogli bi da priustimo da imamo 12km plaze da gledamo ptice i pusimo marihuanu za praznike.
Al posto smo banana drzava sa ekonomijom kladionica, pekara, butika i drzavnih parazita, onda moramo malo da izgradimo prostor da bi imali da zivimo od necega, jer nam je turizam skoro 40% ekonomije.
Zar jos ima ljudi koji vjeruju liku koji svaki dan ljuljne po jednu laz, ja mu ne bi vjerovao da mi kaze da je nebo plavo kad je suncan dan no bi dobro provjerio jel istina.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tako je Mojsije ali daj zakon daj pravilnik, ma dovedi finske advokate da sastave pravilnik da se tacno zna sta i kako se radi a ne ko kad su otvaraju televizije nove "Kako cemo , lako cemo..."
Sto bi sa onih milion novih poslova koji su se otvorili u Porto Novi/Mne, izgleda u te poslove nisu upali vatrogasci, protivpozarni aparati, hidranti, camci za gasenje pozara, a izgleda ni security ni kamere, jer je ovo izgleda podmetnut pozar, znaci svako moze sa kanisterom benzina da se seta izmedju jahti koje vrijede desetine miliona eura, ali dobro je sto god stranci rade to je dobro za ovu drzavu, sto ima veze sto je malo nafte, plastike, go8ana i ostalog otpada zavrsilo u zaliv i sto se cekalo 24h da se pozar sam od sebe ugasi, da je kojim slucajem jos koja okolna jahta zahvacena pozarom, cekali bi do oktobra da se pogasi sve kad krenu one kise poslije miholjskog ljeta.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Zasto coek ovo radi? Je li mu vjerovat?
Znaci coeku je dosadno u zivotu pa zamlacuje arapina koji isto tako nema nista drugo u zivotu da radi no seta po Cg?
Znaci zamlacivace se ovim mjesecima ili godinama i onda naprasno odustati?
Ozbiljno, kako vi ovo vidite?
30 milijardi uloziti u Cg, to moze u nekih 100 godina taman fazno da se ulaze. Ako se ulozi 700-800 miliona u 10 godina ja bi bio zadovoljan. Pa onda jos jedna ili dvije milijarde u narednih 10-20 godina je realan scenario, ako bi ovo islo po planu.
Da li UAE preko nekretnina uvodi dio kupcaca koji peru pare? Sigurno da.
Da li se to desava u Njujork, Pariz, London, Majami, Monte Karlo, Singapur, Hong Kong? Naravno da da.
Nemojmo da izigravamo moralne gromade. Pa nama se drzava izgradila na kokainu, heroinu i duvanu.
Ako bude 10-20% kupaca nekretnina pralo pare, to je taman procenat kao u ostale drzave svijeta.
Posto ovo sto smo betonirali 35 godina, mnogo veci procenat kupaca nekretnina je pralo pare.
Čuješ, zašto radi? Za bolju budućnost naše djece, za dobrobit svih građana, za jaču državu...
Bajke su na drugom spratu
Biznismen Zoran Ćoćo Bećirović i njegov tjelohranitelj Mladen Mijatović bili su smanjene uračunljivosti u noći napada na novinarku “Pobjede” Anu Raičković i članove njene porodice koji se dogodio 10. novembra prošle godine ispred restorana “Gurman”.
To se navodi u nalazu vještaka psihijatrijske struke, Željka Golubovića, prenosi Pobjeda.
Imajući u vidu ponašanje Bećirovića globalno sjećanje je sačuvano, a ne isključujem da postoji djelimična zaboravnost što je posljedica afektivne situacije u vrijeme izvršenja krivičnog djela. Sama afektivna situacija mogla je generisati afektivno uzbudjenja u vidu bijesa srednjeg inteziteta, ali ne jakog inteziteta koji bi odgovarao patološkom afektu. U tim okolnostima sposobnost okrivljenog Bećirovića da shvati značaj svojih djela je smanjena ali ne bitno”, konstatovao je vještak Golubović.
Kada je riječ o Luki Bećiroviću utvrđeno je da je njegova sposobnost te noći smanjena zbog alkohola.
“Ne radi se konfliktnoj osobi, tj.sama situacija koja se odvija u dužem vremenskom intervalu u vidu verbalnog konflikta, te fizičkog konflikta, a naročito u objektu Gurman kada je Mijatović pao nakon zadobijenog udarca, udario o podlogu i za njim je takodje pao Gagović i medjusobna razmjena udaraca je okolnost koja dovodi do povišnene emocionalne uzbudjenosti okrivljenog, a koja odgovara bijesu srednjeg inteziteta. Stanje svijesti je očuvano, intekeltualne i kongitivne funkcije su očuvane, ali akutna intoksikacija alkoholom dovodi do smanjene kontrole ponašanja. Osoba burnije reaguje tada, dolazi do oslobadjanja unuttrašnje psihičke tezije i anksioznosti. Alkohol je potencirajući faktor u njegovom slučaju”, obrazložio je vještak.
E svaka mu cast na analizi uglavnom treba im.oprostiti
Transparentnost kao u doba DPS-a... rekao bi čovjek ista škola.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks